Rejser til Sverige

Sverige – vores naboland er et perfekt land at holde ferie i. I og omkring Sveriges tre storbyer Stockholm, Göteborg og Malmö er der mange spændende forlystelsesparker, dyreparker og museer for både børn og voksne. Hovedstaden Stockholm er smuk og indholdsrig – og vel et besøg værd på en storbyweekend. Göteborg på vestkysten egner sig både for familier, vennepar og kærestepar, mens Malmø i syd er en by i udvikling.

Fakta om Sverige

Tidsforskel

Ingen tidsforskel.

Valuta

SEK = Svenske kroner.

Flere fakta

Opdag vores hoteller i Sverige

Hotel Riviera Strand

I sommer kan du igen finde Apollos familiekoncept, Apollo Mondo Family på Hotel Riviera Strand i svenske Båstad, en kort bilrejse fra København eller en hyggelig færgerejse fra Grenå til Halmstad. Hotel Riviera Strand er placeret smukt ved sandstranden og omgivelserne giver tid til afslapning og familieidyl. På Hotel Riviera Strand finder du også massere af aktiviteter for både børn og voksne. Spis godt i restauranten, som anvender lokale råvarer fra Bjärehalvön eller tag et dyp i poolen, som er åben året rundt.

Læs mere og book

TanumStrand

Den svenske skærgård er som skabt for svømmeture i havet og spaoplevelser, og netop derfor bliver hotel TanumStrand besøgt af gæster, der ønsker afslapning, vandleg, strand og kulinariske oplevelser. Hotellet lokker med familiebadet "Stora Blå" med pools og vandrutsjebaner, og hvis man søger fred og ro, kan man besøge Spa Horisont med skønne og afslappende behandlinger.

Læs mere og book

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Oplev Gøteborg, smukt placeret på den svenske vestkyst. Gøteborg ligger kun en togrejse fra København eller en færgetur fra Jylland. Bo på Radisson Blu Scandinavia Hotel med bedst mulig placering når du skal gå på opdagelse i Gøteborg eller vil besøge den vilde forlystelsespark, Liseberg. Hotellets spa byder på afslapning og velvære efter en lang dag i Gøteborg eller efter et besøg i Gøteborgs skærgård.

Læs mere og book

Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre

Med en fin og god beliggenhed i Sveriges mest kendte skisportsområde om vinteren, kan du om sommeren komme helt tæt på den svenske natur i Åre. Træn på SATS-fitnescentret på hotellet og nyd udsigten over Åresøen eller udforsk det spektakulære lokal område. Rejs fx hertil på en oplevelsesrig togrejse. Perfekt for familier og par!

Læs mere og book

Apollo Sports Royal Park i Hagaparken, Stockholm

Royal Park er vores første Apollo Sports-hotel i Norden. Tag løbetur langs hotellets strand eller udforsk de skønne omgivelser omkring Hagaparken og Brunnsviken, med både vand og natur. Dyrk alt fra yoga til holdtræning. Dette skønne hotel passer alle der vil opleve både Stockholm og som vil bo fantastisk!

Læs mere og book

Varbergs Kusthotell

Tag på ferie i smukke Varberg og bo på Varbergs Kusthotell på den svenske vestkyst. Hotel er både svanemærket og er placeret kun 52 skridt fra den skønne sandstrand, Kåsa. Her kan du nyde herlige strandpromenader, vellavet mad fra hotellets bistro og slappe af i Sveriges eneste Thalassospa. Du kommer enkelt til Varberg fra hele Danmark med enten bil eller tog.

Læs mere og book

Scandic Visby

Scandic Visby er perfekt for dig der vil opdage denne skønne middelalderby på den kendte ø, Gotland, i Sverige – Hotellet har en god beligenhed ved havet, tæt på havnen og med gangafstand til centrum. I løbet af sommeren findes der udendørspool og spabad. Du kommer enkelt til Gotland med fly eller med færgen fra fx Stockholm.

Læs mere og book

Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Tag på storbyferie til Stockholm! Radisson Blu Waterfront, Stockholm ligger blot få minutters gang fra både shopping, restauranter, kultur og seværdigheder i det centrale Stockholm. På hotellet bor du i moderne omgivelser og efter denne skønne morgenmad venter der massere af oplevelser i Stockholm. Rejs med både tog eller fly til Stockholm - begge direkte fra Danmark.

Læs mere og book