Functional power week

Sara Gottlieb

Denne uge er for dig som ønsker at lære nyt, som du kan tage med hjem i din egen træning. Den er for dig, der elsker at træne hårdt, men som også ønsker en basis forståelse for evidensbaserede træningsprincipper på et anvendeligt niveau.


Om ugen

Træning behøver ikke være kompliceret - det skal være simpelt, give mening, og så skal det sidst men ikke mindst være sjovt. Ugen byder på en blanding af klassisk styrketræning, hvor teori og teknik vil gennemgås, og hvor vi vil få trænet kroppens muskler i klassisk format.


Holdbeskrivelser 

Power Vores powerhold vil være bygget op omkring de tre store løft med fokus på opnå en basis forståelse for øvelserne og den korrekte tekniske udførsel. Dette hold er ideelt for dig, der ønsker gennemgang og forståelse for klassiske styrketræningsprincipper- og teknikker, som vil have en god sludder for en sladder med de andre deltagere og jeg selv, og som vil gå fra timen med ny viden. 

Styrketrænings Workshop For dig der primært ønsker, at få en dybere indsigt i styrketræningsprincipper og planlægning. I denne time vil vi gennemgå klassisk programplanlægning, øvelsesvalg og intensitetsstyring. Der vil være mulighed for at afprøve øvelser i praksis, men formålet med denne time er, at den skal give dig ny læring. 

Funktionel Træning Vores funktionelle trænings hold vil enten være i et klassisk WOD-format bestående af en A del og en B del eller i et længere TEAM WOD-format. Fælles for begge hold er, at der vil være en generel led -og muskelopvarmning i form af dynamiske stræk, småøvelser eller lege, der øger pulsen. Derefter vil der være en grundig teknisk gennemgang af alle øvelser. 

WOD (Workout of the day) Formatet vil enten være sæt gange gentagelser inden for et givet tidsrum, eller som en EMOM (Every Minute On The Minute). B delen vil bestå af en Metcon (Metabolic Conditioning) style workout, der kan idebære alle øvelser inden for funktionel træning. Typisk i et AMRAP (As Manu Rounds As Possible) format eller som runder for tid.

TEAM WOD En workout (30-40 min) i hold af 2 og 2. TEAM WOD-formatet er unikt idét det tillader at træningen bliver både effektiv og social, hvilket gør det velegnet til både den enlige rejsende og makkerpar, og sved på panden og masser af fællesskab og high-fives er garanteret.


Program

Gæsteinstruktøren afholder 2-3 timer hver dag med undtagelse af ankomst- og afrejsedage. Programmet præsenteres på stedet på det respektive hotel.


Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i de forskellige klasser, uanset tidligere niveau. Alle klasser afholdes på engelsk. Med gæsteinstruktørens pas kan du også deltage i hotellets faste udbud af sport og aktiviteter.


Hvor booker jeg & hvad koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der opholder sig på det pågældende hotel i den pågældende uge til gæstespillet. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen, så er det bare at bestille din rejse som normalt. Der kræves ingen forhåndstilmelding for at deltage i passet.

*Nogle af passene med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være tilgængelige mod et ekstra gebyr, i henhold til Playitas' almindelige program.

Information om rejsen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du bestiller en rejse til hotellet i den aktuelle uge.

*Nogle af passene med den nuværende gæsteinstruktør på Playitas Resort kan være tilgængelige mod ekstra betaling, i henhold til Playitas' almindelige program.

Dato & hotel: 

6.-13. aug 2024, Playitas Resort Fuerteventura

Afrejse fra: København & Billund

Dette indgår:           

  • Alle pas med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter efter hotellets faste program
  • Topklasse hotel & træningsfacilitet

Book Playitas Resort

Kontakt os: sports@apollorejser.dk


Om instruktøren


 

Camilla Astorp andersen

Sara Gottlieb

Mit navn er Sara, og jeg er en 23-årig træningsfreak, der ydermere er certificeret personlig træner, kostvejleder og Danmarksmester i naturlig bikinifitness 2023 samt VM sølv- og bronzemedalist. Tidligere er jeg elite badmintonspiller og har dyrket triathlon på højt plan. Jeg elsker bevægelse i alle former - om det er bjergbestigning, bodybuilding, triatlon, styrkeløft eller funktionel træning. Gennemgående for det hele er dog, at less is more for mig. Jeg er fan af basics, for træning behøver ikke være kompliceret. Jeg gør en dyd ud af at lære fra mig, hvorfor man gør, som man gør. Hård, simpel træning er vejen frem i mine øjne, og i mine timer vil du aldrig blive sat til random ting uden at forstå hvorfor. Du skal gå fra mine time med ny viden, du kan bruge i din egen træning. Simpelt, hårdt og lærerigt!

Følg Sara på instagram

 


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas