Skiathos – tips til ferien

Skiathos – rejsetips

Leder du efter det perfekte ferieparadis? Prøv Skiathos! Her finder du det græske liv i sin reneste form, med masser af fornøjelser og smukke sandstrande. Find inspiration til din Skiathos ferie her.

Strandparadiset Skiathos

Hvad ville en solferie være uden en god strand? På Skiathos får du masser af dejlige strande, både rolige og livlige - og uanset hvilken du vælger, vil du se, at du kommer til at opleve det krystalklare vand som kendetegner Grækenland.

Læs om vores favoritstrande

En smagfuld ferie

På Skiathos er der masser af hyggelige taverner, der garanterer gastronomisk tilfredshed. Se vores restaurant og madtips her. 

Læs mere

Aktiv ferie på Skiathos

Tag en pause fra stranden! Skiathos er ideel til forskellige typer af aktiviteter, uanset om du ønsker at dykke eller bare tage en lang gåtur. Se vores tips her.

Læs mere

På og omkring Skiathos

Skiathos byder på mange seværdigheder, herunder øens maleriske hovedstad. Men gå ikke glip af at forlade Skiathos, for en kortere udflugt - det er mange nærliggende øer, der er helt fantastiske.

Læs vores tips

Gratis cykler og elcykler på Skiathos

Oplev smukke Skiathos på en gratis cykel eller elcykel. Fra 2023 tilbydes dette både i Skiathos by og Koukounaries.

Læs mere

Småt og godt

Marineparker, udendørs biograf, udflugter og shopping. For dig der kan lide at finde på ting at lave i løbet af ferien, får du her vores tips til forskellige oplevelser på Skiathos.

Læs mere her

Find og book rejsen her