Mythos Beach Resort

apollo mondo family

 • • Nyrenoveret
 • • Svømmeskole og børneklub
 • • Junior-suiter med privat pool

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Mythos Beach Resort på Rhodos er et af vores mest populære Apollo Mondo Family-hoteller. Dette moderne flagskib byder på en ægte familieferie med flere poolområder, børneklubben Club Polly & Mino samt træningshold med Apollos egne instruktører. I restauranterne serveres lækre og varierende retter, og børnene har deres egen buffet at vælge fra. Ved hotellets strand er der poolområde med træterrasse og med pool kun for voksne gæster.

Messerabat!

Book nu og få 500,- i rabat pr. person til dette rejsemål i afrejseperioden 1/5 2024-31/3 2025.  Book senest den 25. februar 2024.

Rabatten er fratrukket de viste priser.

Gælder nye bookinger i perioden 19-25/2-24. Gælder ikke grupperejser og kan ikke kombineres.
Travelife-certificeret hotel

Travelife-certificeret hotel

Hotellet har veludviklet fokus på bæredygtighed. Det opmuntrer underleverandører og andre i virksomheden til at agere etisk og bæredygtigt. Det søger konstant efter nye måder at forbedre og arbejder på at inspirere andre til at gøre det samme.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 1 barn. Junior-suiter for 1-2 personer eller 1-3 personer. Junior-suiter med privat pool for 1-2 personer eller 1-4 personer. 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. Større 1-værelses lejligheder for 1-3 personer. 2-værelses lejligheder for 1-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Omgivelserne - poolområde, strand
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 1,8 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til et renoveret Mythos Beach Resort!
Nu har vi åbnet dørene til et nyrenoveret Mythos Beach Resort! Alt hvad der allerede er elsket og populært på Mythos Beach Resort er blevet endnu bedre - opdateret og moderne. Omkring poolen har solstolene nye, komfortable madrasser, fællesområderne er blevet moderniseret og fornyet. En række værelser er blevet totalrenoveret og alle værelser har fået nye badeværelser med bruser. Møblerne er opdateret og forsynet med tekstiler i behagelige toner. Alt hvad du elsker ved Mythos Beach Resort forbliver selvfølgelig – den overdådige buffet, den personlige betjening, de store herlige poolområder, for ikke at tale om alle de spændende aktiviteter for store og små.

Poolområder og strand
Der er tre poolområder på Mythos Beach Resort, hvoraf den ene har to pools; den ene er et aktivitetspool, der er opvarmet til mindst 20 grader fra 13/4–20/5 og 15/9–6/11. Pooltemperaturen kan falde et par grader om morgenen, aftenen og i dårligt vejr. Ved den separate børnepool er der en vandrutsjebane til de mindre børn, og på forsiden af hotellet er der en ny pool. Indendørs er der yderligere to opvarmede pools, hvoraf den ene er en lille børnepool. Mellem hotellet og stranden er der desuden et poolområde med en træterrasse med en relaxpool til voksne, samt en lille jacuzzisektion. Der tilbydes solstole, parasoller og håndklæder ved både pools og strand, som kan skiftes to gange om ugen.

Børneklub og svømmeskole
Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. Sjove og søde Polly & Mino er børnenes favoritter, der kommer og hilser på børnene rundt omkring på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Her kan du læse mere om Polly & Mino. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Restauranter og barer
Vælg mellem flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I Amalthia restaurant serveres overdådige buffeter til morgenmad, frokost og middag. Der er separat børnebuffet og mikroovn, hvis noget skal varmes op. I à la carte-restauranten Aktis kan du vælge mellem internationale og græske retter. Der serveres også grillet fisk og kød. Restauranten er åben om aftenen kl 18.30-22.00, mandag til lørdag. Aktis er en kombineret restaurant og bar beliggende ved stranden og barafdelingen er åben hver dag, kl 10.00-24.00. Drikkevarer og lette frokostretter tilbydes i Apollo poolbar. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du få en god drink og lytte til musik.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café ved relaxpoolen kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe og flere forskellige friskpressede juicer. Her kan også købes lokalt bagværk og is med tilbehør.

Her kan du læse mere om mad og drikke på hotellet.

Fitnessrum og holdtræning
Hotel Mythos Beach Resort tilbyder gratis fitness-faciliteter og fire gratis træningshold om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Her er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Læs mere om sport og træning på Mythos Beach Resort. Der findes desuden en spa med skønne behandlinger mod betaling.

Bæredygtighed
Mythos Beach Resort er Travelife guldcertificeret. Takket være sit miljømæssige engagement blev Mythos Beach Resort i 2016 accepteret som en "Platinum Level Green Leader" i Tripadvisors Green Leader-program og har også modtaget prisen "Certificate of Excellence" i så mange år i træk, at de også har modtaget Tripadvisors "Hall of fame"-prisen. Hotellet er også certificeret i henhold til ISO 22000:2005. Certificeringen handler om fødevaresikkerhed, og at sikre håndtering og produktion i alle led, helt frem til gæsten ved bordet i restauranterne. Her kan du læse mere om bæredygtighed på Mythos Beach.

Øvrigt om hotellet:
Stranden ved Mythos Beach Resort er en stenstrand med lidt sand. Der er småsten på stranden og i vandet. Svømmesko anbefales. Elevator er kun tilgængelig i hovedbygningen. Gæster i lejligheder har derfor ikke adgang til elevator, dette gælder også for nogle af dobbeltværelserne. Begrænset lokaltrafik i området omkring hotellet. Bagageopbevaring, bad og toilet er til rådighed ved sen afrejse.

Inkluderet i Apollo Mondo Family på Mythos Beach Resort

 • Fitnessrum
 • Fire træningshold om dagen
 • Solstole, parasoller og håndklæder ved pools og strand
 • Tennis inden kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotelområdet

Mod betaling

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis efter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeservice

Måltider

Indgår:

 • Morgenmadsbuffet i alle dobbeltværelser, junior-suiter samt visse 1-værelses lejligheder

Kan tilkøbes:

 • Morgenmadsbuffet i visse 1-værelses lejligheder samt alle 2-værelses lejligheder
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet) i alle værelsestyper
 • All Inclusive i alle værelsestyper

Vær opmærksom på

Mythos Beach Resort er et Apollo Mondo Family-hotel i perioden 21. april-2. november 2024. Uden for denne periode tilbydes der ingen konceptaktiviteter såsom Swim School by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Direkte transfer til hotellet

Når du booker transfer til dette hotel, har du altid direkte transfer*. Det vil sige, at transferbussens første stop er ved dette hotel, og ved afrejse er hotellet det sidste stop inden lufthavnen. Forudbestil din direkte transfer når du booker rejsen eller tilføj den efterfølgende under Min Rejse eller på telefon 35 20 19 00.

*) ved rejser med rutefly kan vi ikke garantere direkte transfer.


Book vores børnepakke

Rejser du med små børn? Så kan du forudbestille vores børnepakke med klapvogn, barnestol og tremmeseng/rejseseng i forbindelse med, at du booker din rejse. Hvis du allerede har booket din rejse, kan du gå ind via Min rejse. Det er også muligt kun at tilføje enten klapvogn, barnestol eller børneseng.

Alle hoteller i Afandou & Kolymbia

Levante - powered by Playitas

Sportshotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos' østkyst er perfekt beliggende i rolige omgivelser direkte på Afandou-stranden. Med en bred vifte af sports- og træningsmuligheder, høj hotelkomfort og poolområder findes her alt, du behøver, for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort med høj komfort og faciliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotel beliggende i rolige omgivelser direkte på den skønne Afandou-strand på Rhodos' østkyst. Her venter et dejligt poolområde og rolige dage i solen.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere dejlige pools, vandrutsjebaner for både børn og voksne, og All Inclusive er inkluderet. Lyder det ikke som en fantastisk pakke til en dejlig familieferie?

Kolymbia Bay Art Hotel

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger tæt på stranden og i gåafstand fra centrum af Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyde smagen af det græske køkken, hvor de lokale producenter og årstiden bestemmer indholdet af dagens menu. Læn dig tilbage i en behagelig loungesofa og lyt til god musik, før der bydes på noget mere rock musik senere på aftenen. Hotellet har en aldersgrænse på 16 år.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia, Rhodos gennemgår en renovering i løbet af vinteren og byder dig og familien velkommen til en ny og opdateret version i sommeren 2024. Dette All Inclusive hotel ligger tæt på både stranden og centrum, men alt hvad du behøver er på hotellet - så slap af og kom helt ned i gear. Velkommen!