Naxos - rejsetips

Naxos er fyldt med små perler, og når du først har besøgt øen en gang, så vil du virkelig gerne tilbage, især for synet af de smukke strande og alle de gode vine og likører, der produceres på øen. Her kan du finde nogle af vores bedste tips!

Book din rejse til Naxos

Naxos paradisstrande

Krystalklart turkist vand og gyldent fint sand - Naxos drømmelignende strande er svære at slå! Der er mange børnevenlige strande, og der er gode muligheder for de aktive b.la. surfing.

Læs mere om Naxos strande

Mad og drikke på Naxos

Naxos har meget at tilbyde fra det græske køkken. Prøv nogle af øens specialiteter såsom Kitron-likøren, Gravieran-osten og den gode vin lavet på både blå og grønne druer.

Læs vores tips her

Naxos historiske seværdigheder

For de historieinteresserede er Naxos seværdigheder en spændende del af ferien. Udover den store port udenfor havnen er der flere templer, der er værd at besøge, ikke mindst bjerget Zeus.

Læs om seværdigheder på Naxos her

Shopping på Naxos

På Naxos finder du mange typiske græske varer, hvoraf mange af dem er håndlavede. En stor del af øens butikker, kunstgallerier og souvenirbutikker drives af lokale familier.

Læs vores tips her

At opleve på Naxos

Naxos byder på en vidunderlig feriefred i de charmerende byer samt vandsportsaktiviteter. Dyk ned i øens spændende historie på nogle af Naxos historiske steder.

Læs mere her

Livet på Naxos

En lille græsk ø som Naxos har alt, hvad du behøver for en vellykket ferie. Du bliver hurtigt fortrolig med både øen og dens indbyggere, og den charmerer også med sit krystalklare vand og varme sol.

Læs mere her