Nugal Beach ved Makarska i Kroatien

Kroatiens bedste strande

- vores 5 bedste bud!

Zlatni Rat – det gyldne horn - er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brac, udenfor Split, og ligner et gyldent horn, der strækker sig ud i Adriaterhavet. Det er en af vores yndlingsstrande langs Makarska Riviera. Læs om alle vores favoritter!

Tucepi, Kroatien Snorkling i krystalklart vand i Tucepi på Makarska Riviera

Zlatni Rat på Brac

Zlatni Rat er en af Europas fineste strande. Den ligger på øen Brac, udenfor Split, og ligner et gyldent horn, der strækker sig ud i Adriaterhavet. Stranden består af hvide, varme og runde småsten, omgivet af verdens klareste vand. Vejr og vind bestemmer formen på stranden, og kommer du her på det rette tidspunkt, kan du bade i en naturlig formet pool.

Tucepi langs Makarska Riviera

En kilometerlang småstenstrand i byen Tucepi. Her finder du broer, solstole og flere restauranter, isbarer og caféer at vælge imellem. Her er det også let at finde naturlig skygge under fyrretræerne.

Podgora, Kroatien Nyd strandlivet med storslået udsigt i Podgora på Makarska Riviera

Podgora

I badebyen Podgora venter en kilometerlang stenstrand med spektakulær natur ved foden af Biokovo-bjergene. Her er Adriaterhavet krystalklart, og langs stranden løber en flot palmeformet strandpromenade.

Osejava i  Makarska

Lille og hyggelig stenstrand lige bag hotellet Osejava i den ene ende af havnepromenaden i Makarska. Her finder du naturlige solstole i form af klipper til at sole på og en bar sprængt ind i bjerget. Om natten forvandles den til en af byens hotteste natklubber.

Bacvice Beach – bystranden i Split

Splits smukke bystrand er det perfekte åndehul efter en dags sightseeing. Stranden passer også godt til en opkvikkende morgendukkert, et skønt aftendyp eller til at nyde aftenens første drink.


Nogle af vores hoteller med strand beliggenhed i Kroatien

Vælg blandt vores fine hoteller med strandbeliggenhed


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kroatien, find og book en rejse til Kroatien eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kroatien

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Kroatien!

Se alle rejsetips for Kroatien

Kroatien

  • Postkortsmuk natur og krystalklart vand
  • Vidunderlige Makarska Riviera med mange hyggelige byer 
  • Spændende udflugtsmål 
Læs mere om Kroatien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her