Yoga med Ulrika Friberg, Yogaheart

Velkommen til en uge med en masse yoga på programmet. Al træning er gratis og inkluderet i rejsens pris. Vi træner blød Hathaflow om morgenen og yinyoga om eftermiddagen. Vores gæsteinstruktør Ulrika Friberg fra Studio Yogaheart i Göteborg har mere end 15 års erfaring.

Om yogaen med Yogaheart

Ulrika tilbyder to yoga sessioner pr. dag. Morgenyogaen er en blød hathaflow - hvilket betyder at niveauet er tilpasset så alle kan deltage. Aftenklassen er yinyoga, som også er tilpasset, så alle bør kunne deltage. En uge med yoga vil øge dit velvære, give dig ny styrke og energi.

Holdbeskrivelser

Blød hathaflow - Her kan du øve bløde, fysiske positioner i kombination med klassisk yoga vejrtrækning. En vidunderlig start på dagen. Skaber nye strømme, glad energi, styrke og fleksibilitet.

Yinyoga - Rolig, dyb og gavnlig yoga med fokus på kroppens bindevæv. Du vejledes i at indstille kroppens muskler, så bindevævet kan trænes og strækkes på en mild måde. Alle kan deltage, både dig som er nybegyndere, men også de mest erfarne.

Ugeprogram

Hver session er omkring 55 minutter. Alle yoga klasser tilbydes udover ordinært sport & aktivitetsprogram på hotellet.

Morgenyoga dagligt kl 08:00
Eftermiddagsyoga dagligt kl 17:00
Ulrika Friberg tilbyder også privatlektioner i løbet af ugen (bestilles på hotellet).   

Endeligt program præsenteres efter ankomst.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage og træningen tilpasses gruppen. Der er også plads til nybegynderen. Du skal være fyldt 15 år for at kunne deltage. 

Hvordan booker jeg og hvad koster det?

Træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dig, der bor på det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Book rejsen som normalt og til det aktuelle hotel i den aktuelle uge. Anvend det blå bookinglink her på siden. Der kræves ingen tilmelding for at deltage i træningen/yogaen.

Info om ugen

Pris: Deltagelse i træningen er gratis, når du booker et ophold til det pågældende hotel i den aktuelle uge.

Dato & hotel:

Dette indgår:           

  • Yoga med Ulrika Friberg & Yogaheart
  • Hotel & træningsresort i topklasse

Book Levante - powered by Playitas

Kontakt os:
Mail: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren

Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Om Ulrika Friberg og Studio Yogaheart 

Ulrika har over 15 års erfaring i at lede gruppetræning og undervisning i større og mindre yogakurser. I de sidste 20 år har hun studeret og praktiseret flere forskellige yoga stilarter / traditioner.

Ulrika har gennem årene undervist i forskellige yogastudier, større og mindre, og i begyndelsen af 2016 startede hun sin egen virksomhed Yogaheart. Ulrika udstråler en stor taknemmelighed for muligheden for at dele yoga, fællesskab, samtale og glæde med dejlige medmennesker. I sommeren 2017 blev dørene til hendes eget yoga-studie i Göteborg, Studio Yogaheart, åbnet.

 


Om hotellerne

Levante - powered by Playitas

Levante - powered by Playitas er vores nyeste powered by Playitas-hotel. Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas