Smukt kirketårn på Santorini, Grækenland
Ø-hop i Grækenland
oplev mere under din ferie

Tag på et ægte eventyr denne sommer: Prøv ø-hop i det græske ø-hav! Det er en fantastisk måde, at opleve så meget som muligt på, på én ferie, og du kommer med garanti hjem med masser af gode minder. Her har vi samlet alle de tips og ting, der er gode at vide inden ø-hoppet og tips til en nemmere måde at ø-hoppe via vores kombinationsrejser – alt sammen for at gøre det så nemt som muligt for dig at booke din drømmerejse!

Kombiner Samos med Patmos Kombiner smukke Santorini med autentiske Syros

Oplev Grækenlands øer

De græske øer har meget at byde på. Vi kan bl.a. anbefale dig, at sejle rundt blandt Kykladerne Her har du en bred vifte af både små og store øer inden for få timers afstand, og det er nemt at komme rundt med båd. Et tip er at downloade vores gratis rejseapp. I den får du mere inspiration og via appen kan du også kontakte vores personale på rejsemålet, som hjælper dig med at booke udflugter og meget mere.

Kombinationsrejser - en nemmere måde at ø-hoppe på!

Prøv vores seneste rejsetrend - kombinationsrejser! Her har vi udviklet et fleksibelt og enkelt koncept til dig, der gerne vil ø-hoppe på en mere enkel måde. Vælg mellem nogle af vores færdigpakkede kombinationsrejser, hvor fly, hoteller, transfers og færgebilletter er inkluderet, og du slipper for besværet med at booke alt separat. En mere moderne måde at ø-hoppe på i Grækenland, ganske enkelt.

Oplev mere på én og samme ferie

Hvad med at kombinere rolige Tilos med dejlige Rhodos eller unikke Patmos med populære Samos? Vil du opleve endnu mere i løbet af din ferie, kan du kombinere mere end to øer, såsom Kykladernes perler, Mykonos, Santorini og Naxos! Har du svært ved at beslutte dig for, hvilke øer der passer dig bedst, kan du tjekke vores kombinationsguide, hvor vi blandt andet rådgiver om, hvilke kombinationer der egner sig til børnefamilier, eventyrlystne voksne og dem, der gerne vil opleve det ægte Grækenland.

Traditionel ø-hop i Grækenland

Du kan selvfølgelig booke en rute til dit ø-hop, lige som du ønsker det. Nogle gode udgangspunkter for ø-hop, hvor du kun booker fly hos os, er Skiathos, Santorini, Rhodos og Kreta!

Sådan booker du det traditionelle ø-hop:

  • Book fly. Det er klogt at booke fly så tidligt som muligt, inden pladserne bliver udsolgt. Vi foreslår, at du starter og slutter ø-hoppet på den samme ø, og det er bedst at booke en returbillet. Hvis du vil flyve hjem fra en anden ø, skal du lave to separate bookinger: en for flyrejsen dertil og en for flyrejsen hjem.
  • Book hotel. Det kan også være godt at booke et hotel inden rejsen, så du ikke føler dig stresset, når du lander.
  • Bådbilletter booker du direkte hos rederiet, via DirectFerries eller Ferryto.

Hvis du ønsker en endnu mere bekvem måde at ø-hoppe på, kan du booke en af ​​vores kombinationsrejser, der inkluderer fly, hoteller, transfers og færgebilletter! Har du problemer med at vælge, hvilke øer du vil besøge? Tjek vores bedste rejsetips til de græske øer!


Tips & Inspiration

Få tips og inspiration til vores kombinationsrejser, se vores kombinationsguide eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Kombinationer - en populær rejsetrend

To destinationer - én ferie! At kombinere flere destinationer på én rejse er en populær rejsetrend lige nu. Pift din rejse op med flere fantastiske indtryk, og gør oplevelsen dobbelt så sjov.

Læs vores inspirerende artikel

Kombinationsguide

Vi tilbyder flere forskellige kombinationsrejser, find din kombinationsrejse ved hjælp af vores kombinationsguide. Oplev mere på din ferie!

Kombinationsguide

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her