Oplev Sporaderne

Ø-gruppen Sporaderne består af i alt 24 øer, hvoraf fire er befolket: Alonissos, Skiathos, Skopelos og Skíros. Sporaderne ligger i nordvestligt i Det Ægæiske Hav mellem Grækenland og Tyrkiet.

 

Især Skopelos er kendt fra filmen "Mamma Mia!", og nogle dele af filmen er også indspillet på Skiathos. Øerne kan tilbyde nogle af de bedste strande i Grækenland, og de tre øer Skiathos, Skopelos og Alonissos er perfekte til en ø-hop-ferie, da de ligger forholdsvis tæt på hinanden og med gode færgeforbindelser.

Skopelos

Skopelos er en grøn perle omgivet af fantastiske strande. Man kommer hertil med båd fra Skiathos. På Skopelos får du en rolig ferie med god mad og dejlige stunder ved havet.

Book en rejse til Skopelos

Skiathos

Skiathos er en frodig ø med over 60 strande at vælge imellem! Her findes alt lige fra lange, velbesøgte strande til små hemmelige bugter. 

Book en rejse til Skiathos

Alonissos

På den pittoreske ø Alonissos kan du se frem til en dejlig ferie i naturskønne omgivelser. De pinjeklædte bjerge er bedårende smukke, og mulighederne for at vandre er mange.

Book en rejse til Alonissos

Udforsk mere af Sporaderne

Rejsetips for Skopelos

Vores bedste tips til smukke Skopelos. Her finder du fantastiske strande, naturskønne omgivelser og en overflod af små maleriske kirker. Her kan du læse om øens mange højdepunkter, du ikke må gå glip af, og få inspiration til din ferie!

Se alle vores rejsetips for Skopelos

Rejsetips for Skiathos

Er du på udkig efter det perfekte ferieparadis? Så er du kommet til det rette sted! På Skiathos finder du græsk øliv i sin reneste form, med masser af underholdning og smukke sandstrande. Her kan du læse vores bedste rejsetips og finde inspiration til din rejse til Skiathos!

Se alle vores rejsetips for Skiathos

Ø-hop i Sporaderne

Tag familien eller vennerne med på ø-hop denne sommer! Sporaderne, med deres små og store øer inden for få timers afstand, er perfekte at sejle mellem.

Læs mere om ø-hop

Kombinér flere øer

Vil du gerne se flere øer på ferien, men måske ikke sejle på egen hånd? Så kan du vælge at kombinere to øer, en uge på hver ø. Fx Skopelos og Skiathos hvor du kan opleve flere scener fra filmen "Mamma Mia!".

Kombinationsrejser i Grækenland

Book en flybillet til Grækenland

Har du lejet et hus i Grækenland og mangler en flybillet? Hos Apollo kan du altid booke kun flybillet med rutefly. Nogle gange kan du endda finde billige charterstole til flere af de græske øer.


Kort over Sporaderne


Tips & Inspiration

Læs flere rejsetips til Grækenland, se vores rejser til Grækenland eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Flere rejsetips til Grækenland

Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.  

Se flere rejsetips til Grækenland

Grækenland

  • Krystalklart vand og lange aftener på taverner 
  • Små, unikke byer på Kreta
  • Romantiske Parga og solsikre Rhodos
Læs mere om Grækenland

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find og book rejsen her