Havnen i Pythagorion

Samos - rejsetips

På den grønne og frodige ø Samos er der meget spændende at se og opleve. Den bedste måde at udforske øen på er med biludlejning, hvor du kan standse ved forskellige badebyer med kridhvide strande, besøge nogle af alle Samos kirker og klostre eller berømte steder som den smukke by Manolates og Nattergalens dal. Her kan du læse mere om vores bedste tips til en begivenhedsrig ferie på Samos! Se vores rejser til Samos

Smukke strande på Samos

Kridhvide strande og krystalklart vand er et almindeligt syn i Grækenland, og Samos er ingen undtagelse. Både udenfor Kokkari, Pythagorion og Votsalakia er der flere smukke strande, der er værd at besøge.

Læs vores strandtips her

6 grunde til at rejse til Samos

Samos er en grøn ø, beliggende nær kysten til Tyrkiet. Læs vores 6 bedste grunde til at du skal rejse til Samos lige her!

Læs mere

Oplevelser på Samos

Med frodige landskaber, krystalklart vand, hyggelige små landsbyer og en lang historie, er der meget at opleve på Samos. Besøg små bugter, oplev en udendørs biograf i en bjerglandsby og meget andet.

Læs mere her

Spændende steder på Samos

På Samos er der mange spændende steder at opleve. Besøg Pythagoras grotte eller se Pythagoras-pladsen i Samos havn. Oppe i bjergene finder du den berømte by Manolates og Nattergalens dal.

Læs vores tips her

Kirke og klostre på Samos

Der er mange historiske seværdigheder på Samos. Her kan du opdage Metamorfosis-kirken eller hilse på de tre munke i klostret Timoiou.

Læs vores tips her

Restauranter på Samos

At Grækenland er kendt for sin gode mad, er ingen hemmelighed, og på Samos er der meget at smage. Udforsk det store restaurantudbud med steder som Aphrodite Garden, Gregory og Di Napoli.

Læs vores tips til restauranter på Samos her

Cafeer og barer på Samos

I løbet af solferien kan det være rart at tage en pause i skyggen indimellem. På Samos er der en bred vifte af hyggelige caféer og barer, hvor du kan få kaffe, iskolde drikkevarer eller lækre desserter.

Læs vores tips her

Aktiv ferie på Samos

Samos har et stort udbud af sport, både på land og i vandet. Det største trækplaster er dog Samos' smukke natur og landskab, der er perfekt til vandring. 

Læs vores tips til en aktiv ferie

Kom ned i gear på Samos

Ferie er tiden, hvor man kobler helt af og på Samos finder du mange varianter til netop dette. Gå på spa, få en manicure eller prøv et tyrkisk bad? Her er mange bud til at slappe helt af!

Læs vores tips her

Shopping på Samos

Tag en bid af Grækenland med hjem! På Samos er der flere hyggelige små butikker, hvor du kan købe ægte græske souvenirs og råvarer.

Læs om shopping her

Find og book rejsen her