Kroatien – tips til din rejse

Kroatien – rejsetips

Kroatien er kendt for sit lækre, frodige landskab, skønne strande og seværdigheder som fx ringmuren i Dubrovnik og Diocletianus palads i Split. Her kan du se nogle af vores tips til din rejse til Kroatien.

Book din rejse til Kroatien

Insidertips til Kroatien

Vi var nysgerrige på, hvordan Kroatien opleves for en, der er født og opvokset i skønne Kroatien. Marija Babić er fra Makarska og arbejder som lokal guide. Dette er hendes bedste tips til det bedste Kroatien har at byde på.

Læs mere

Opdag Istrien

Bølgende, grønne bakker, vinmarker, romerske amfiteatre og smukke middelalder byer - Istrien i det nordlige Kroatien minder meget om Italien, der ligger på den anden side af Adriaterhavet, med lavere priser og færre besøgende.

Læs vores tips

Fantastisk natur i Kroatien

Smukke søer, dramatiske bjergtoppe og grønne dale - naturen i Kroatien er vidunderligt smuk - selv helt inde i landet. Vi giver dig tips til fem smukke naturoplevelser, så du kan se mere af det smukke Kroatien på din ferie!

Læs mere

Oplev Bosnien

Se to lande på din ferie til Kroatien - oplev nabolandet Bosnien og nogle af de bedste seværdigheder. Er du på ferie ved Makarska Riviera eller i Dubrovnik, så ligger grænsen til Bosnien blot ca. 20 km inde i landet.

Læs om Bosnien her

Seværdigheder på Brac og Hvar

En ferie på en af øerne Brac og Hvar byder på sol og skønne dyp i krystalklart vand. Hvis du vil lave andet end at nyde de smukke strande, er der masser af ting at opleve og seværdigheder på både Brac og Hvar.

Læs mere

Restauranter ved Makarska Rivieraen

Små traditionelle Konobas og moderne restauranter nævnt i Guide Michelin - langs Makarska Riviera er en bred vifte af gode restauranter. Her giver vi dig tips til nogle af vores favoritter!

Læs mere

Seværdige byer i Kroatien

Der er mange smukke byer og landsbyer at opleve på din ferie i Kroatien. Mange af byerne har historiske aner og velbevarede middelalderbyer, der er en fornøjelse at opleve. Vi giver vores tips til nogle højdepunkter!

Læs vores tips

Det bedste af Kroatien

Hyggelige badebyer og små fiskehavne. Kilometerlange strande, skjulte badebugter og krystalklart hav. Fine storbyer og fredelige bjergbyer. Velkommen til Kroatien og Makarska Riviera, en af Europas smukkeste kystlinjer.

Læs mere

Mad og vin i Kroatien

Gå på markeder og nyd en kaffe i Split, prøv vin i Makarska og smag en fiskegryde i Hvar - Kroatien strømmer af madoplevelser. Her er fire tips til din ferie i Kroatien, hvis du er interesseret i kulinariske oplevelser.

Læs mere

Restauranter på Brac og Hvar

Har du valgt at tilbringe din ferie på en af øerne Brac og Hvar, har du mange gode restauranter at vælge imellem. Vi giver vores tips til fem af de bedste restauranter på øerne, der kan sætte en kulinarisk guldkant om din ferie.

Læs vores tips

Kroatiens strande

Zlatni Rat er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brac, udenfor Split, og ligner et gyldent horn, der strækker sig ud i Adriaterhavet. Det er en af vores yndlingsstrande langs Makarska Riviera. Læs om alle vores favoritter!

Læs vores favoritter

Sport i Kroatien

Kroatien har meget at tilbyde dig, der ønsker at være aktiv på ferien, såsom fantastisk dykning og masser af vandrestier. Fodbold, tennis og den lidt mere udfordrende sport vandpolo er også populære sportsgrene i Kroatien.

Læs vores tips