Korfu – tips før afrejse

Korfu – rejsetips

For den som søger smuk natur, unikke byer og dejlige strande, er Korfu en ægte perle. Tag del af vores tips til den lækreste mad og de bedste steder at opleve her.

Tæt på naturen

For dig som er et naturmenneske tilbyder Korfu mange dejlige vandreture og smukke udsigter – og hvid du har lyst til evt. at prøve noget nyt, kan du dykke i krystalklart vand eller udforske øens landskab fra en hesteryg.

Læs vores tips her

Middelalderlige og moderne seværdigheder

Fra fort fra 1400-tallet til nybyggede havne med luksusyachter på Korfu finder du en blanding af både gammelt og nyt. Har du brug for inspiration til de næste udflugt? Tjek vores tips her!

Læs mere

Postkortsmukke Korfu

På denne paradisø finder du ikke kun dejligt vejr og smukke strande – du finder også ubeskrivelige udsigter. Tag del af vores tips til de mest fantastiske udsigter, der helt sikkert vil skabe lidt misundelse på de sociale medier.

Læs mere

Charmerende områder og byer

På Korfu finder du områder og byer med snoede smågader og masser af hyggelige caféer og restauranter. Men hvad er bedre end at være en del af det daglige liv, opleve bygningerne og den skønne atmosfære? Tag del af vores bedste tips her.

Læs vores tips

Korfus specialiteter

På menuen på Korfu finder du mange influenser fra det italienske køkken. Tag del af vores tips til øens bedste lækkerier, der oftest består af fisk eller kød, og som gerne serveres med lokale aperitiffer.

Læs mere

Korfus bedste smagsoplevelser

Er du træt af indkøb og madlavning? Kom i feriestemning via unikke smagsrige besøg på restauranter. Oplevelser du sent glemmer.

Tag del af vores restauranttips her

De bedste caféer og barer på Korfu

Tid til forkælelse? På Korfu findes der masser af steder, hvor du kan nyde en forfriskning, tage en kaffepause eller smage en god drink. 

Læs mere

Korfus bedste strande

På Korfu findes der strande for både den der søger total afslapning og for den, som ønsker at blive solbrun med mere aktivitet. Det er især imponerende at opleve Korfus smukke stenstrande, hvor vandet har en helt speciel nuance.

Læs om vores favoritter

Sport på ferien

På Korfu finder du golfbaner, fodbold og bowling. Men hvis du ønsker en mere speciel sportsoplevelse på Korfu, skal du prøve at se en cricketkamp.

Læs mere her

Shopping på Korfu

På Korfu er der masser at shoppe for den indkøbslystne! Køb typiske souvenirs som keramik og olie, eller tjek udvalget af tøj i en af Korfus tøjbutikker.

Læs mere her

Find og book rejsen her