Lej båd i Kroatien

Oplev Kroatien fra havet! Hvis du er i Kroatien, må du ikke gå glip af muligheden for at opleve landets fantastiske ø-hav. Tag ud på det krystalklare vand og tag til de nærliggende landsbyer, eller find skjulte bugter. Svøm fra båden og nyd livet.

Lej båd i Kroatien

Lej båd i Kroatien

Hvis du er i Kroatien, må du ikke gå glip af muligheden for at opleve landet fra havet. Tag ud i det krystalklare vand, og besøg de nærliggende landsbyer eller øer. Hvis du har en Yachtskipperuddannelse (eller tilsvarende), kan du leje en båd på egen hånd, eller du kan leje en båd med en skipper. Det er nemt at sejle i den kroatiske øgruppe, som er næsten helt ubevogtet, og der er alt fra små gummibåde til rigtig store udlejningsbåde. Der er udlejningsmuligheder langs havnen i Makarska og i flere af de mindre byer langs rivieraen.

 

Fabians bedste tips 

Fabian, produktkoordinator hos Apollo, som tidligere har arbejdet i flere år som destinationschef i Kroatien, lejede ofte båd på sine fridage. Her deler han sine bedste tips!

  • Sejl ud i det spejlklare hav og sluk for motoren. Svøm fra båden og nyd freden og stilheden
  • Tag over til en af øerne Hvar eller Brac. Der er mange skjulte bugter her, og der er gode chancer for at få en hel bugt for dig selv
  • Oplev kystlinjen langs fastlandet og landsbyerne langs Makarska Riviera

Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kroatien, find og book en rejse til Kroatien eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kroatien

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Kroatien!

Se alle rejsetips for Kroatien

Kroatien

  • Postkortsmuk natur og krystalklart vand
  • Vidunderlige Makarska Riviera med mange hyggelige byer 
  • Spændende udflugtsmål 
Læs mere om Kroatien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her