Udflugter i Grækenland

En udflugt er den perfekte måde at opleve noget andet på din ferie. Sol dig på en hemmelig strand, far vild blandt snoede gyder på den nærliggende ø eller kast dig ud i vandaktiviteter som fx et SUP-board. Med en udflugt skaber du ferieminder for livet og tilføjer den lille ekstra spænding på din solferie. På næsten alle Apollos destinationer i Grækenland tilbyder vi udflugter - du kan udfordre dig selv ved at prøve noget nyt, eller læn dig tilbage og bare slap af. Her kan du læse mere om nogle af vores mest populære udflugter på destinationerne.

Udflugter fra Rhodos

Lindos

Lindos er en af Rhodos' mest populære seværdigheder, og vi tilbyder flere forskellige udflugter hertil. Højst oppe i byen troner templet Akropolis og rundt om ligger de hvide huse smukt. Vil du kombinere Lindos med et dyp i havet, så kan du booke en bådudflugt, hvor båden stopper på tilbagevejen, så man kan hoppe i vandet. Vil du udforske mere af området, findes der også en vandreudflugt langs Vlicha med en fantastisk udsigt ud over Navarone-bugten.

Besøg populære Lindos på din rejse til Rhodos

Gå og svøm

Elsker du at bade, så er der flere forskellige udflugter, som alle fører dig til smukke kridthvide strande og livet nede under overfladen. Besøg nogle af Rhodos fineste strande som Tsambika Beach og Anthony Quinn Bay, eller bestil en dykker- eller snorkeludflugt og udforsk Rhodos' undervandsverden. Tsambika-stranden kan også kombineres med en tur til den smukke Sommerfugle-dal, der i løbet af sensommeren er fyldt med tusinder af sommerfugle.

Stranden Tsambika på Rhodos

Opdag Rhodos' højdepunkter

Rhodos' højdepunkter er en udflugt for alle historieelskere, der gerne vil lære om Rhodos' mest interessante seværdigheder. I løbet af dagen besøger du Filerimos-klosteret, den gamle by Kamiros og du smager lokaltproducerede lækkerier i landsbyen Embona. Der er også mulighed for at gå langs vejen kaldet Golgotha, hvor du ser et massivt kors og kan nyde en imponerende udsigt.

Smuk arkitektur ved klostret Filermos på Rhodos

Aktive udflugter

Vil du klatre på Rhodos' næsthøjeste bjerg? Kom med os på en vandretur op ad Akramitsis-bjerget og nyd en betagende udsigt over Apolakia-bugten. Der er også en udflugt, hvor du cykler på mountainbike gennem Rhodos by og op ad Monte Smith-udsigtsbjerget. Alle udflugter er dog ikke kun på land, du kan også komme på et tre timers SUP-eventyr eller nyde en harmonisk morgenpadling, mens solen står op over Middelhavet. Her udfordrer vi os selv med en lidt nybegynder SUP-yoga, besøger en havgrotte og kommer tilbage når det er tid til morgenmad.

Besøg Symi eller Tyrkiet

Kun et par timer fra Rhodos ligger en af ​​de fineste øer i den Dodekanesiske ø-verden. Symi er kendt for sine pastelfarvede huse, der er beliggende på bjergsiden ved havnen. Gå en tur langs havnen og nyd atmosfæren på denne unikke ø med masser af dejlige bugter, som du kommer til via taxabåde. Du har også tid til at besøge de små butikker og teste de berømte Symi-rejer, der serveres på alle restauranter.

Fra Rhodos kan du også besøge Tyrkiet og den østlige perle Marmaris! I løbet af denne dag besøger vi basaren og ser sammen en guldbutik og en læderbutik, hvorefter du får muligheden for at gå rundt og kikke på egen hånd.

Marmaris i Tyrkiet

Book udflugter fra Rhodos

Udflugter fra Kreta

Kreta er Grækenlands største ø, og der er masser af udflugter her. Opdage øen på bedste både med alt fra vandringer, gastronomiske oplevelser, kultur og kridhvide strande. Udflugterne tager dig også til flere spændende byer - nogle store og populære andre er små og lokale. 

Elafonissi

En af vores mest populære udflugter på Kreta er helt klart Elafonissi Beach - et must på din ferie! Dette er Kretas absolut lækreste strand og kaldes for "den rosa strand på grund af de fine, rosa skaller der ligger i kanten, som giver stranden en smuk lyserød farve.

Den magiske strand Elafonissi

Chrissi Island

En anden populær udflugt, hvis du vil have sol og bad, er Chrissi Island. Chrissi betyder guld på græsk, og er en af de ubeboede øer ud for Kretas kyst. Den har fået sit navn efter det gyldne sand, du finder her, der leder tankerne hen til Caribien

Tag en afstikker til øen Chrissi Island

Knossos

Er du kultur- og historieinteresseret, så er Knossos udflugten til dig. Paladset Knossos, udenfor Heraklion, var her Europas første hovedsæde for højkultur opstod. Oplev det imponerende palads, mens vores guide fortæller om den berømte tronsal samt hvorfor den minoiske kultur så pludseligt forsvandt ca. 1450 f. Kr.

Oplev historiske Knossos på din rejse til Kreta

Samaria grøften

Elsker du at vandre, er Kretas bjergrige landskab helt perfekt! Samaria grøften er Kretas mest populære grøft, der med sine 18 km er Europas længste. Vandringen starter ca 1250 m over havet og slutter ved strandene nær Kretas sydkyst. Er vi heldige, så ser vi Kri Kri-gederne. Vi tilbyder også en vandretur gennem Imbros grøften, der blev brugt som evakueringsrute for tusinder af briter, der var på vej til Egypten under 2. Verdenskrig. Er Samaria for lang en tur, så tag Imbros i stedet for - den er "kun" 7 kilometer, men mindst lige så smuk en tur. 

Samaria grøften på Kreta

Book udflugter fra Kreta

Udflugter fra Kos

Kos - øen for sol og bad

På Kos kan du komme på flere bådudflugter, hvor du vil opleve fantastisk smukke steder, der er perfekte til sol og bad. Kom med på ture hvor vi bl.a. stopper ved de tre øer Kalymnos, Plati og Pserimos og nyd turen derhen på bådens soldæk med en forfriskning i hånden og en smuk udsigt.

Vulkanen på Nissyros

Det er et must at besøge Nissyros, som er kendt for for sin aktive vulkan. Her er naturen smuk, og vi går ned i vulkanens enorme krater og udforsker området. Du har også mulighed for at vandre rundt på egen hånd, hvor du bl.a. kan besøge klostret Panagia Spiliani, som siges at være et af de smukkeste klostre på de græske øer.

Vulkanøen Nissyros

Bodrum i Tyrkiet

Fra Kos kan du besøge Tyrkiet, når vi sejler til den skønne havneby Bodrum. Her er masser af butikker, boder og markeder, som tilbyder fine varer til gode priser.

Bodrum i Tyrkiet

Paradise Beach

Vil du hellere ligge på langs og komme helt ned i gear, så skal du tage med på udflugten til Paradise Beach, som er en af Kos' aller bedste strande. Vi har også bådture mellem strande og byer, hvor du kan hoppe i det klare vand på vejen - direkte fra båden. 

Paradise Beach på Kos

Book udflugter fra Kos

Udflugter fra Kykladerne

I Kykladerne kan du tage på udflugt fra Naxos og Santorini. Kykladerne består af flere smukke øer, der har krystalklart vand, og derfor er de fleste udflugter med båd. Fra Naxos kan du besøge Paros, Amorgos og Mykonos - men også flere andre små byer.

Opdag Santorini

Santorini har et stort tilbud af gode udflugter. En af de mest populære er udflugten Santorinis Perler, hvor vi bl.a. besøger øens tidligere hovedstad Pyrgos samt Santorinis højeste punkt, Profitis Ilias, hvor vi nyder den smukke udsigt ud over hele øen. 

Opdag smukke Santorini med udflugten "Santorinis Perler"

Nea Kamini

En anden udflugt tager dig til Santorinis klippeside og kraterområdet skabt af naturens kræfter, og som du kan læse om i historiebøger over hele verden! Her udforsker vi Nea Kameni, den yngste vulkanø i området, med dets fascinerende månelandskab; mærk varmen fra lavastenene, lugten af ​​svovl og se dampen fra de små huller i jorden og afslut med en smuk panoramaudsigt over den vulkanske ø.

Vulkanøen Nea Kamini

Santorini fra oven

Hvis du vil gøre noget rigtig luksuriøst på Santorini, kan vi anbefale en helikoptertur over øen - eller hvad med en katamaran-tur, hvor vi sejler forbi Red Beach, White Beach, Black Mountain og fyret. Der er naturligvis også tid til en afkøling i det krystalklare vand. Vi fortsætter med at sejle ind i kratersøen og svømme i de varme kilder mellem de vulkanske øer Nea Kameni og Palea Kameni.

Opdag Santorini fra oven med en helikoptertur

Book udflugter fra Santorini

Med båd langs Naxos kyst

En af vores mest populære udflugter fra Naxos er en bådtur, hvor du opdager nogle af Naxos smukkeste strande. Her tager vi med en smuk træbåd og foretager flere svømmestop undervejs. Under den krystalklare overflade venter en fantastisk undervandsverden - så glem ikke snorkel!

Naxos rundt

Hvis du vil se mere af Naxos, skal du komme med på udflugten "Naxos rundt". I løbet af denne fyldte dag besøger vi blandt andet frugtbarhedens gudinde Demeters antikke tempel, landsbyen Apiranthos som er dækket af marmor og Kitron-bryggeriet i Chalki, hvor den populære Naxi-likør fremstilles.

Fantastiske Amorgos

Sørg for at tage en tur til den fantastiske ø Amorgos på din rejse til Naxos. Her venter et helt fantastisk blåt vand, en magisk udsigt over bjergene, olivenlunde og badebugter. Et must på turen er at besøge klosteret Hozoviotissa, som er klamret fast til klippevæggen 300 meter over havets overflade, siden det blev bygget i det 11. århundrede.

Klostret Hozoviotissa på Amorgos

Book udflugter fra Naxos

 

Udflugter fra Korfu

Kalamas og Paleokastritsa

Rundt på Korfu er der flere dejlige steder at besøge. Er sol og badning på dagsordenen så anbefaler vi en bådudflugt med Seabreeze til naturområdet Kalamas, der har en smuk sandstrand. Gå ikke glip af udflugten til den smukke lille landsby Paleokastritsa på det vestlige Korfu. Her finder du flere fantastiske strande med gyldengult sand samt klapperstenstrande, der er omringet af grønt. Vandet er krystalklart og perfekt til snorkling.


 

 

 

Paleokastritsa på Korfu

Besøg Albanien

Ikke langt fra Korfu ligger det spændende land Albanien. Kom med på en bådtur til Saranda, hvor dagens højdepunkt er et besøg på den arkæologiske plads Butrint, hvor vi får en guidet tur rundt i området, inden vi tager på restaurant til en dejlig frokost sammen. Du kan også tage til Albanien på en endagstur, hvis du selv vil bestemme, hvad du vil se. 

Den arkæologiske plads Butrint i Albanien

Paxos og Antipaxos

Du kan også komme til naboøerne Paxos og Antipaxos med båd fra Korfu. Ved Paxos stopper vi ved en hyggelig lille landsby og går langs de smalle gader. Uden for Antipaxos stopper vi og bader direkte i det krystalklare vand fra båden.

Paxos med sit krystalklare vand

Korfu by

Du skal også besøge Korfu by på din rejse. Vi tilbyder en dejlig aftenudflugt, der tager dig til Korfu by eller Kerkyra, som de lokale kalder byen. Korfu by stammer helt tilbage fra middelalderen, og langs de smalle gyder er der masser af små butikker og caféer. Midt i byen ligger esplanaden, som er en attraktiv kombination af park og torv med både caféer, restauranter og barer. Hvis du vil se mere af øen, tilbyder vi også jeepudflugter langs både det nordlige og sydlige Korfu.

Tag på en shoppingtur i Korfu by på din rejse.

Book udflugter fra Korfu

Udflugter fra Epirus-området

Epirus er en samlet betegnelse for området omkring Parga, Sivota, Zagoria, Vrachos, Ammoudia og Kanali. Fra disse tilbyder vi flere forskellige spændende udflugter, hvor du har mulighed for at opleve de smukke omgivelser og lære mere om rejsemålet!

For eventyren

Zagoria er et paradis for dem, der elsker aktive udflugter. Prøv alt fra vandring til kayak til riverrafting - her er der masser af sjove aktiviteter, hvor du også kommer igennem det smukke bjergrige landskab.

Rafting i Zagoria

Book udflugter fra Zagoria

Floden Styx

Ikke langt fra Parga strømmer floden Acheron, der også er kendt som Styx fra den græske mytologi. Tag en tur herhen og oplev Epirus-området fra sin bedste side. Dagen starter med en behagelig bådtur langs den historiske flod, efterfulgt af et besøg i landsbyen Gliki, hvor floden begynder.

Floden Acheron

Opdag Albanien

En populær udflugt fra Parga tager dig til Albanien, hvor du kan opdage en af Europas mest uudforskede lande, der længe har været lukket for offentligheden. Her besøger vi feriebyen Saranda samt den imponerende arkæologiske plads, Butrint.

Den arkæologiske plads Butrint

Book udflugter fra Parga

Klostret Meteora

Fra Ammoudia, Vrachos, Kanali og Sivota kan du bl.a. opdage det imponerende kloster Meteora. Klostret er bygget på toppen af en stor klippe, hvor man før i tiden klatrede langs stiger af reb. I dag er der trappetrin, så man undgår den farlige vej op. 

Klostret Meteora

The Blue Lagoon
Bor du i Sivota, så anbefaler vi en skøn udflugt med ø-tur rundt omkring de små øer Agios Nikolaus og Mavro Oros. Her er flere smukke strande, som kun er tilgængelige med båd, og vi besøger også den berømte strand Picina Beach - også kendt som The Blue Lagoon.

Book udflugter fra Ammoudia

Book udflugter fra Sivota

Book udflugter fra Kanali

Book udflugter fra Vrachos

Udflugter fra Skiathos

Mamma Mia!

Hvis du besøger den smukke ø Skiathos, er udflugten "I Mamma's Mia fodspor" et must! Vi besøger blandt andet Kastanist-stranden, Panarmos Bay og Melia-stranden og sejler også forbi steder, hvor nogle af scenerne fra Mamma Mia blev optaget. En dejlig og afslappende dag!

Kom med på bådturen "I Mamma Mia's fodspor"

Skiathos perler

Vi anbefaler også bådudflugten "Skiathos' perler". På denne dag tager vi til flere smukke strande, hvor du finder det klareste vand. Vi besøger også ruinerne af den gamle hovedstad Kastro.

Du kan også besøge naboøerne Skopelos og Alonissos, hvor der er guidede rundture, shopping og oplevelser. Gå rundt på egen hånd og udforsk de smukke øer!

Oplev smukke udsigter på udflugten "Skiathos' perler"!

Aktive udflugter på Skiathos

Er du mere eventyrlysten, er der mulighed for at tage på både dykker- og snorkleture, eller hvad med en jeepsafari, hvor vi opdager flere af Skiathos skjulte steder? Her kører vi gennem den spektakulære natur og besøger steder som Evangelistrias-klosteret, som er det historiske "fødested" for Grækenlands flag.

Prøv og snorkle i det smukke vand på Skiathos

Smukke kirker og klostre på Skiathos

Skiathos er ikke kun kendt som indspilningsstedet for storfilmen Mamma Mia, men også for de smukke kirker og klostre, der er spredt rundt om på øen. Kom med på en udflugt, hvor vi besøger Ærkeenglenes kirke, Jomfru Maria kirke og klosteret Evangelistria. Klosteret er det eneste, der stadig er aktivt på Skiathos og har en fascinerende 200-årig historie.

Book udflugter fra Skiathos

Udflugter fra Samos

Paradisøen Samipoula

En af de mest populære udflugter på Samos er til paradisøen Samipoula. Her tager vi langs kysten til den lille ø Samiopoula, hvor der vil være et længere badestop. Derefter fortsætter vi til den fine strand Kakoperato, hvor besætningen tilbereder frokost med græske smage. Kom med på en vidunderlig dag på havet!

Paradiset Kassonisi

Gå ikke glip af denne unikke udflugt til den næsten uberørte paradisperle Kassonisi - en udflugt, som du kun kan tage på med Apollo. Mellem Samos og Kassonisi er vandet kun en halv meter dybt og absolut krystalklart. Her hopper vi i vandet direkte fra båden!

Historiske Patmos

Hvis du er interesseret i historie, er en udflugt til det nærliggende Patmos et must. Her besøger vi Apocalypsgrotten, hvor evangelisten John skrev Åbenbaringsbogen, samt Johannesklostret med sin fantastiske udsigt ud over øen. Om eftermiddagen har du tid til at slentre i gaderne i den hyggelige havneby Skala, før båden vender tilbage til Samos igen.

Øen Patmos, i nærheden af Samos

Vandretur på Samos

Samos' smukke natur er perfekt til vandreture, og med Apollo kan du booke en udflugt til Nattergalens Dal, hvor vi vandrer på gamle stier ved den traditionelle bjerglandsby Vourliotes. Vi passerer vinmarker, olivenlunde og appelsinlunde, før vi fortsætter den rolige gåtur gennem Nattergalens Dal.

Samos' smage

Bliv fortrolig med alle de vidunderlige vine der er produceret på Samos! Kom med på en udflugt, hvor vi besøger en familieejet vingård, hvor de frodige vinmarker står smukt i række. Under besøget prøver vi flere af de lokaltproducerede vine, inden vi går videre til en familieejet restaurant, hvor vi lærer mere om det traditionelle græske køkken.

Book udflugter fra Samos

Udflugter fra Karpathos

Lefkos og Karpathos by

På den smukke lille ø Karpathos kan du blandt andet opdage den charmerende fiskerlandsby Lefkos og nyde en dag med afslapning og god mad. Besøg også Karpathos by, Pigadia, hvor der er tid til både shopping og en god middag på en af ​​byens hyggelige restauranter ved havnen.

Øen Lefkos, ikke langt fra Karpathos

Bjergbyen Olympos

Kom med på en populær udflugt til bjerglandsbyen Olympos, hvor tiden har stået stille. Landsbyen var næsten fuldstændigt isoleret, indtil 1980'erne, på grund af dens placering i bjergene, hvilket har betydet, at traditioner og skikke er blevet bevaret, siden landsbyen blev bygget i 900'erne. Se de specielle kostumer de bærer, lær duften af ​​krydderierne at kende og smag det hjemmebagte brød, mens du nyder den fantastiske udsigt over bjergene og havet.

Olympos

Art & Walk

Hvis du vil prøve noget andet, så anbefaler vi udflugten "Art & walk", hvor du slutter dig til det unge par Thom og Renate på en Art & walk-vandretur og lærer mere om Karpathos. Art & walk arrangerer daglige vandreture langs forskellige ruter og forskellige steder rundt om øen!

Opdag Karpathos' smukke natur med "Art & walk"

Bådtur langs østkysten

En dukkert i det krystalklare hav er hvad en ferie i Grækenland handler om! Så tag med os op en bådtur langs østkysten hvor du oplever nogle af Karpathos' fineste strande. En vidunderlig dag med sol og bad!

Langs Karpathos' østkyst er der flere smukke strande med krystalklart vand.

Book udflugter fra Karpathos