Pump, Step & Dance

Charlotte Carlén

Denne uge er en rigtig blanding af alle vores yndlingshold. Har du været på udkig efter en tur, der kombinerer de mest populære Les Mills hold med svedige HYROX-hold og måske lidt dans - som prikken over i'et? Med andre ord har du lige fundet en uge, der passer til hele familien. Tag med Charlotte Carlén, international Master Trainer for Les Mills og nordisk ambassadør for HYROX, på vores Apollo Sports-hoteller til en uge fyldt til randen med god træning.


Holdbeskrivelser

LES MILLS STRENGTH DEVELOPMENT er et hold med fokus på styrke og muskelopbygning, hypertrofi og muskelkraft. Et koncept, hvor klassisk gymnastiktræning møder fordelene ved gruppetræning. Forestil dig styrketræning i fitnesscentret, men i et gruppetræningslokale og meget effektivt. Basisøvelser som dødløft, squat, lunges, skulderpres og så videre, men med få gentagelser og tunge vægte. Vi arbejder med et varieret antal gentagelser med forskellige tempi i forskellige sæt. Vi arbejder ikke i takt til musikken, men med et fast tempo i et bestemt tidsinterval (45 min).

LES MILLS BODYBALANCE er en blanding af yoga, tai chi og pilates. Omhyggeligt strukturerede serier af bevægelser og stillinger med kontrolleret vejrtrækning til moderne musik. Timen forbedrer fleksibilitet, balance og styrke. Timen afsluttes med en afspænding/meditation. 

LES MILLS BODYPUMP er et hold, der fokuserer på udholdenhedsstyrke. Her arbejder du med vægtstænger og vægtskiver. Du træner styrke og udholdenhed i hele kroppen på en enkel og sjov måde til musik. Med fokus på lav belastning og højt antal gentagelser kommer vi igennem ben, bryst, ryg, skuldre, biceps, triceps, mave.

LES MILLS DANCE er en 45-minutters høj-energisk klasse, der vil udfordre dig og få dig til at bevæge dig, mens du har det sjovt. Hver time indeholder 10 uafhængige sange, som hver introducerer en ny koreografi. Timen er opdelt i tre fitnesspeaks, hvor vi kan gå 100%, en opvarmning og en nedkøling. LES MILLS DANCE indeholder innovative dansetrin, der følger musik inspireret af globale dansegenrer.

HYROX Workout er et hold, hvor vi arbejder med de grænsespecifikke øvelser, der findes i sporten. Her blander vi løb, Ski Erg, romaskine, udfaldsskridt, burpees, wall balls og sledging! En hård træning, der kan tilpasses uanset alder eller træningserfaring.

STEP udøves på et step-up board, hvor man går op og ned i forskellige koordinationsøvelser til dejlig musik. En dansetime på et stepbræt, ganske enkelt!


Ugens plan

Gæsteinstruktøren holder 2-3 lektioner hver dag, undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Programmet præsenteres på stedet på hvert hotel


Hvem kan deltage?

Vores Apollo Sports-hoteller er velegnede til alle, der ønsker en aktiv livsstil, og hvis du rejser alene, vil du aldrig føle dig alene. På et sports-hotel er det altid nemt at finde nye træningsvenner og ligesindede. Tag med på en træningsrejse med et tætpakket program, og deltag i det, du har lyst til. Alle kan deltage i de forskellige hold, uanset niveau, og du kan sætte dit eget tempo undervejs. Fra 15 år.


Hvordan booker jeg og hvor meget koster det?

Al træning med vores gæsteinstruktører er gratis for dem, der bor på det pågældende hotel i den uge, hvor gæsteopvisningen finder sted. For at booke skal du klikke på bookinglinket til højre og gå til den aktuelle dato for træningsugen og derefter bare booke din rejse som normalt. Det er ikke nødvendigt med forhåndstilmelding for at deltage i holdene 

Info om ugen

Pris: Al træning med gæsteinstruktøren i løbet af ugen er gratis, når du booker en rejse til hotellet i den pågældende uge.

* Nogle af holdene med den aktuelle gæsteinstruktør på Playitas Resort kan koste ekstra, i henhold til Playitas' almindelige program.

Dato & hotel:

11.-18. jun 2024, Playitas Resort

Afrejse fra: Stockholm & København

Dette indgår: 

  • Alle hold med gæsteinstruktøren
  • Aktiviteter i henhold til hotellets faste program
  • Hotel og træningscenter i topklasse

Book Playitas Resort

Kontakt: sports@apollorejser.dk 


Om instruktøren


 

Charlotte Carlén, International Master Trainer for Les Mills og en alsidig fitnessprofessionel, der har dedikeret sit liv til at inspirere og hjælpe folk med at nå deres mål.
Som gruppefitnessinstruktør har Charlotte en unik evne til at skabe energiske og motiverende træningspas med en stor portion humor og glæde, hvor alle føler sig udfordrede og velkomne.
Da hun er veluddannet personlig træner og adfærdsforsker, er hendes coaching holistisk og dynamisk. 
Charlotte er også nordisk ambassadør for konkurrenceformen HYROX, som kombinerer funktionel træning og løb.


Om hotellet


 

Om Playitas Resort

Playitas Resort på Fuerteventura er et af Europas største sportshoteller for sports- og træningsentusiaster og professionelle sportsudøvere. Her findes over 1 mio. kvadratmeter fyldt af træningsmuligheder for både familier, par, singler, ældre og unge. Her tilbydes bl.a. Kanarieøernes største fitnesscenter, tennis- og padelbaner, cykelcenter, 50-meters pool, yoga platform, golfbane og masser af holdtræning. Maden er også en vigtig del af helhedsoplevelsen på Playitas Resort. Sund og næringsrig mad er en af grundstenene på Playitas Resort under konceptet Healthy Food by Playitas.

Læs mere om Playitas