Udsigt Santorini

Santorini - rejsetips

Santorini er uden tvivl Grækenlands smukkeste ø. Men der er mere at nyde end fascinerende udsigter og spændende feriebyer som Kamari, Fira og Oia - der siges at tilbyde øens smukkeste solnedgange. Her kan du finde vores bedste tips!

Book din rejse til Santorini

Santorinis seværdigheder

Santorini er et spændende rejsemål, hvis du er interesseret i seværdigheder i form af naturskønne udsigter, historiske steder og ægte græske bymiljøer. Her finder du vores bedste tips!

Læs mere om Santorinis seværdigheder her

Strande udover det sædvanlige

Santorinis strande adskiller sig fra de typiske græske strande. Her venter sorte og røde strande af vulkangrus, der kantes af stejle dramatiske klipper - en fantastisk udsigt!

Læs mere om Santorinis strande her

Santorinis smagsoplevelser

Som det populære rejsemål Santorini er, findes der et stort udbud af restauranter, barer og smagsoplevelser. Du er velkommen til at prøve øens egne specialiteter under dit besøg.

Læs vores tips her

Santorinis charmerende byer

Hyggelige små stræder og traditionelle hvidkalkede huse - på Santorini er der mange charmerende byer og landsbyer, der klatrer op ad klipperne og giver en storslået udsigt.

Læs mere om Santorinis byer her

Shopping på Santorini

Santorini har meget at byde på til shopping-entusiasten. Find tøj, sko, smykker og meget mere i de hyggelige små butikker eller find spændende håndværk i unikke butikker og gallerier.

Læs mere her

Video - billedskønne Santorini

Her finder du både smukke hvidkalkede byer og en spændende natur, hvis skønhed er resultatet af et vulkanudbrud for 3600 år siden. Tag et kig på øens underskønne udsigter, byliv og de bedste strande!

Se filmen om Santorini her