5 græske perler
- når du rejser med børn

Grækenland er det ideelle ferieland for børnefamilier. Udover lavvandede strande og vandlande venter mange naturoplevelser i både det lille og det store format. Landets madkultur er også let at tage til sig, også for de mindre (og de lidt mere kræsne) børn. Vi har listet fem af vores egne ferieperler i Grækenland, steder som vi selv gerne rejser til med børnene om sommeren.

1. Kos – fra festø til børnefamiliernes paradis

Har du været her i 90’erne? Så har du sikkert et helt andet billede af Kos end det, som venter de besøgende nu til dags. Kos har rejst sig med værdighed efter festårene, og er blevet den perle af en ø, den egentlig altid har været, med fantastiske strande, charmerende tavernaer og cykelvenlige stier. Se alle vores hoteller på Kos her.

2. Rhodos – den velkendte perle i det græske øhav

Rhodos kan prale med 300 solskinsdage om året, krystalblåt badevand og historiske monumenter i hobetal. Desuden er den græske ferieø perfekt til ferie med børn. Her findes nemlig uendelige muligheder for udflugter for hele familien og masser af oplevelser. Bo på vores Apollo Mondo Family-hotel Mythos Beach Resort for en ideel familieferie.

3. Kreta – Grækenlands største ø

På den nordvestlige side af Kreta ligger populære Platanias og den smukke havneby Chania. I nærheden ligger flere hyggelige byer som f.eks. Agii Apostoli, Agia Marina og Kolymbari. Her er oplagte muligheder for en skøn familieferie. Bo fx på vores populære Santa Helena Beach eller Stellina Village Resort - sikre valg for en vellykket familieferie. Nede på Kretas sydkyst finder du den hyggelige og rolige by Plakias, hvor vores smukke Apollo Mondo Family-hotel Alegria Beach Resort ligger, og længere mod øst finder du vores fine Almyra Hotel & Village, der også er medlem af Apollo Mondo Family-familien .

4. Zakynthos – her trives havskildpadderne 

Zakynthos har mange børnevenlige sandstrande, særligt langs den østlige og sydlige kyst, hvor også de fleste af Apollos hoteller ligger. Tag familien med på en eftermiddagstur på havet langs Laganabugten, og hold udkig efter Caretta caretta. Denne store havskildpadde kan veje op til 100 kilo, og trives netop her. 

5. Samos - fredelig og børnevenlig

Tag familien med på en skøn ferie til den smukke ø Samos. Samos er den perfekte destination for dem, der kan lide dejlige dage på stranden, med over 300 strande at vælge imellem og er perfekt til til familiehygge! Der er flere hoteller her, som er perfekte til familier med børn. I feriestedet Votsalakia kan hele familien tilbringe dagen på den kilometerlange sand- og stenstrand. Om aftenen kan man gå op på hovedgaden og få en god bid mad og se på menneskemængden.

 


Nogle af vores favorithoteller for børnefamilien
Find det hotel der passer dig og din familie bedst!

apollo mondo family
Mythos Beach Resort
* Generationshotel med faciliteter for alle

Mythos Beach Resort

apollo mondo family
Almyra Hotel & Village
• Midt på fantastiske Long Beach

Almyra Hotel & Village


Populære hotelkategorier til familier

Hoteller med vandrutsjebaner

Skal ferien være fuld af sjov og vand, så familiens vandhunde rigtig kan slå sig løs? Så skal du vælge et af vores hoteller med vandland.

Læs mere og bestil

Strandhoteller

Mærk duften af havet fra hotelværelset når du har havudsigt og vågn op til lyden af bølgernes brusen! Her har vi samlet nogle af vores populære hoteller, der ligger lige ved stranden.

Se alle hoteller nær stranden

Store familieværelser

Her finder du hoteller for større familier og grupper. Alle hoteller har lejligheder med minimum 3 værelser.

Se alle hoteller med store familieværelser

Tips & Inspiration

Læs flere rejsetips til Grækenland, se vores rejser til Grækenland eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Flere rejsetips til Grækenland

Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.  

Se flere rejsetips til Grækenland

Grækenland

  • Krystalklart vand og lange aftener på taverner 
  • Små, unikke byer på Kreta
  • Romantiske Parga og solsikre Rhodos
Læs mere om Grækenland

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find og book rejsen her