Rejsetips til Kreta

Rejsetips til Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, tilbyder et fantastisk udvalg af aktiviteter, seværdigheder, smuk natur og god mad. Udover det er der selvfølgelig også de vidunderlige strande! På denne side finder du tips til, hvad du skal opleve på Kreta, og hvor du finder de fineste strande og de mest hyggelige restauranter.

Book din rejse til Kreta

Oplevelser med familien på Kreta

Vil I opleve mere end pool og strand, så er der en bred vifte af ting at lave for store og små på Kreta - fra vandland og forlystelsesparker til akvarier og museer.

Læs vores tips

Kretas smukke natur

Kreta har en fantastisk smuk og varieret natur, der indbyder til mange oplevelser. Spadser gennem storslåede kløfter, udforsk huler og nyd det smukke landskab!

Læs mere her

Aktiv ferie på Kreta

Kreta er et perfekt rejsemål for dig, der ønsker en aktiv ferie og en bred vifte af aktiviteter at vælge imellem. Du kan bl.a. vandre, cykle eller prøve windsurfing, kitesurfing, dykning og snorkling.

Læs om aktiviteter på Kreta

Seværdigheder på det vestlige Kreta

På det vestlige Kreta er der masser af interessante seværdigheder, som du kan udforske på din ferie. Se alle vores tips her.

Læs vores tips

Seværdigheder på det østlige Kreta

Det østlige Kreta byder på utrolig mange historiske seværdigheder. Knossos er det største trækplaster, men her er også mange andre ruiner, paladser og landskab at udforske.

Læs vores tips

Kretas landsbyer og byer

Fra hyggelige små byer til historiske - Kreta har meget at tilbyde for dig, der vil mikse skønne dage ved stranden med at udforske store og små byer.

Læs mere her

10 gode strande på det vestlige Kreta

Kreta er fuld af fantastiske strande med hvidt sand og krystalklart vand. Her giver vi vores bedste tips til nogle af vores favoritter blandt strandene langs Chaniakysten og resten af det vestlige Kreta.

Se det vestlige Kretas bedste strande

Se de skønne strande på det østlige Kreta

Det østlige Kreta byder på nogle af Kretas fineste strande. Her er både lange og smukke sandstrande til familier med børn samt skjulte bugter, hvor du kan nyde fred og ro.

Find din favoritstrand på det østlige Kreta

God mad på Kreta

Kretenserne er kendt for deres gæstfrihed og gode mad. Tag op i bjergene, find en hyggelig taverne og bestil flere små retter med lokale råvarer til at dele.

Læs vores bedste madtips

Gode restauranter på Kreta

Det findes et enormt udbud af restauranter på Kreta. Vi guider dig her igennem nogle af vores favoritter - fra hyggelige taverner til trendy sushi og skønne isbarer.

Se vores restauranttips

Shopping på Kreta

Kreta tilbyder et stort og varieret udbud af shopping. Her finder du det meste - fra Heraklions store udbud af butikskæder til hyggelige markeder og lokalproducerede råvarer.

Læs vores tips

Instavenlige Kreta

Kalder alle Instagram elskere! Her deler vi vores bedste tips til de mest instavenlige steder på Kreta. Fyld dit feed med de fedeste og smukkeste billeder herfra.

Læs mere