Meditation and breathwork retreat 50-hour (1 week)

I samarbejde med Satwik School of Yoga tilbyder vi ugelange retreats i Porto Myrina - powered by Playitas og La Pared - powered by Playitas. Under vejledning af yogaguruen Riyas Babu lærer du meditation og hvordan du gør det som en del af din egen træning. Lær meditation og åndedrætsteknikker med erfarne indiske guruer på et af vores fantastiske sportshoteller dette efterår og vinter.

Har du nogensinde overvejet at lære meditation og gøre det til en del af din daglig praksis? Så er dette retreat noget for dig. Lær og praktiser meditation og åndedræt på en solbeskinnet destination med erfarne indiske instruktører.


Yogaen

Hver morgen starter med vejrtrækningspraksis (Pranayama) Meditation, efterfulgt af en dynamisk traditionel Hatha Yoga session.

De ugentlige workshops vil tage dig igennem forskellige aspekter af meditation og vejrtrækning. Der vil også blive undervist i forskellige teknikker, hvis du skulle have et ønske om at etablere en egen praksis, når du kommer hjem igen. Strandyoga, solnedgangsmeditation samt meditative gåture vil også være en del af retreatet. Vi laver en åndedræts- og meditationssession i slutning af dagen, så vi afslutter dagen med ro og fred.

Dette retreat er for alle der ønsker at lære meditation i en afslappet atmosfære med professionelle instruktører. Retreaten kan være gavnligt for at forstå meditation på et dybere level. Nogle af de kendte fordele ved meditation inkluderer stress- og angstreduktion, følelsesmæssig balancering og etablering af mere fokus i livet.


Sådan ser en dag ud

07.30 - Vejrtrækning og meditation (45 minutter)

08.30 - Hatha Yoga (75 minutter)

10.00 - Morgenmad

11.30 - Workshops om Meditation og vejrtrækning (4 gange pr. uge)

13.00 - Middagsmad (frugtfad og økologisk te)

16.00 - Meditation og åndedræt (60 minutter)

19.00 - Aftensmad

En dag laver vi også Beach Yoga, Meditation og tager en stille gåtur (Tidsplanen ovenfor er et eksempel på en typisk uge, men programmet kan dog variere og ændre sig).


Hvordan booker jeg og hvad koster det?

For at deltage på denne 50-timers retreat skal du tilmelde dig denne specifikke mediation og breathwork retreat-rejse. Tilmeld dig rejsen ved at udfylde bookingformularen, som du klikker dig frem til her på siden i det blå felt ”tilmeld dig rejsen”. Du vil modtage din endelige booking 2–5 hverdage efter du har udfyldt formularen. Vær opmærksom på at undervisningen foregår på engelsk, du skal derfor kunne snakke og forstå engelsk. 

Information om ugen

Pris fra: 8.998,-

Dato: 12. - 19. jan 2024

Hotel: La Pared - powered by Playitas

Afrejselufthavn: København, Billund

Dette indgår i rejsen:           

  • Meditation and breatwork retreat 50-hour
  • Fly tur/retur
  • Mad ombord på flyet
  • Bagage 20 kg + håndbagage
  • Transfer tur/retur
  • Værelse i delt dobbeltværelse*
  • Helpension (morgen- middag og aftenbuffet)
  • Hotel & træningsresort i topklasse

*Rejser du alene betales der enkeltværelsestillæg på 2.000,- pr. uge

Tilmeld dig rejsen

Kontakt: sports@apollorejser.dk

 


Om instruktørerne på rejsen


 

Riyas Babu har en dyb passion og viden om de forskellige aspekter af yogapraksis. Han har trænet og instrueret i mange lande og har næsten 20 års erfaring i yogalivet. Riyas Babu lever af, og underviser i yoga - og han er god til det! Ritas driver Satwik School of Yoga and Meditation i Varkala, Indien. Riyas har desuden arbejdet som journalist og skrevet romanen 'In the Country of Longing’. Riyas Babu er også grundlæggeren af ​​"The Varkala International Yoga Festival".

Følg Riyas’ Satwik School of Yoga på instagram @satwikschoolofyoga

Sujeesh Jayakumar er en indsigtsfuld instruktør med en stor passion for yogaøvelser. Han har trænet under forskellige mestre i Indien over ti år og begyndte at dele sin egen viden for 5 år siden. Sujeesh har en alsidig undervisningsstil udviklet ved at blande forskellige stilarter af asana-praksis såvel som Kalari og vejrtrækning. Han underviser i Hatha, Ashtange, Pranayama, Adjustment og Alignment. Han er født i Kerala og har stærke interpersonelle og kommunikationsevner og har 5 års undervisningserfaring med internationale studerende på forskellige skoler i Indien.

Han er certificeret lærer med Yoga alliance og har såvel grundlæggende viden om ayurveda, som han deler i sine sessioner, der passer til alle niveauer af elever.

Mahendra Ji er født og opvokset i Etah (U.P.), en by tæt på Shankasya (nu Shakisha), et populært buddhistisk sted, fik Mahendra Ji opfordring til yoga under sin skolegang på Gautam Buddha Inter College.

Mahendra Ji brød op fra de oprindelige planer om at afslutte eksamen og videreføre familievirksomheden, og forlod herefter hjemmet og rejste til Haridwar for at reagere på sit kald. Han forblev under skyggen af ​​Gayatri Pariwar på Shanti Kunj i 4 år, hvor han afsluttede Post Graduate Diploma i Yoga Science fra Deva Sanskrati University. Kort efter tog han sin Master i Yoga Science fra Uttarakhand Sanskrit University i 2016. Hans tilbøjelighed til at specialisere sig i Ayurveda bragte ham til at gennemføre et 6 måneders certifikatkursus i Ayurveda.

Efter at have afsluttet uddannelse erhvervede han emblemet for anerkendelse og ægthed ved at kvalificere sig til QCI (Quality Council of India) fra Department of AYUSH i juni 2017. Lige siden juli 2016 har Mahendra Ji været aktivt tilknyttet Rishikul Yogshala i Rishikesh. Hans specialiserede emner omfatter Pranayama, Meditation, Mudra og bandhas, Ayurveda, Shatkarma. Med hans egne ord: ’En dråbe erfaring og følelse er bedre end hundrede teoriord.’

Mahendra Ji vil være at finde som underviser på alle kurser og retreats i vinteren 2023. 


Om hotellerne


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas er hotellet for dig som ønsker en aktiv ferie og som samtidigt vil nyde afslapning ved havet. Hotellet ligger naturskønt i rolige omgivelser nær den smukke sandstrand La Pared som lokker nybegyndersurfere fra hele verden. Surfcenteret, som også tilbyder udlejning, har daglige kurser i bølgesurfing. Omgivelserne er perfekte for vandring, løb og cykling, og der er mange træningshold og aktiviteter at vælge mellem for dem, som vil have sved på panden.

Læs mere om La Pared - powered by Playitas