Udsigt over Karpathos by

Rejsetips for Grækenland

I Apollo brænder vi for Grækenland. Det var her, vores første rejser gik til og udover de klassiske øer og destinationer, så har vi fundet fantastiske, små perler til vores gæster. Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.

Rejsetips for hele Grækenland

Rejsetips til Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, byder på et fantastisk udbud af aktiviteter, seværdigheder, smuk natur og god mad. Her finder du tips til, hvad du kan opleve på Kreta, samt hvor du finder de smukkeste strande og hyggelige restauranter.

Læs vores tips her

Rejsetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med fantastiske strande, en smuk natur, masser af byliv, lækker mad og mange kulturelle mindesmærker. Læs mere og få inspiration til din rejse til Rhodos lige her.

Læs vores tips her

Rejsetips til Kefalonia

Fortryllende små landsbyer, en frodig og smuk natur og strande, du aldrig vil forlade. Dette er for dem der leder efter en naturskøn rejse, der adskiller sig fra den typiske charterrejse.

Læs vores tips her

Rejsetips til Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrande, hvad mere kan man ønske sig? Hvis dit svar er spændende udflugter og sjove aktiviteter, så kan vi varmt anbefale Zakynthos.

Læs vores tips her

Rejsetips til Korfu

For dem der søger en smuk natur, unikke byer og skønne strande, så er Korfu en rigtig perle. Læs vores tips til det bedste mad og must see steder på Korfu.

Læs vores tips her

Rejsetips til Skopelos

Gør som Meryl Streep i Mamma Mia og tag trapperne op til nogle af øens små kirker, bad i det klare vand eller smag det fantastiske mad. Skopelos har så meget at tilbyde!

Læs vores tips her

Rejsetips til Skiathos

Leder du efter det perfekte ferieparadis? Prøv Skiathos! Her finder du det græske liv i sin reneste form, med masser af fornøjelser og smukke sandstrande.

Læs vores tips her

Rejsetips til Santorini

Santorini er uden tvivl Grækenlands smukkeste ø. Men der er mere at nyde end fascinerende udsigter og spændende feriebyer. Her kan du finde vores bedste tips!

Læs vores tips her

Rejsetips til Naxos

Når du først har besøgt øen en gang, så vil du virkelig gerne tilbage, især for synet af de smukke strande og alle de gode vine og likører, der produceres på øen. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Parga

Parga er en utrolig hyggelig og charmerende lille by med dejlige strande, romantiske restauranter, og byen er et perfekt udgangspunkt for mange spændende udflugter. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Samos

Den bedste måde at udforske øen på er med biludlejning, hvor du kan standse ved forskellige badebyer med kridhvide strande eller besøge nogle af alle Samos kirker. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Lefkas

Lefkas er kendt for sine fantastiske gode strande og smukke natur. Øen giver også gode muligheder for at opleve et græsk ø-liv og prøve sjove former for vandsportsfaciliteter. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Leros

Hvis du vil opleve det ægte Grækenland, så er øen Leros lige noget for dig. Her møder du smukt turkis vand, urørte badebugter, maleriske fiskehavne og taverner, der serverer alle havets lækkerier. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Karpathos

Smukke sandstrande, bedårende bjerglandsbyer og ægte græsk ø-liv. Alt dette og så meget mere finder du i ferieparadiset Karpathos. Find inspiration til din rejse her!

Læs vores tips her

Tips & Inspiration

Læs flere rejsetips til Grækenland, se vores rejser til Grækenland eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Flere rejsetips til Grækenland

Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.  

Se flere rejsetips til Grækenland

Grækenland

  • Krystalklart vand og lange aftener på taverner 
  • Små, unikke byer på Kreta
  • Romantiske Parga og solsikre Rhodos
Læs mere om Grækenland

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Find og book rejsen her