Rejser til Bulgarien

Bulgarien:

  • • Børnevenlige strande
  • • Spændende udflugtsmål og gode shoppingmuligheder

I Bulgarien finder du fantastiske brede og rene sandstrande, en smuk natur og rigtig god mad og vine. Her er der plads til både børnefamilien og festaberne! Hvilken by du end vælger, er her hyggelige restauranter, shopping og velassorterede supermarkeder. Vi tror, du bliver overrasket over, hvor meget du får for pengene.Fakta om Bulgarien

Tidsforskel

Dansk tid + 1 time.

Valuta

Valutaen i Bulgarien hedder bulgarske leva (BGL) Tjek aktuel dagskurs i dit pengeinstitut. Vekslingskontor og banker tager ikke imod skadede eller krøllede sedler.

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-rettes middag eksklusiv drikkevarer er ca 75 kr. En øl koster ca. 8 kr.

Strande

Lange og skønne sandstrande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 4°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 16°c
maj 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 23°c
okt 17°c
nov 11°c
dec 6°c

Andre Lande

Grækenland

Apollo har længe tilbudt rejser til Grækenland og det var også her vores første rejser til solen gik. Under din ferie i Grækenland kan du nyde alt fra krystalklart vand og smukke strande til lange taverne-aftener og spændende oplevelser på en af vores skønne rejsemål i Grækenland.

Kroatien

Rejs til Kroatien, en populær destination, der er let at forelske sig i. Kroatien har alt, hvad du kan ønske dig til en skøn og afslappende ferie. Krystalklart vand, interessante seværdigheder og god mad venter her! Leder du efter en kortere ferie, kan du også bestille en weekendrejse til magiske Dubrovnik.

Norge

Book en rejse til Norge til sommer og oplev smukke steder, dejlige hoteller og unikke seværdigheder. Vi har samlet magiske naturoplevelser, smukke strande og hyggelige sommerbyer, der er perfekte til din ferie. Vi hjælper dig med at finde din sommerfavorit i Norge!

Portugal

Uanset om du vil på badeferie eller til en solsikker europæisk storby, er Portugal helt perfekt. Portugal tilbyder både charmerende byer og kilometerlange strande, høje bjerge og dybe dale. Med Apollo vælger du selve, hvordan du vil rejse – enten charter til Madeira eller du kan vælge at pakke din rejse selv.

Spanien

Spanien har aldrig været et mere populært rejsemål end det er nu. Og det er der mange gode grunde til. Her trives både opdagelsesrejsende, og dem som vil have det mere som derhjemme. Få lande er så komplette som Spanien, med rejsemål som Mallorca og De Kanariske Øer. Gastronomi, kultur og klima går op i en højere enhed, og det er svært ikke at lægge en del af sit hjerte i dette smukke land.

Sverige

Sverige – vores naboland er et perfekt land at holde ferie i. Oplev Bjäre-halvøen og vestkysten med Apollo. Tag på weekendtur til Sverige til hotel TanumStrand ved klipperne i Grebbestad eller book hotel Riviera strand med en bred vifte af aktiviteter og dejlige pools lige ved stranden i Båstad. Velkommen til Sverige!

Tyrkiet

Tyrkiet forfører sine besøgende med afslappende dage på stranden, lave priser, spændende madoplevelser, lækker te i basarerne og endeløse nætter. Desuden er Tyrkiet også hjemland for masser af vandparker og All Inclusive-hoteller... Hvis du søger storbypuls, kan du booke en weekendrejse til Istanbul på egen hånd.

Italien

Italien er virkelig landet for alle. I denne sydeuropæiske perle er der alt fra alpetoppe til naturskønne Toscana, kanalernes Venedig og den smukke Adriakyst. Med Apollo kan du også tage en weekend til Rom, eller slappe af på en af de smukke strande på Sardinien eller Sicilien. Bestem selv, hvor længe du vil være væk. Velkommen til alt det bedste, som Italien har at tilbyde!

Cypern

Rejs til Cypern og oplev lange strande og krystalklart vand. Tilbring din ferie med en dejlig middelhavsvarme og over 300 solskinsdage om året, Cypern er den perfekte destination for dem, der elsker sol, bad og smukke strande. Derudover finder du rigtig gode restauranter her og flere seværdigheder.

Malta

Midt i Middelhavet lokker ø-gruppen Malta med et mildt klima året rundt og masser af seværdigheder. Her kan du slappe af på et af øens dejlige feriesteder - alle med deres egen karakter og stil. Hvad med festlige St. Julian, historiske Valetta eller shoppingvenlige Sliema? Book flybilletter og hoteller til Malta med Apollo og vær væk så længe du vil.

Frankrig

En rejse til Frankrig byder på smuk natur, pittoreske vingårde og ikke mindst et hav af af kulturelle og gastronomiske rigdomme. Stift bekendtskab med det franske køkken på en af de mange brasserier, shop løs i modens hovedstad Paris, eller besøg Den Franske Rivieras klassiske turistområder. Book en weekendrejse til Frankrig med Apollo.

Østrig

Østrig er et lille land med stor personlighed og mange ting at tilbyde. En weekend i Østrig kan tilpasses til næsten alle. Her kan du stå på ski, vandre i Østrigs fantastiske landskab, udforske madkulturen eller besøge et af de mange slotte i landet. Book fly og hotel med Apollo til Østrig og oplev denne ægte perle i hjertet af Centraleuropa.

Tjekkiet

En rejse til Tjekkiet byder på interessante oplevelser i spændende og middelalderlige miljøer sammen med et smukt og varierende landskab. Hovedstaden Prag er en af Europas smukkeste med sin velbevarede gamle bykerne.

Storbritannien

Storbritannien med verdensmetropolen London er et af vores mest populære rejsemål. Den korte flyvetid og det store udbud af både fly og hotel gør det til et perfekt rejsemål for en weekend. Kultur og shopping er de britiske hovedstadsområders tiltrækningskraft, mens landet tiltrækker dem der elsker vandring, smuk natur og en rolig atmosfære. Book din næste rejse til Storbritannien allerede nu med Apollo.

Irland

Dramatiske klipper, frodige og bølgende landskaber, folkemusik og nationaldrikken Guinness - velkommen til republikken Irland! På en rejse til Irland kan du opleve hovedstaden Dublin, fantastiske naturoplevelser, gamle slotte og små byer med fårehyrder. Book fly og hotel til Irland med Apollo og oplev den grønne ø.

Holland

Med charmerende landsbyer, gårde med husdyr og moderne storbyer viser Holland sig fra sin bedste side. De mange kanaler, små broer og farverige huse er med til at danne en helt speciel atmosfære.

Estland

Rejs til Estland og oplev et land med enestående natur, rig historie og meget at se. Find skjulte caféer i Tallinns smalle stræder, gå en tur i Ösels fantastiske natur eller fordyb dig i historien i Narva. Book fly og hotel til Estland med Apollo og bestem rejselængden selv.

Ungarn

Ungarn er meget mere end gullasch og paprika. Hvis du har tid, så er det tiden værd at begive sig ud i landskabet Pusztaen, og ellers har hovedstaden Budapest mere end nok at tilbyde, når du besøger byen over et par dage.

Albanien

Rejs til Albanien, den uslebne diamant ved Middelhavskysten. Smukke og prisvenlige Albanien er den perfekte destination for dem, der ønsker at kombinere skønne naturoplevelser og historiske seværdigheder med sol & strand. Her kan du udforske alt fra små bjerglandsbyer til uberørte strande.

Thailand

Når du rejser til Thailand er det en rejse til gæstfrihedens og smilenes land. Her føler du dig velkommen, så snart du ankommer. I Thailand finder du alle ingredienserne til at skabe den perfekte rejse. Havet er turkisblåt, strandene er kridhvide og maden er fantastisk. For ikke at tale om shoppingen, som er i verdensklasse.

Indien

Med sin vidunderlige blanding af eksotiske dufte, levende farver og en venlig nysgerrighed og gæstfrihed er Indien en spændende destination. Når du bestiller din næste rejse til Indien, får du en vidunderlig blanding af kultur og badeliv!

Vietnam

Velkommen til Vietnam, landet med venlige mennesker, kultur, madoplevelser og vidunderlige strande. Som gæst bliver du mødt med nysgerrighed og det bedste gæstfrihed, når du rejser til Vietnam.

Indonesien

De indonesiske øer har gennem tiderne lokket alt lige fra missionærer, pirater og backpackers. Her findes både smukke paradisstrande, en mangfoldig kultur, bjergkæder, vulkaner og et fantastisk skønt hav.

Singapore

Singapore er Sydøstasiens mindste land og Asien i miniature. På din rejse hertil vil du opleve høje skyskrabere, historiske bygninger og frodige grønne parker. Den nære beliggenhed til Ækvator giver desuden Singapore et tropisk klima året rundt.

De Forenede Arabiske Emirater

Tag på dit livs rejse og tag med Apollo til De Forenede Arabiske Emirater. Du kan se frem til oplevelsesrige dage, og du kan vælge at rejse til Dubai, Abu Dhabi, Ras Al Khaimah og Ajman. Efter ca. 6 timers rejse er du i en helt anden verden.

Maldiverne

Maldiverne - paradisøer med svajende palmer, kridhvide strande og turkisblå hav, der indbyder til afslappende stunder med sol og badning. Maldiverne er det perfekte rejsemål, hvis man vil have fred og ro, nyde de paradisiske omgivelser og være tæt på Maldivernes farvestrålende dykkeroplevelser. Her får du ikke svært ved at finde roen og skabe mange gode minder.

Malaysia

Malaysia byder på en fantastisk natur med regnskove og paradisøer, men også moderne storbyer og en spændende madkultur.

Israel

Israel er kontrasternes land og fantastisk smuk. Her blandes det moderne samfund med en mange tusind år gammel historie. Israel byder på skønt strandliv, fantastiske dykkermuligheder og spændende udflugtsmål.

Japan

Japan er et af verdens mest tætbefolkede lande med kulturelle traditioner, der står i skarp kontrast til Danmarks vestlige traditioner. En rejse til Japan kan byde på det meste: synge karaoke i en karaokeboks, bade i varme kilder, besøge århundreder gamle templer eller svømme på paradisstrande. Book fly og et af vores omhyggeligt udvalgte hoteller til Japan med Apollo, og bestem selv hvor længe du vil være afsted.

Egypten

Når du rejser til Egypten vil du opleve et strålende vejr, skønne stranddage og snorkling i verdensklasse. Landet er kendt for sin egyptiske kultur, hvor man den dag i dag kan opleve de verdensberømte pyramider, Sfinxen og Kongernes Dal. Her er meget at opleve, og desuden rækker lommepengene langt, da Egypten er et billigt land at leve i. Det brede hoteludbud tilbyder noget for enhver smag, men fælles for alle er den høje standard samt beliggenhed nær stranden og Det Røde Hav.

Gambia

På din rejse til det solbeskinnede Gambia kan du se frem til afslappende dage fyldt med solbadning på de lange og dejlige sandstrande. Udforsk den rige kultur og oplev de farverige og livlige markeder. Gambia byder dig velkommen med alt, hvad du har brug for til en afslappende, eventyrlig og mindeværdig ferie!

Sydafrika

Oplev et stykke af det unikke Afrika med skiftende natur, et rigt dyreliv og en omvekslende fauna. Sydafrika har så meget at tilbyde, at oplevelserne kommer til at sidde i dig længe. Her findes pulserende storbyer, et fantastisk natur- og dyreliv og et stort udbud af oplevelser og seværdigheder.

Mauritius

Et smukt og sigende citat af Mark Twain (1897) findes på flasken af Mauritius' kendte rom, Green Island: "Du får den tanke, at Mauritius blev skabt først, og derefter blev Himmeriget kopieret efter Mauritius". Og det er let at forstå, hvad han mener. Øen i det Indiske Ocean er fuld af smukke paradisstrande med blødt, hvidt sand, turkist badevand og smukke svajende palmer. Hvis du foretrækker lange stranddage, god mad og et højt serviceniveau, skal du booke din næste rejse til Mauritius.

Mexico

En rejse til Mexico byder på en vidunderlig blanding af sol, strand og gammel indianerkultur. Her findes farverige mennesker og masser af kulinariske oplevelser. De kridhvide strande er omgivet af et indigoblåt hav, og her venter vidunderlig dykning og storslåede naturoplevelser.

Seychellerne

Med 115 øer, turkisblåt hav og hvide paradisstrande, er Seychellerne et uspoleret tropisk paradis lige uden for Afrikas østkyst. Tilbring dage med at slappe af i en hængekøje under palmerne, snorkling i klart vand eller tag på en sejltur forbi granitøer, sandøer og koralrev. Med Apollo kan du bestille din egen pakkerejse til Seychellerne.

Den Dominikanske Republik

Drømmer du om en rejse til paradis? Så er Den Dominikanske Republik lige noget for dig! Den Dominikanske Republik er Caribiens ferieperle med fantastiske strande og azurblåt hav. Udflugtsmulighederne er mange og spændende. Oplev f.eks. den fantastiske natur fra en jeep eller fra hesteryg.

USA

En rejse til USA byder på alt fra spændende naturoplevelser til fede seværdigheder. Her er store byer, imponerende nationalparker, kridhvide strande og et enormt udbud af forlystelser. Amerikanerne er gæstfrie, hvilket gør det for dig at rejse rundt i landet.

Brasilien

Når du rejser til Brasilien vil du helt sikkert få fantastiske minder for livet. Den imponerende natur, de fantastiske strande, Brasiliens pulserende byliv og ikke mindst den spontane og imødekommende befolkning, gør Brasilien til et eksotisk og storslået rejsemål. Oplevelserne står i kø i Brasilien og de vil sætte sine tydelige spor i din sjæl.

Tyskland

Tyskland er blevet et stort turistmål indenfor det seneste årti. Hovedsageligt på grund af øget rejser til de større byer så som Berlin, Hamburg og München. Byerne har udviklet sig kolossalt, og mange rejser hertil for mere end bare en weekend. Book din rejse til Tyskland med Apollo.

Curacao

Dykning i verdensklasse og paradisstrande med krystalklart vand. Hertil kan du lægge en spændende historie, caribisk livsglæde og en venlig atmosfære - så har du et godt billede alt det, du kan opleve på din ferie til Curaçao – Caribiens hjerte!

Island

Drømmer du om at rejse til eventyrøen Island? I så fald er du ikke den eneste. Flere og flere vælger at rejse til denne smukke vulkanø med masser af aktiviteter i løbet af både sommeren og vinteren.

Letland

Mellem Estland og Litauen ligger det største land i Baltikum, Letland. Landet har en lang og begivenhedsrig historie, som tydeligt mærkes blandt andet i arkitekturen i den gamle del af Riga.

Oman

Udvid din horisont og tag med til Oman – det lille sultandømme på den Arabiske halvø med verdens mest solsikre klima. Vidstrakte kystlandskaber hvor det klare blå hav står i smuk kontrast til de høje bjerge og de hvide sandstrande, gør Oman til et eksotisk rejsemål, som hentet ud af "Tusind og en nat".

Qatar

Benyt dig af muligheden for at opleve et af de mest trendige rejsemål i Mellemøsten - Qatar! Qatar ligger på den arabiske halvøs nordøstlige kyst og har noget for enhver smag. Her kan du nyde afslappende dage på stranden, shopping i fantastiske miljøer og inspirerende besøg på kunstmuseer. Qatar er en fantastisk blanding af ørkenlandskab og multikulturel storbypuls.

Polen

Polen som et ferieland er ganske nyt for de fleste, men landet har lokket flere og flere besøgende til i de senere år. Landet kan byde på både spændende storbyferier samt aktive rejser med både strand og skiløb. Prisniveauet er også forholdsvis lavt, hvilket gør Polen til et overkommeligt rejsemål indenfor en kort afstand.

Aruba

Skønne Aruba i Vestindien er på mange måder et drømmerejsemål. Bløde kridhvide strande, turkisblåt hav, lune vinde og svajende palmer. I januar og februar er der karneval på Aruba. Dette er en af de største begivenheder på øen, og hele øen er præget af dette. Musik, sang, dans og underholdning i fantasifulde karnevalsdragter fortsætter i ugevis. Book din rejse til Aruba med Apollo, og vælg blandt flyrejser og hoteller i forskellige prisklasser.

Finland

Oplev smukke Finland! Her findes spændende byer, dejlige hoteller og unikke seværdigheder. Vi har samlet tips om restauranter og butikker, smukke strande og aktiviteter, der er perfekte til din ferie, sommer eller vinter. Vi hjælper dig med at skabe din drømmeferie i Finland.

St. Martin

Oplev St. Martin i Caribien - en ø med to lande. St. Martin er den franske del af øen St. Martin/St. Maarten. Den anden del af øen, St. Maarten, har hollandsk styre. St. Martin er de nordlige to tredjedele af øen, og her venter paradisstrande, en behagelig atmosfære og et køkken med både europæisk og caribisk smag.

Sri Lanka

En rejse til Sri Lanka tiltrækker med oplevelser som brede, finkornede sandstrande, junglelandskaber, safari og buddhistiske templer. Her kan du læse en masse bøger i solstolen, bestige høje bjerge eller køre i tog langs magiske landskaber.

Montenegro

Under de seneste år er det blevet mere og mere populært at rejse til Montenegro på ferie. Prisniveauet er dejligt lavt, og landets natur er storslået. Grønne bjerge rejser sig over den turkise kyst med glitrende vand. Her er meget at se og opleve. Book flybilletter og hoteller til Montenegro med Apollo og bestem selv, hvor længe du vil være væk.

Tunesien

En rejse til Tunesien byder på en unik blanding af kultur, historie, god mad og selvfølgelig masser af sol og strand. Her kan du veksle hyggelige dage på de dejlige sandstrande med kulturelle oplevelser og historiske seværdigheder. I Tunesien har du alt, hvad du behøver for en dejlig og solrig ferie!

Marokko

Book fly til Marokko og oplev landets spændende kultur, gode shoppingmuligheder og en fascinerende blanding af gammelt og nyt. Eftersom Marokko før i tiden var en fransk koloni, venter både orientalske og vestlige indslag, og den specielle atmosfære af orientalsk mystik med et fransk touch. Og med en smuk natur, en gæstfri befolkning og et lavt prisniveau får du meget ferie for pengene!

Costa Rica

Rejs til Costa Rica og glæd dig til en ferie fuld af fantastiske naturoplevelser, fremragende surfstrande og selvfølgelig masser af sol, badning og afslapning. Fra frodige nationalparker og magiske regnskove til mægtige vulkaner og hvide sandstrande - Costa Rica har alt, hvad du har brug for til en vidunderlig og mindeværdig ferie!

Destination Ukendt

Det er mere spændende at rejse, når man ikke ved, hvor man skal hen! Med Destination Ukendt vælger du en dato, men kan ende hvor som helst - så dette er ikke for kontrolfreaks. Du tør godt! Go live a little!

Georgien

Rejs til Georgien, hvor Europa møder Asien, og glæd dig til fantastiske naturoplevelser, vine i verdensklasse, charmerende byer og selvfølgelig godt skiløb!

Nordmakedonien

På din rejse til Nordmakedonien vil du opleve alt fra storslåede naturoplevelser og interessante seværdigheder til god mad, smukke vingårde og rigtig godt skiløb!

Canada

En rejse til Canada byder på alt fra fantastiske naturoplevelser til storbyliv. Verdens næststørste land målt på areal har masser at opdage, uanset om du vil udforske de fantastiske nationalparker, de pulserende byer eller tage på skieventyr, så har Canada noget for enhver smag!