Rejser til Norge

Book en rejse til Norge til sommer og oplev smukke steder, dejlige hoteller og unikke seværdigheder. Vi har samlet magiske naturoplevelser, smukke strande og hyggelige sommerbyer, der er perfekte til din ferie. Besøg fx maleriske Bergen eller oplev storbylivet i Oslo. Vi hjælper dig med at finde din sommerfavorit i Norge!


Opdag vores hoteller i Norge

Radisson Blu Scandinavia, Oslo

Med sine 22 etager byder Radisson Blu Scandinavia, Oslo på en uovertruffen udsigt over by og fjord. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for dig der vil opleve seværdigheder, restauranter og byliv i Oslo. Du har gåafstand til det meste og tager dig let med sporvogn op til den kendte hopbakke, Holmenkollen.

Læs mere og book

Gjestegaarden Beitostølen

Velkommen til hyggelige Gjestegaarden på Beitostølen. Her bor du i et familieparadis med fjeld og natur lige om hjørnet, samt et væld af udendørsaktiviteter til en aktiv ferie. Her kan du både vandre, riverrafte, klatre og cykle på mountainbike.

Læs mere og book

Radisson Blu Hotel, Tromsø

Rejs til Tromsø i Nordnorge med Apollo i sommer og opdag den flotte natur og tag på hvalsafari! På Radisson Blu hotel har du det bedste udgangspunkt til at udforske Ishavskatedralen, Storsteinen med sin spektakulære udsigt og midnatssolen som lyser dag og nat.

Læs mere og book

Norefjell Ski & Spa

Norefjell Ski & Spa er et flot beliggende hotel i de norske fjelde. Hotellet har flere gange blevet udnævnt til Norges førende spahotel. Her findes aktiviteter året rundt og en restaurant med en mageløs udsigt over bjergene.

Læs mere og book

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Hotel Bergen i Norge tilbyder moderne bekvemmeligheder i traditionelle omgivelser. Hotellet ligger ved siden af kajen, Bryggen, der er en af Norges mest populære turistattraktioner. Du kommer enkelt til Bergen via deres internationale lufthavn eller med færge fra Danmark. Mange besøgene bruger også Bergen som base, når de vil opleve fx klippeformationen, Prædikestolen.

Læs mere og book

Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen

Radisson Blu Mountain Resort er et flot højfjeldshotel i naturskønne Beitostølen i Norge. Her bor du bekvemt og har enkel adgang til vandreturer og aktiviteter som rafting, klatring og mountainbike.

Læs mere og book