Kombinationsrejser i Grækenland

Kombinationsrejser i Grækenland

Vil du opleve mere af Grækenland på din ferie? Book en kombinationsrejse hvor du bor en uge på hvert rejsemål. Du kan fx kombinere populære Rhodos med den lille, skønne ø Symi. Du kan endda også opdage to lande på samme ferie - Korfu og Sivota i Grækenland kan kombineres med et rejsemål i Albanien. Se alle muligheder på denne side:

Book kombinationsrejser

Kombinationsrejser til Grækenland for sommer 2020 kan bookes fra primo 2020.

Kykladerne

Oplev den lækre øgruppe Kykladerne i Grækenland! Du kan kombinere Santorini og Naxos med hinanden, og opleve meget mere af Grækenland på din ferie. 

Sporaderne

Oplev de naturskønne og pittoreske øer Skiathos, Skopelos og Alonissos på din ferie. Ø-gruppen ligger uden for Grækenlands østkyst, og du kan kombinere dem med hinanden - bestem selv hvilke to du vil opleve!

Zagoria

Nu kan du kombinere spændende aktiviteter og naturoplevelser i bjergbyen Zagoria med hyggelige badebyer langs kysten som fx Parga, Sivota, Ammoudia, Vrachos eller Kanali. Læs mere om kombinationsrejsen her.

Korfu

Kombinér smukke Korfu med den lille hyggelige perle Paxos - eller hvad med at opleve et helt nyt land? Du kan nemlig kombinere Korfu med byen Saranda i Albanien. Saranda kan også kombineres med Sivota.

Parga og Lefkas

Langs Grækenlands vestkyst ligger de hyggelige badebyer Parga, Kanali og Ammoudia. Alle tre kan kombineres med skønne Lefkas. Parga kan også kombineres med de to andre. 

Rhodos

Rhodos er den største ø af Dodekaneserne og har et stort udbud af hoteller, aktiviteter og seværdigheder. Kombinér en uge her med en uge på en af de små, rolige øer Tilos eller Symi

Karpathos

Vil du opleve mere af skønne Karpathos? Så kan du kombinere to af øens tre feriebyer på din rejse - Karpathos by, Lefkos og Amopi.

Dodekaneserne

Kombinér populære Kos med nogle af de mere små øer som Kalymnos, Leros og Pserimos. Alle fire øer kan kombineres med hinanden, dette gælder dog ikke for kombinationerne Kalymnos & Leros samt Leros & Pserimos.