X-Fit Week på Levante - powered by Playitas

Følg med de nordiske top atleter og trænere, Matilde Øyen Garnes, Antonia Fält-Kottulinsky, Henrik Negård & Sarah Krarup på en vild X-Fit uge på Rhodos!


Om ugen

Velkommen til den første Apollo Sport X-Fit Week på vores nyeste sportshotel Levante, powered by Playitas
Under vejledning af det nordiske trænerteam vil du i løbet af ugen kunne deltage i workshops, træning af færdigheder, woddar, cardio team woddar og olympisk løft.

Hos Levante - powered by Playitas tilbydes en bred vifte af holdtræningtræning, om funktionel træning, yoga, dansetimer, cardiotimer og meget mere. Det nybyggede fitnesscenter er veludstyret med frivægte, maskiner og cardiomaskiner, alt i henhold til SOK's krav til olympiske træningsstandarder.

Start dagen med en yogasession, træn i det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter, træn i WOD-boksen eller deltag i lederstyret holdtræning. Spil padel eller tennis på en af ​​hotellets baner, tag SUP eller du kan cykle i de smukke omgivelser - valget er dit! 


Program

I X-Fit kombinerer vi forskellige elementer fra styrketræning, konditionstræning og gymnastik.

Det komplette program modtages ca 2 uger før afrejse. Programmet er foreløbigt og med forbehold for ændringer.


Holdtræninger

Gymnastik: Vi gennemgår og træner de gymnastiske dele, der normalt indgår i en WOD. Inklusive håndstående pushups & håndstandsgang, pull-ups, tæer til bar og muskel-ups - samt regressioner og progressioner for disse øvelser.

Vægtløftning: I løbet af denne klasse lærer vi de olympiske løft ryk og stød, der ofte forekommer i sporten.

Styrke/Løft: En klasse, hvor vi træner styrke og løft. 

WOD: Dagens træning - en klasse med flere øvelser, der enten er tidsbestemt eller antal omgange.

Hold WOD: Dagens træning, som udføres i hold af 2. Der deler du antallet af gentagelser, der skal udføres – men lad dig ikke snyde. Der vil alligevel være mange gentagelser.

Skadesforebyggende træning: Skadesforebyggende træning.


Hvem kan deltage?

Alle kan være med på denne tur, du behøver ikke at have nogen forudgående viden om olympiske løft, gymnastik eller X-fit. Vi vil kunne tilpasse turens indhold efter alles niveauer, og vil give bud på, hvordan du kan nedskalere øvelserne for at gøre dem nemmere, eller hvordan du kan udfordre dig selv ved at gøre øvelserne mere udfordrende.


Hvor booker jeg?

Du booker ved at klikke "bestil her!" knap i det blå felt til højre. Herefter skal du udfylde en reservationsformular, som vi så booker ind manuelt - og du vil modtage en reservationsbekræftelse 2–5 dage efter du har udfyldt formularen. Du har herefter fem dage til at betale et tilmeldingsgebyr på 2.500,- og derefter betales rejsen ca. 40 dage før afrejse.

Info om rejsen

Pris fra: 10.298,-

Dato: 27. august-3. september 2023

Afrejse: København, Billund

Hotel: Levante - powered by Playitas

Dette indgår:

 • Fly tur/retur 
 • Indchecket bagage og håndbagage
 • Mad om bord på flyet
 • Transfer
 • Ophold i delt dobbeltværelse
 • Halvpension (morgenmads- og middagsbuffet)
 • Al træning ifølge programmet

*rejser du alene, betales der enkeltværelsestillæg på 2.800,-

Book rejsen her!

Kontakt os: sports@apollorejser.dk

Om instruktørene


Antonia Fält-Kottulinsky

Antonia Fält-Kottulinsky er en multiple CrossFit Games-atlet og velbevandret i alle gymnastiske elementer i funktionel fitness. Hun har øvet funktionel fitness siden 2015 og har store akkreditiver fra internationale konkurrencer, senest vandt hun Elfit egypten her i Egypten i november 2022 med hård modstand. Hun elsker at coache og har gjort det siden 2017, blandt andet hos CrossFit Nordic i Stockholm, men holder også workshops rundt omkring i Sverige. Hun er certificeret CrossFit niveau 1 coach.

Matilde Øyen Garnes 

Matilde er uddannet fysioterapeut, personlig træner, diætist og CrossFit Coach. Matilde er selv aktiv & konkurrerer i verdenseliten i CrossFit. Hun prøvede sin første CrossFit session i 2016 og blev straks hooked på sporten. Matilde er en dedikeret og målrettet pige, der arbejder hårdt for at nå sine mål. Matilde elsker at arbejde med mennesker, både indenfor coaching & fysioterapi & hun brænder for at hjælpe andre til at opleve den samme træningsglæde, som hun oplever gennem CrossFit.

Meritter:

 • Med det norske landshold i Functional Fitness / CrossFit.
 • Functional Fitness World Champion 2022 (individuel)
 • 2. plads VM Functional Fitness 2021 (individuel)
 • 3. plads VM Functional Fitness 2019 (individuelt)
 • Functional Fitness Verdensmester 2018 (hold)
 • 19. plads CrossFit Games 2022 (individuelt)
 • CrossFit Games 2020-kvalifikationer (hold)
 • Semifinalist CrossFit 2021 og 2022 (individuelt)

Sarah Lindasdatter Krarup

Sarah begyndte at dyrke CrossFit for 14 år siden og har været fan af det lige siden. "Træning har givet mig mange års erfaring, rejser, venskaber og nogle af de bedste oplevelser i mit liv." Gennem årene har Sarah haft forskellige stillinger i sportsbranchen. Hun har blandt andet været daglig leder af Butchers Garage fitnesscenter. Derudover har Sarah været med til at oprette og undervise flere militære træningslejre i Danmark. Sarah har tidligere erfaring med undervisning i udlandet, og har i over 7 år kørt mange forskellige træningslejre i udlandet. Til hverdag arbejder Sarah som advokat i Novo Nordisk, og træner dagligt på eliteniveau i CrossFit. Sarah er en rigtig sportsnørd med stor erfaring og et brændende engagement.
Hun har deltaget i CrossFit Games 2 gange som hold, er med på det danske landshold i styrkeløft, er Nordisk Mester i styrkeløft og har stillet op ved EM og vundet sølv i Masters i vægtløftning. Sarah har også flere nationale rekorder i vægtløftning og råstyrkeløft.

Henrik Negård 

Henrik er fysioterapeut på LFI Sundhed & Træning klinik, samt crossfit-atlet. Som fysioterapeut er hans ekspertise idrætsskader og genoptræning med fokus på præstationsforbedring. I sæsonen 2022 kvalificerede han sig til CrossFit Games med sit hold fra CrossFit Oslo, og har samme ambitioner for 2023. Han har et mål om, at andre også skal kunne nyde træning og fysisk aktivitet på samme måde som ham selv. Henrik er atlet på det norske Functional Fitness/CrossFit landshold og er Functional Fitness 2023 Verdensmester (hold) og har en 21. plads i CrossFit Games 2022 (hold).

Meritter:

 • Verdensmester i Functional Fitness 2023 (hold)
 • 21. plads i CrossFit Games 2022 (hold)
 • Aktiv i det norske landshold i Functional Fitness / CrossFit.

Om hotellet


 

Levante - powered by Playitas

Her er der tale om et sportshotel med fokus på en aktiv ferie for familien, par, enlige rejsende og højt præsterende sportsfolk, ligesom det også egner sig til den almindelige motionist. Her bestemmer du selv tempoet og kan træne så meget eller så lidt, som du vil, og det bedste er, at de fleste aktiviteter er inkluderet i prisen under konceptet "Sports Inclusive". Levante - powered by Playitas ligger på Rhodos' østkyst og har en perfekt beliggenhed i rolige omgivelser, direkte på Afandou-stranden. Med en uovertruffen vifte af sports- og træningsmuligheder, en dejlig sandstrand, høj hotelkomfort og generøse poolområder, får du alt, hvad du behøver for en vellykket træningsrejse eller aktiv ferie.

Læs mere om Levante - powered by Playitas