Rhodos - rejsetips

Rhodos er en klassiker, der passer til alle! På Rhodos finder du nogle af Grækenlands fineste strande, smuk natur, trendy byliv og mange kulturelle mindesmærker. Se vores tips til den lækreste mad og de bedste steder at besøge her.

Find dit Rhodos

På Rhodos, der er et af vores mest populære rejsemål, er der noget for enhver smag! Her hjælper vi dig med at finde den del af øen, der passer dig bedst.

Læs vores tips her

Hoteller med vandrutsjebaner

Leder du efter hoteller med vandrutsjebaner? Her har vi samlet alle vores hoteller på Rhodos med vandrutsjebaner og legepools.

Læs mere her

Rhodos bedste strande

Rhodos har strande til enhver smag. Her finder du både lange og smukke sandstrande til familier med børn og mere uforstyrrede strande, hvor du kan nyde fred og ro. Hvilken er din favorit?

Læs mere om Rhodos strande her

Hyggelige byer på Rhodos

På Rhodos er der meget at opleve. Her har vi samlet nogle af øens smukkeste landsbyer og byer. Lej en bil og kør rundt på egen hånd på Rhodos. Nogle af byerne kan du opleve på vores udflugter.

Læs mere om Rhodos byer her

Spis godt på Rhodos

På Rhodos er der masser af restauranter med virkelig god mad, og caféer hvor du kan nyde en kaffe eller en kold frappé. Her kan du finde vores restauranttips!

Læs vores tips her

Rhodos by er let at elske

Rhodos by har alt, der gør du hurtigt bliver forelsket i byen – en bykerne der er på den gamle verdensarvliste og nye moderne områder med fine shoppemuligheder og trendy taverner.

Læs mere om Rhodos by her

Rhodos' seværdigheder

På Rhodos er der masser af seværdigheder og hyggelige udflugter. Gå i riddernes fodspor, vandre blandt tusindvis af sommerfugle eller besøg et kloster med en betagende udsigt.

Læs mere om Rhodos seværdigheder her

Shopping på Rhodos

På Rhodos er der masser af ting, der venter til shoppeentusiasten! Du kan købe almindelige souvenirs som keramik og olie, eller tjek udbuddet af tøj ud i en af Rhodos bys mange tøjbutikker.

Læs mere om Shopping her

Sport på ferien

Her er mange muligheder for at være aktiv! Tag din ven med ud og køre gokart, tag familien med til en omgang bowling, tag på cykeltur i Rhodos by, prøv SUP eller hvorfor ikke snorkle eller lære at dykke?

Læs vores tips her

Find og book rejsen her