Grækenland – tips til din rejse

Grækenland – rejsetips

I Apollo brænder vi for Grækenland. Det var her, vores første rejser gik til og udover de klassiske øer og destinationer, så har vi fundet fantastiske, små perler til vores gæster. Her finder du vores bedste rejsetips til Grækenland - uanset om du har været her mange gange eller om det er din første gang, så håber vi, at du kan finde noget inspiration her.  

Book din rejse til Grækenland

Det græske køkken

Friske oliven, skøn olivenolie og cremet fetaost – det er nogle af grundstenene i den sunde Middelhavskost. I Grækenland er det nemt at få nærproducerede fødevarer, hvilket smages i hver en bid. Spis noget du aldrig har prøvet før, smag prisbelønnede vine og afslut med noget sødt.

Læs mere om det græske køkken her

Grækenlands bedste strande

Her er en liste til dig, der elsker fantastiske strande og krystalklart vand! Strandene er blevet valgt af tusindvis af rejsende og vandt 2016-udgaven af ​​TripAdvisor Travelers 'Choice. Med Apollo kan du tage på en skøn charterrejse til 9 ud af de 10 strande!

Læs mere her

Grækenlands 10 bedste øer

Når det handler om sol, strand og krystalklart vand, er der få rejsemål, der kan måle sig med Grækenland. De smukke øer giver os lyst til at komme igen og igen for at finde nye perler at blive forelsket i.

Læs mere

Unikke græske rejsemål

Vi vil gerne præsentere dig for tre fantastiske græske rejsemål - Sivota, Naxos og Paxos. Dette er tre græske destinationer med stor personlighed og charme, som du kan opleve med Apollo - i hvert fald hvis du ønsker en behagelig charterrejse.

Læs mere

Græsk mytologi

Græsk mytologi er i højeste grad tilstede i nutidens Grækenland. For eksempel er mange strande, restauranter, butikker og barer blevet opkaldt efter de gamle guder. Har du styr på,  hvem der er hvem? Her kommer en hurtig guide til de vigtigste græske guder og helte.

Læs mere

Udflugter i Grækenland

Ønsker du at få mest muligt ud af Grækenland, så prøv sjove udflugter, hvor du kan prøve alt fra dykning og snorkling til at besøge spændende attraktioner eller andre øer og byer.

Læs om vores udflugter her

8 øer i Grækenland som bør stå på din bucket-liste

Grækenland er meget mere end sine største og mest populære øer. Planlæg årets sommerferie til én af disse i stedet for, og du vil garanteret forelske dig på ny!

Læs mere

5 græske ferieperler når du rejser med børn

Grækenland er det ideelle ferieland for børnefamilier. Udover lavvandede strande og vandlande venter mange naturoplevelser i både det lille og det store format...

Se vores 5 bedste tips

Oplev Kykladerne

Ø-gruppen Kykladerne ligger sydøst for det græske fastland og består af godt et par hundrede øer. Med Apollo kan du besøge syv af de smukke øer: Antiparos, Ios, Milos, Mykonos, Naxos, Paros og Santorini.

Læs mere om Kykladerne

46 nyttige græske gloser

Hvordan er det nu lige, at man bestiller en frappé eller spørger om vej til stranden? Her på siden har vi samlet 46 græske sætninger og ord, du kan forberede dig på, så du er klar til din næste græske ferie.

Forbered dig her

Rejsetips til Kreta

Grækenlands største ø, Kreta, byder på et fantastisk udbud af aktiviteter, seværdigheder, smuk natur og god mad. Her finder du tips til, hvad du kan opleve på Kreta, samt hvor du finder de smukkeste strande og hyggelige restauranter.

Læs vores tips her

Rejsetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker med fantastiske strande, en smuk natur, masser af byliv, lækker mad og mange kulturelle mindesmærker. Læs mere og få inspiration til din rejse til Rhodos lige her.

Læs vores tips her

Rejsetips til Kefalonia

Fortryllende små landsbyer, en frodig og smuk natur og strande, du aldrig vil forlade. Dette er for dem der leder efter en naturskøn rejse, der adskiller sig fra den typiske charterrejse.

Læs vores tips her

Rejsetips til Zakynthos

Sol, varme og herlige sandstrande, hvad mere kan man ønske sig? Hvis dit svar er spændende udflugter og sjove aktiviteter, så kan vi varmt anbefale Zakynthos.

Læs vores tips her

Rejsetips til Korfu

For dem der søger en smuk natur, unikke byer og skønne strande, så er Korfu en rigtig perle. Læs vores tips til det bedste mad og must see steder på Korfu.

Læs vores tips her

Rejsetips til Skopelos

Gør som Meryl Streep i Mamma Mia og tag trapperne op til nogle af øens små kirker, bad i det klare vand eller smag det fantastiske mad. Skopelos har så meget at tilbyde!

Læs vores tips her

Rejsetips til Skiathos

Leder du efter det perfekte ferieparadis? Prøv Skiathos! Her finder du det græske liv i sin reneste form, med masser af fornøjelser og smukke sandstrande.

Læs vores tips her

Rejsetips til Santorini

Santorini er uden tvivl Grækenlands smukkeste ø. Men der er mere at nyde end fascinerende udsigter og spændende feriebyer. Her kan du finde vores bedste tips!

Læs vores tips her

Rejsetips til Naxos

Når du først har besøgt øen en gang, så vil du virkelig gerne tilbage, især for synet af de smukke strande og alle de gode vine og likører, der produceres på øen. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Parga

Parga er en utrolig hyggelig og charmerende lille by med dejlige strande, romantiske restauranter, og byen er et perfekt udgangspunkt for mange spændende udflugter. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Samos

Den bedste måde at udforske øen på er med biludlejning, hvor du kan standse ved forskellige badebyer med kridhvide strande eller besøge nogle af alle Samos kirker. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Lefkas

Lefkas er kendt for sine fantastiske gode strande og smukke natur. Øen giver også gode muligheder for at opleve et græsk ø-liv og prøve sjove former for vandsportsfaciliteter. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Leros

Hvis du vil opleve det ægte Grækenland, så er øen Leros lige noget for dig. Her møder du smukt turkis vand, urørte badebugter, maleriske fiskehavne og taverner, der serverer alle havets lækkerier. 

Læs vores tips her

Rejsetips til Karpathos

Smukke sandstrande, bedårende bjerglandsbyer og ægte græsk ø-liv. Alt dette og så meget mere finder du i ferieparadiset Karpathos. Find inspiration til din rejse her!

Læs vores tips her