Zlatni Rat, Kroatien

Kroatiens strande

Zlatni Rat – det gyldne horn - er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brac, udenfor Split, og ligner et gyldent horn, der strækker sig ud i Adriaterhavet. Det er en af vores yndlingsstrande langs Makarska Riviera. Læs om alle vores favoritter!

Tucepi, Kroatien

Tucepi

En kilometerlang småstenstrand i byen Tucepi. Her finder du broer, solstole og flere restauranter, isbarer og caféer at vælge imellem. Her er det også let at finde naturlig skygge under fyrretræerne.

Osejava

Lille og hyggelig stenstrand lige bag hotellet Osejava i den ene ende af havnepromenaden i Makarska. Her finder du naturlige solstole i form af klipper til at sole på og en bar sprængt ind i bjerget. Om natten forvandles den til en af byens hotteste natklubber.

Zlatni Rat

Zlatni Rat er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brac, udenfor Split, og ligner et gyldent horn, der strækker sig ud i Adriaterhavet. Stranden består af hvide, varme og runde småsten, omgivet af verdens klareste vand. Vejr og vind bestemmer formen på stranden, og kommer du her på det rette tidspunkt, kan du bade i en naturlig formet pool.

Podgora, Kroatien

Podgora

I badebyen Podgora venter en kilometerlang stenstrand med spektakulær natur ved foden af Biokovo-bjergene. Her er Adriaterhavet krystalklart, og langs stranden løber en flot palmeformet strandpromenade.

Bacvice

Splits smukke bystrand er det perfekte åndehul efter en dags sightseeing. Stranden passer også godt til en opkvikkende morgendukkert, et skønt aftendyp eller til at nyde aftenens første drink.