Rejsetips til Parga

Parga - rejsetips

Parga er en utrolig hyggelig og charmerende lille by med dejlige strande, romantiske restauranter, og byen er et perfekt udgangspunkt for mange spændende udflugter. På denne side har vi samlet vores bedste rejsetips til Parga!

Se vores rejser til Parga

Udflugter fra Parga

Parga er det perfekte udgangspunkt for mange spændende udflugter, der ofte ikke er længere end et par timer væk. Her venter majestætiske naturoplevelser og historiske pladser. Glæd dig!

Se udflugter fra Parga

Strande i Parga

Pargas strande består af finkornet sand eller småsten, der er omgivet af grønne olivenlunde. Her er både cafeer og taverner inden for bekvem afstand, og du kan selvfølgelig leje solstole.

Læs om Pargas strande her

Barer og restauranter i Parga

Parga har mange hyggelige barer, restauranter og taverner at vælge mellem for en god aftenstund. Disse finder du ved stranden, ved havnen eller på en bakke med en helt fantastisk udsigt.

Læs vores tips til barer og restauranter her

Seværdigheder uden for Parga

Udforsk spændende pladser og lær mere om Grækenlands interessante historie på din ferie - udenfor Parga finder du flere seværdigheder, der virkelig et et besøg værd. Her er vores bedste tips!

Se mere her

Oplevelser i Parga

I Parga er der altid noget at tage sig til, dag og aften, og det meste er i bekvem gåafstand. For dig som elsker at vandre, så er der flere udkigsposter med smukke udsigter. 

Læs vores tips her

6 grunde til at rejse til Parga

Vores svenske kollega Clara har været en tur i Parga og fortæller her om rejsen og giver tips til, hvad du skal opleve.

Læs mere her