Rejser til Indien

Indien:

  • • Farverige smagsoplevelser
  • • Fantastiske sandstrande
  • • OBS! Du rejser til Indien på egen hånd

Med sin vidunderlige blanding af eksotiske dufte, levende farver og en venlig nysgerrighed og gæstfrihed er Indien en spændende destination. Når du bestiller din næste rejse til Indien, får du en vidunderlig blanding af kultur og badeliv!

Populære rejsemål, Indien


Fakta om Indien

Tidsforskel

Dansk tid +4,5 time.

Valuta

Valutaen i Indien hedder indiske rupees (INR). Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 27°c
feb 30°c
mar 35°c
apr 39°c
maj 41°c
jun 35°c
jul 30°c
aug 29°c
sep 30°c
okt 31°c
nov 29°c
dec 26°c

Andre Lande

Litauen

Rejs til Litauen - Baltikums største land! Litauen er en uopdaget perle blandt de baltiske lande, der ofte overses. Her finder du arkitektoniske attraktioner, rig historie og et godt kulturelt udvalg at nyde. Oplev Litauens hovedstad, Vilnius, eller gør noget helt anderledes og rejs til kurbyen Palanga. Book fly og hoteller til Litauen med Apollo!

Slovenien

Smukke naturoplevelser, fascinerende grotter og pittoreske byer - en rejse til Slovenien byder på noget helt anderledes. I Slovenien venter hovedstaden Ljubljana, en af verdens mest frodige hovedstæder, og Bled med sin smukke sø. Book fly og hotel til Slovenien med Apollo!

Norge

Book en rejse til Norge til sommer og oplev smukke steder, dejlige hoteller og unikke seværdigheder. Vi har samlet magiske naturoplevelser, smukke strande og hyggelige sommerbyer, der er perfekte til din ferie. Besøg fx maleriske Bergen eller oplev storbylivet i Oslo. Vi hjælper dig med at finde din sommerfavorit i Norge!

Portugal

Uanset om du vil på badeferie eller til en solsikker europæisk storby, er Portugal helt perfekt. Portugal tilbyder både charmerende byer og kilometerlange strande, høje bjerge og dybe dale. Med Apollo vælger du selve, hvordan du vil rejse – enten charter til Madeira eller du kan vælge at pakke din rejse selv.

Spanien

Spanien har aldrig været et mere populært rejsemål end det er nu. Og det er der mange gode grunde til. Her trives både opdagelsesrejsende, og dem som vil have det mere som derhjemme. Få lande er så komplette som Spanien, med rejsemål som Mallorca og De Kanariske Øer. Gastronomi, kultur og klima går op i en højere enhed, og det er svært ikke at lægge en del af sit hjerte i dette smukke land.

Sverige

Sverige – vores naboland er et perfekt land at holde ferie i. I og omkring Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö er der mange spændende forlystelsesparker, dyreparker og museer for både børn og voksne. Hovedstaden Stockholm er smuk og indholdsrig – og vel et besøg værd på en storbyweekend. Göteborg på vestkysten egner sig både for familier, vennepar og kærestepar, mens Malmø i syd er en by i udvikling.

Danmark

Book en rejse i Danmark denne sommer og oplev smukke byer, dejlige hoteller og seværdigheder nær dig. Vi har nøje udvalgt magiske naturoplevelser, smukke strande og sommerbyer, der er perfekt for din ferie i Danmark.

Grækenland

I Grækenland fødtes grundlaget for vores vesterlandske civilisation og Apollos rejser til solen. Den græske charme består i uendeligt mange smukke strande og øer, landets historie og den gode mad. Det bedste af alt er, at her findes så meget at vælge mellem, alt lige fra velkendte rejsemål til uberørte områder. Et perfekt valg for en vellykket ferie!

Tyrkiet

Tyrkiet forfører sine besøgende med afslappende dage på stranden, lave priser, spændende madoplevelser, lækker te i basarerne og endeløse nætter. Desuden er Tyrkiet også hjemland for masser af vandparker og All Inclusive-hoteller... Hvis du søger storbypuls, kan du booke en weekendrejse til Istanbul på egen hånd.

Italien

Italien er virkelig landet for alle. I denne sydeuropæiske perle er der alt fra alpetoppe til naturskønne Toscana, kanalernes Venedig og den smukke Adriakyst. Med Apollo kan du også tage en weekend til Rom, eller slappe af på en af de smukke strande på Sardinien eller Sicilien. Bestem selv, hvor længe du vil være væk. Velkommen til alt det bedste, som Italien har at tilbyde!

Cypern

Apollo tilbyder rejser til Cypern for såvel børnefamilier som par. Her er et skønt klima med omkring 300 soldage om året, hvilket gør Cypern til det perfekte rejsemål for dig, som elsker sol og smukke strande. Gode restauranter og mange seværdigheder gør også Cypern til et attraktivt rejsemål. Læs om Cypern og book din rejse her.

Malta

Malta er en fantastisk øgruppe, som ligger midt i Middelhavet. Her finder du et mildt klima året rundt og skønne seværdigheder. Her kan du slappe af i en af de skønne feriebyer - som har deres med sin egen karakter og stil. Oplev fx byer som Valletta og den rolige ø Gozo, når du rejser til Malta. Få inspiration til din ferie her.

Bulgarien

I Bulgarien finder du fantastiske brede og rene sandstrande, en smuk natur og rigtig god mad og vine. Her er der plads til både børnefamilien og festaberne! Hvilken by du end vælger, er her hyggelige restauranter, shopping og velassorterede supermarkeder. Vi tror, du bliver overrasket over, hvor meget du får for pengene.

Kroatien

Kroatien bliver et mere og mere populært rejsemål blandt danskere, som ønsker en ferie med badeture i krystalklart vand, interessante seværdigheder, kulinariske oplevelser og en venlig og gæstfri befolkning. Desuden er Kroatien et af de billigste lande i Europa at holde ferie i.

Frankrig

En rejse til Frankrig byder på smuk natur, pittoreske vingårde og ikke mindst et hav af af kulturelle og gastronomiske rigdomme. Stift bekendtskab med det franske køkken på en af de mange brasserier, shop løs i modens hovedstad Paris, eller besøg Den Franske Rivieras klassiske turistområder. Book en weekendrejse til Frankrig med Apollo.

Østrig

Østrig er et lille land med stor personlighed og mange ting at tilbyde. En weekend i Østrig kan tilpasses til næsten alle. Her kan du stå på ski, vandre i Østrigs fantastiske landskab, udforske madkulturen eller besøge et af de mange slotte i landet. Book fly og hotel med Apollo til Østrig og oplev denne ægte perle i hjertet af Centraleuropa.

Tjekkiet

En rejse til Tjekkiet byder på interessante oplevelser i spændende og middelalderlige miljøer sammen med et smukt og varierende landskab. Hovedstaden Prag er en af Europas smukkeste med sin velbevarede gamle bykerne.

Storbritannien

Storbritannien med verdensmetropolen London er et af vores mest populære rejsemål. Den korte flyvetid og det store udbud af både fly og hotel gør det til et perfekt rejsemål for en weekend. Kultur og shopping er de britiske hovedstadsområders tiltrækningskraft, mens landet tiltrækker dem der elsker vandring, smuk natur og en rolig atmosfære. Book din næste rejse til Storbritannien allerede nu med Apollo.

Irland

Dramatiske klipper, frodige og bølgende landskaber, folkemusik og nationaldrikken Guinness - velkommen til republikken Irland! På en rejse til Irland kan du opleve hovedstaden Dublin, fantastiske naturoplevelser, gamle slotte og små byer med fårehyrder. Book fly og hotel til Irland med Apollo og oplev den grønne ø.

Holland

Med charmerende landsbyer, gårde med husdyr og moderne storbyer viser Holland sig fra sin bedste side. De mange kanaler, små broer og farverige huse er med til at danne en helt speciel atmosfære.

Estland

Rejs til Estland og oplev et land med enestående natur, rig historie og meget at se. Find skjulte caféer i Tallinns smalle stræder, gå en tur i Ösels fantastiske natur eller fordyb dig i historien i Narva. Book fly og hotel til Estland med Apollo og bestem rejselængden selv.

Ungarn

Ungarn er meget mere end gullasch og paprika. Hvis du har tid, så er det tiden værd at begive sig ud i landskabet Pusztaen, og ellers har hovedstaden Budapest mere end nok at tilbyde, når du besøger byen over et par dage.

Albanien

I dette spændende land, som åbnede op for omverdenen for ikke så længe siden, venter en fascinerende historie, et smukt kystlandskab og lave priser. Apollo var først med charter til Albanien – og det blev et hit. Rejsemagasinet Vagabond har udnævnt Albanien til det mest populære land at besøge.

Thailand

Når du rejser til Thailand er det en rejse til gæstfrihedens og smilenes land. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. I Thailand finder du alle ingredienserne til at skabe den perfekte rejse. Havet er turkisblåt, strandene er kridhvide og maden er fantastisk. For ikke at tale om shoppingen, som er i verdensklasse.

Vietnam

Velkommen til Vietnam, landet med venlige mennesker, kultur, madoplevelser og vidunderlige strande. Som gæst bliver du mødt med nysgerrighed og det bedste gæstfrihed, når du rejser til Vietnam.

Indonesien

De indonesiske øer har gennem tiderne lokket alt lige fra missionærer, pirater og backpackers. Her findes både smukke paradisstrande, en mangfoldig kultur, bjergkæder, vulkaner og et fantastisk skønt hav.

Kina

Når du rejser til Kina kan det til at begynde med virke overvældende. Meget i dette store land opleves anderledes. Men når du har vænnet dig til det nye miljø i Kina åbner der sig en ny verden - en verden med en uvurderlig historie fyldt med venlige, nysgerrige og gæstfrie mennesker.

Singapore

Singapore er Sydøstasiens mindste land og Asien i miniature. På din rejse hertil vil du opleve høje skyskrabere, historiske bygninger og frodige grønne parker. Den nære beliggenhed til Ækvator giver desuden Singapore et tropisk klima året rundt.

De Forenede Arabiske Emirater

Tag på dit livs rejse og tag med Apollo til De Forenede Arabiske Emirater. Du kan se frem til oplevelsesrige dage, og du kan vælge at rejse til Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah og Ajman. Efter ca. 6 timers rejse med det prisbelønnede flyselskab Emirates er du i en helt anden verden.

Maldiverne

NYHED! Maldiverne - paradisøer med svajende palmer, kridhvide strande og turkisblå hav, der indbyder til afslappende stunder med sol og badning. Maldiverne er det perfekte rejsemål, hvis man vil have fred og ro, nyde de paradisiske omgivelser og være tæt på Maldivernes farvestrålende dykkeroplevelser. Her får du ikke svært ved at finde roen og skabe mange gode minder.

Malaysia

Malaysia byder på en fantastisk natur med regnskove og paradisøer, men også moderne storbyer og en spændende madkultur.

Israel

Israel er kontrasternes land og fantastisk smuk. Her blandes det moderne samfund med en mange tusind år gammel historie. Israel byder på skønt strandliv, fantastiske dykkermuligheder og spændende udflugtsmål.

Jordan

At rejse på ferie i gæstfrie Jordan er et minde for livet! Her kan du kombinere skønne badedage i Det Røde Hav med udflugter til spændende og myteomspundne seværdigheder.

Japan

Japan er et af verdens mest tætbefolkede lande med kulturelle traditioner, der står i skarp kontrast til Danmarks vestlige traditioner. En rejse til Japan kan byde på det meste: synge karaoke i en karaokeboks, bade i varme kilder, besøge århundreder gamle templer eller svømme på paradisstrande. Book fly og et af vores omhyggeligt udvalgte hoteller til Japan med Apollo, og bestem selv hvor længe du vil være afsted.

Egypten

Når du rejser til Egypten vil du opleve et strålende vejr, skønne stranddage og snorkling i verdensklasse. Landet er kendt for sin egyptiske kultur, hvor man den dag i dag kan opleve de verdensberømte pyramider, Sfinxen og Kongernes Dal. Her er meget at opleve, og desuden rækker lommepengene langt, da Egypten er et billigt land at leve i. Det brede hoteludbud tilbyder noget for enhver smag, men fælles for alle er den høje standard samt beliggenhed nær stranden og Det Røde Hav.

Marokko

Book fly til Marokko og oplev landets spændende kultur, gode shoppingmuligheder og en fascinerende blanding af gammelt og nyt. Eftersom Marokko før i tiden var en fransk koloni, venter både orientalske og vestlige indslag, og den specielle atmosfære af orientalsk mystik med et fransk touch. Og med en smuk natur, en gæstfri befolkning og et lavt prisniveau får du meget ferie for pengene!

Sydafrika

Oplev et stykke af det unikke Afrika med skiftende natur, et rigt dyreliv og en omvekslende fauna. Sydafrika har så meget at tilbyde, at oplevelserne kommer til at sidde i dig længe. Her findes pulserende storbyer, et fantastisk natur- og dyreliv og et stort udbud af oplevelser og seværdigheder.

Mauritius

Et smukt og sigende citat af Mark Twain (1897) findes på flasken af Mauritius' kendte rom, Green Island: "Du får den tanke, at Mauritius blev skabt først, og derefter blev Himmeriget kopieret efter Mauritius". Og det er let at forstå, hvad han mener. Øen i det Indiske Ocean er fuld af smukke paradisstrande med blødt, hvidt sand, turkist badevand og smukke svajende palmer. Hvis du foretrækker lange stranddage, god mad og et højt serviceniveau, skal du booke din næste rejse til Mauritius.

Seychellerne

Med 115 øer, turkist hav og hvide paradisstrande, er Seychellerne et uspoleret tropisk paradis lige uden for Afrikas østkyst. Tilbring dage med at slappe af i en hængekøje under palmerne, snorkling i klart vand eller tag på en sejltur forbi granitøer, sandøer og koralrev. Med Apollo kan du bestille din egen pakkerejse til Seychellerne.

Den Dominikanske Republik

Drømmer du om en rejse til paradis? Så er Den Dominikanske Republik lige noget for dig! Den Dominikanske Republik er Caribiens ferieperle med fantastiske strande og azurblåt hav. Udflugtsmulighederne er mange og spændende. Oplev f.eks. den fantastiske natur fra en jeep eller fra hesteryg.

Cuba

Når du rejser til Cuba kan du nyde Varaderos kridhvide strande eller den helt unikke atmosfære i Havana. Du kan også kombinere de to og opleve begge dele på din rejse til Cuba. Hvad end du vælger, vil du snart opdage, at her er alt anderledes. På Cuba lever man livet i takt til salsa- og rumbarytmer, og der er liv og glade dage overalt og ikke langt til et smil.

Mexico

En rejse til Mexico byder på en vidunderlig blanding af sol, strand og gammel indianerkultur. Her findes farverige mennesker og masser af kulinariske oplevelser. De kridhvide strande er omgivet af et indigoblåt hav, og her venter vidunderlig dykning og storslåede naturoplevelser.

USA

En rejse til USA byder på alt fra spændende naturoplevelser til fede seværdigheder. Her er store byer, imponerende nationalparker, kridhvide strande og et enormt udbud af forlystelser. Amerikanerne er gæstfrie, hvilket gør det for dig at rejse rundt i landet.

Australien

Australien er et velkendt paradis for backpackere, men kontinentets skønne klima, spændende natur og kultur har noget at tilbyde for alle. Seværdigheder som Ayers Rock, Great Barrier Reef og storbyer som Sydney og Melbourne lokker besøgende fra hele verden. Det er let at komme rundt når du rejser til Australien. Venlige og hjælpsomme australiere sørger for, at du altid føler dig velkommen i det store land Down Under.

Brasilien

Når du rejser til Brasilien vil du helt sikkert få fantastiske minder for livet. Den imponerende natur, de fantastiske strande, Brasiliens pulserende byliv og ikke mindst den spontane og imødekommende befolkning, gør Brasilien til et eksotisk og storslået rejsemål. Oplevelserne står i kø i Brasilien og de vil sætte sine tydelige spor i din sjæl.

Argentina

Argentina ... Smag på navnet! Mange af er vilde med landet, som byder på vin, fodbold, oksekød eller tango. Eller hvad med Evita a.k.a Eva Peron? Lad den argentinske drøm gå i opfyldelse!

Tyskland

Tyskland er blevet et stort turistmål indenfor det seneste årti. Hovedsageligt på grund af øget rejser til de større byer så som Berlin, Hamburg og München. Byerne har udviklet sig kolossalt, og mange rejser hertil for mere end bare en weekend. Book din rejse til Tyskland med Apollo.

Curacao

Dykning i verdensklasse og paradisstrande med krystalklart vand. Hertil kan du lægge en spændende historie, caribisk livsglæde og en venlig atmosfære - så har du et godt billede alt det, du kan opleve på din ferie til Curaçao – Caribiens hjerte!

Island

Drømmer du om at rejse til eventyrøen Island? I så fald er du ikke den eneste. Flere og flere vælger at rejse til denne smukke vulkanø med masser af aktiviteter i løbet af både sommeren og vinteren.

Letland

Mellem Estland og Litauen ligger det største land i Baltikum, Letland. Landet har en lang og begivenhedsrig historie, som tydeligt mærkes blandt andet i arkitekturen i den gamle del af Riga.

Oman

Udvid din horisont og tag med til Oman – det lille sultandømme på den Arabiske halvø med verdens mest solsikre klima. Vidstrakte kystlandskaber hvor det klare blå hav står i smuk kontrast til de høje bjerge og de hvide sandstrande, gør Oman til et eksotisk rejsemål, som hentet ud af "Tusind og en nat".

Qatar

Benyt dig af muligheden for at opleve et af de mest trendige rejsemål i Mellemøsten - Qatar! Qatar ligger på den arabiske halvøs nordøstlige kyst og har noget for enhver smag. Her kan du nyde afslappende dage på stranden, shopping i fantastiske miljøer og inspirerende besøg på kunstmuseer. Qatar er en fantastisk blanding af ørkenlandskab og multikulturel storbypuls.

Kap Verde

En rejse til Kap Verde er perfekt for dig, som ønsker en afslappende og solsikker vinterferie i et behageligt klima. Her byder den lange fine sandstrand på skøn afslapning og et stort udbud af vandsportsaktiviteter.

Polen

Polen som et ferieland er ganske nyt for de fleste, men landet har lokket flere og flere besøgende til i de senere år. Landet kan byde på både spændende storbyferier samt aktive rejser med både strand og skiløb. Prisniveauet er også forholdsvis lavt, hvilket gør Polen til et overkommeligt rejsemål indenfor en kort afstand.

Aruba

Skønne Aruba i Vestindien er på mange måder et drømmerejsemål. Bløde kridhvide strande, turkisblåt hav, lune vinde og svajende palmer. I januar og februar er der karneval på Aruba. Dette er en af de største begivenheder på øen, og hele øen er præget af dette. Musik, sang, dans og underholdning i fantasifulde karnevalsdragter fortsætter i ugevis. Book din rejse til Aruba med Apollo, og vælg blandt flyrejser og hoteller i forskellige prisklasser.