Restauranter langs Makarska Rivieraen

Her har vi samlet nogle af Makarska-rivieraens bedste restauranter, som du ikke må gå glip af under ferien i Kroatien.

Restauranttips i Makarska Riviera

Dinner with a view på Panorama

I Biokovobjergene over Makarska, ligger den hyggelige restaurant Panorama som byder på god service, traditionel vellavet mad og en utrolig udsigt! Solnedgangen herfra er magisk! Restauranten tilbyder både afhentning og aflevering på dit hotel.

Arta Larga by Gastro Diva

Et par blokke over havnen i Makarska finder du den hyggelig restaurant Arta Larga by Gasto Diva i rolige omgivelser. Menuen indeholder både traditionelle og mere moderne retter. Vi anbefaler at booke et bord på forhånd. Adresse: Kalalarga 22. 

Konoba Kalalarga

Kalalarga er en traditionel kroatisk konoba med veltilberedt og rustik mad. Der er ingen fast menu her, men de tilbyder blot dagens retter med de ingredienser, de har netop den dag.

Grabovac Winebar

Gode vine, gode snacks, hyggeligt personale og hyggelig atmosfære - Grabovac vinbar på pladsen ved kirken i Makarska er et besøg værd! Ønsker du at lære mere om vine, kan du være med til vores vinsmagning i landsbyen Imotski, hvor vi besøger vingården i Grabovac og lærer alt om vinproduktion.

 

Restauranttips i Baska Voda

Konoba Galinac

Op i bjergene over Brela er den lille restaurant Konoba Galinac. Restauranten har eksisteret siden 1978 og har en fantastisk udsigt. Specialiseret i kød, men tilbyder et bredt udvalg af traditionelle retter.

Restaurant & Wine Bar Matrioška

Restaurant & Wine Bar Matrioška er en moderne kroatisk restaurant med en god beliggenhed i Baska Voda. Her tilbydes mad og vin af højeste kvalitet, og personalet gør alt for gæsterne til at nyde sig selv.

 

Restauranttips i Tucepi

Jeny

En af Kroats absolut bedste restauranter, der tilbyder det lille ekstra med hensyn til mad, service og atmosfære. Restauranten har vundet priser og er blevet nævnt i Michelin Guide. Hvis du leder efter noget ekstra, anbefaler vi deres populære vinsmagning menu.

Restaurant Freyja

På et af vores mest populære hoteller på Makarska Riviera, Hotel Tamaris, finder du restauranten Freyja med den perfekte beliggenhed ved havet. Her tilbydes god mad og personalet er venligt og serviceorienteret.

Olive Tree

Olive Tree er en lille og elegant restaurant i Tucepi, der byder på "slow food" med lokale produkter. Der er også en vinkælder og vinbutik.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kroatien, find og book en rejse til Kroatien eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kroatien

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Kroatien!

Se alle rejsetips for Kroatien

Kroatien

  • Postkortsmuk natur og krystalklart vand
  • Vidunderlige Makarska Riviera med mange hyggelige byer 
  • Spændende udflugtsmål 
Læs mere om Kroatien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her