Nordic Yoga & Meditation Retreat

NYHED - Velkommen til et yoga- og meditations-retreat på den smukke ægte græske ø Limnos og vores hotel Porto Myrina – powered by Playitas med professionelle lærere fra både Indien og Norden. Under vejledning af erfarne indiske og nordiske yogalærere tilbyder vi en uge med yoga, hvor vi hjælper dig med at fokusere indad og på dig selv. Retreatet omfatter forskellige yoga- og meditationsklasser samt workshops relateret til bevidst livsstil.


Om retreatet

I denne uge vil vi være aktivt tilstede og lytte indad. På programmet finder du klasser, der giver dig både ny energi, inspiration og glæde såsom Yin Yoga, energigivende morgenyoga, forskellige stilarter af asana træning, Ayurveda, pranayama åndedrætsøvelser, meditation og filosofi.

Da livet ofte handler om effektivitet og fokus på at gøre, er der brug for et modpoll til alle krav, stress og must. Vi lærer dig at finde ro i bare at være, ved at fokusere indad og med vejrtrækningen vil du kunne slappe af. Vi opdager ny indsigt og nye veje og lærer at finde accept for, hvem vi er og finder klarhed i tanker, ord og handlinger.

Vi afslutter hver dag med en vejrtræknings- og meditationstime, hvor vi afslutter dagen, slapper af og finder ro.


Hvem kan deltage?

Dette "retreat" er for alle, der ønsker at lære mere om yoga og meditation med professionelle lærere. Du vil lære og forstå meditation på et dybere plan. Retreatet er velegnet både til dem, der gerne vil udforske yoga og meditation og passer både dem, der har erfaring med yoga tidligere, men også dem, der ikke har dyrket yoga så meget før.

Undervisningen med de indiske yogalærere vil foregå på engelsk.

I denne uge skal du lytte til dig selv. Du bestemmer selv, hvad du vil deltage i, og hvor social du vil være. Ingen krav. Ingen must.


Hvordan bestiller jeg og hvor meget koster det?

Tilmeld dig rejsen ved at klikke på den blå bookingknap og udfylde formularen.

Mere om ugens indhold

Global Yoga POWER 

En session, hvor du udvikler fleksibilitet, udholdenhed, intelligens og styrke samtidig med, at du får mulighed for at uddybe dit forhold til dig selv. Gennem fysisk styrke og fleksibilitet kommer følelsesmæssig intimitet og åbenhed. Global Yoga Power udfordrer dig til at forbinde med dine kernemuskler, styrke, blive samlet og engageret!

Global Yoga REST (yin+nidra)   

Yin yoga  

Bliv afslappet ved at starte krop og sjæl med genoprettende yin yoga. Yin yoga passer til alle, det handler ikke om hvordan det ser ud, men hvordan det føles. Alle stillinger er forholdsvis enkle og vi arbejder også med kroppens forskellige indre organer. Det er også meditative og genoprettende øvelser for hele kroppen. Kom som du er og lad dig være i stilhed og hvile.

Yoga Nidra  

Vil du føle mere, være mere nærværende og øge dit fokus? Nøglen er inden i dig og bringes til live, når du 'sover'. I denne guidede yoga nidra-time kommer du til at slappe af og drømme dig væk.

Global Yoga FLOW 

Vi starter med at indstille kompasset, så vi dykker dybt ned i oplevelsen af ​​kroppen, åndedrættet og rytmen. Vores yoga er en bevægende meditation! Vi elsker fysiske udfordringer og stimuli, men det er, når det kombineres med en stærk intention, at magien skabes. Det bliver ekstra magisk, når vi skaber det sammen. Velkommen til en fysisk time med fokus på flow, at finde din egen rytme og bevægelse med åndedrættet.

Happy Hips  

En yogatime med fokus på området omkring vores hofter, lette stillinger, der både styrker og åbner kroppen.

 

Info om ugen

Pris fra: 9.998,-

Dato: 27. aug - 3. sep 2023

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Dette indgår :           

  • Yoga & Meditation ifølge program
  • Charterfly
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage  + håndbagage
  • Lufthavnstransfer
  • Boende i delt dobbeltværelse* 
  • Helpension (morgen-, frokost- og aftenbuffet) 
  • Hotel og træning i topklasse

* Enkeltværelsestillæg 2.000,-

Tilmeld dig her

Begrænset antal pladser

Kontakt os: Sports@apollorejser.dk


Om instruktørerne

Riyas Babu har en dyb passion og viden for de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og undervist i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu er, lever og underviser i yoga - og han er god til det! Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing'. Riyas Babu er også grundlæggeren af "The Varkala International Yoga Festival" og driver til dagligt Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien.

Følg Riyas, Satwik School of Yoga, på instagram @satwikschoolofyoga

Vibeke Klemetsen

Vibeke Klemetsen har udforsket forskellige stilarter af yoga siden 1997, og efter at have stødt på Ashtanga yoga i 2003 har hun været engageret. Vibeke tog sin første yogauddannelse i Iyengar yoga i 2005 og begyndte derefter at undervise. Efter at have deltaget i Alexander Medins yogalæreruddannelse i 2008-2009 blev hun registreret i Yoga Alliance. I løbet af fjorten ophold i Mysore, Indien, har hun fordybet sig i Ashtanga Yoga, og i 2019 blev hun autoriseret som niveau 1 Ashtanga Yoga-lærer af Sharath Jois. Hun er en af ​​fem, der har denne titel i Norge.

Vibeke har arbejdet på forskellige yogastudier i Oslo og afholder workshops og yogaretreats i både ind- og udland. Hun er uddannet journalist og har mange år på bagen som tv-vært. Hun brænder for at udbrede viden om yoga, og er en af ​​Norges største yogaprofiler på sociale medier. I 2022 lancerede hun podcasten Namaste.

Vibeke er en af ​​grundlæggerne bag fitnessbrandet Run & Relax. Hun har tidligere udgivet tre bøger: Yoga for gravide, grød og sund pasta, simpelthen. Yogamagi - Simple øvelser i hverdagen er Vibekes fjerde bog.

Carolina Söderberg bor i Falun og arbejder fuld tid med træning og yoga. Siden januar 2023 har hun drevet sit eget firma Carolinas Træning & Yoga efter at have arbejdet i næsten 22 år på forskellige træningsfaciliteter. Mest arbejder hun med sine PT-klienter med træning og yoga, afholder kurser og samarbejder med Jenny og Sanna Kallur i deres online træningstjeneste Get Vibes.

I 2010 tog hun på sin første træningstur til Monte Gordo i Portugal, hvor hun opdagede Global Yoga. Herefter trænede hun sammen med Johanna Hector og hendes hold. Hun trænede også i Forrest Yoga og Yinyoga.

Siden 2010 har yoga været en del af hendes liv og hun sørger også for at inkorporere yoga i sin hverdag. Hun kan godt lide, at der er en bred vifte af forskellige yogastile og -former, og du kan vælge, hvad du synes passer bedst til dig. Måske har du allermest brug for fred og ro, når der sker meget omkring dig, og du har brug for hjælp til at falde til ro både fysisk og psykisk. Måske er du stiv og stiv og trænger til at blive blødgjort. Den ene følger den anden. Gennem yoga lærer du dig selv, din krop at kende og bliver bedre til at lytte til dine behov.

Mahendra Ji

Mahendra Ji blev født og voksede op i Etah, en by nær Shankasya, et berømt buddhistisk sted. Under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College blev Mahendra Ji opfordret til at udforske yoga.

Da Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om sine studier og fortsættelsen af familievirksomheden, forlod han hjemmet og rejste til Haridwar for at følge hans kald. Han fulgte Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år og afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Han opnåede derefter sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans ønskede at specialisere sig i Ayurveda og gennemførte et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Han har modtaget et emblem af anerkendelse og ægthed ved at kvalificere QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiseringsfag omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Som han selv siger: 'En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teorier'.


Om hotellet

Om Porto Myrina - powered by Playitas

Porto Myrina - powered by Playitas, ligger på den græske ø Limnos, tæt på den hyggelige og charmerende by, Myrina. På hotellet indgår mange sportsgrene og aktiviteter i rejsens pris, perfekt for dig, der ønsker en aktiv ferie i kombination med sol, bad og rekreation. Området præges af naturskønne omgivelser og her er aktiviteter for hele familien, et dejligt poolområde og strand. Dyrk yoga med havudsigt, træn i det nybyggede fitnessrum, træn holdtræning med instruktører, tag en tur på mountainbike, spil tennis eller padel på et af hotellets tre nye padelbaner. 

Læs mere om Porto Myrina - powered by Playitas »​