Elafonissi-stranden Kreta

Grækenlands 10 bedste strande

Her er en liste for dig, der elsker lange sandstrande med krystalklart vand, og som har svært ved at vælge blandt alle vores græske øer og byer. Strandene er blevet udvalgt af tusindvis af rejsende og vandt i 2019 TripAdvisor Travelers 'Choice. Og ved du, hvad det bedste er? Med Apollo kan du rejse på en behagelig charterferie til 7 af de 10 strande!

1. Baloslagunen på Kreta

Denne lagune besøgte prins Charles og lady Diana på deres bryllupsrejse. Og hvem kan modstå denne fantastiske strand, hvor du også kan snorkle blandt massevis af fisk.


Book rejse til Kreta

2. Elafonissi Beach – Kretas svar på Maldiverne

Denne fantastiske strand kaldes også for "Den Lyserøde Strand" på grund af det romantiske rosa skær, som skallerne fra krebs spreder i strandkanten. Stranden ligger ca. 70 km sydøst fra Chania på Kreta. Tag med på udflugt til stranden.


Book rejse til Kreta

3. Kleftiko Beach på Milos

Ved Kleftiko Beach rejser imponerende stenformationer sig op af havet, hvor du også finder grotter. Sagnet siger, at en af grotterne var gemmested for pirater, og der findes et gemt skat.

4. Simos Beach på øen Elafonisos

En af Middelhavets lækreste strande finder du på den lille ø Elafonisos, som ligger mellem Peloponnesos og Kythira. Smukt klart vand og gyldent sand.

5. Sarakiniko Beach på Milos

Unik klippestrand, som ved første øjekast ligner et månelandskab. Vejr og vind har formet de fantasifulde klipper, der skinner hvidt mod et klart blåt hav.

6. Falassarna Beach på Kreta

På Kretas vestkyst finder du den lange og smukke strand Falassarna. Her venter krystalklart vand og en fantastisk solnedgang, der farver hele himlen rødt - et spektakulært syn!

Book rejse til Kreta

7. Anthony Quinn Bay på Rhodos

Anthony Quinn Bay har fået sit navn fra skuespilleren i den klassiske film "The Cannons of Navarone", som blev optaget her. Bugten er et meget skønt sted at besøge, og ofte ser du en masse fisk her.

Book rejse til Rhodos

8. Myrtos Beach på øen Kefalonia

Ingen topliste over strande uden Myrtos Beach, som også kaldes for Grækenlands mest dramatiske strand. Her blev filmen "Kaptajn Corellis Mandolin" forresten indspillet.

Book rejse til Kefalonia

9. Milos Beach på Lefkas

Milos er en fantastisk smuk strand, hvortil man kun kan komme med båd fra Agios Nikitas. Her kan du slappe af i ro og fred og være næsten helt alene.

Book rejse til Lefkas

10. Petani på Kefalonia

Petani strand tilbyder fantastisk udsigt og rullende bølger. Stranden ligger på halvøen nord for Lixouri, og på den stille strand er der en dejlig taverna du kan slå dig ned på og nyde god calamari eller en kølig drink.

Book rejse til Kefalonia