Oplev Bosnien og Herzegovina

Oplev to lande på din ferie i Kroatien - sørg for at opleve nabolandet Bosnien og nogle af dens hovedattraktioner. Hvis du er i Makarska Riviera eller i Dubrovnik, ligger grænsen til Bosnien kun ca. 20 km inde i landet.

Lej en bil eller tag toget

Lej en bil og se et helt nyt land på ferien. Her er landskabet utrolig smukt, og du opdager hurtigt i landsbyerne og byerne, at du er kommet ind i et andet land. Vi anbefaler et stop ved de smukke vandfald i Buna, som med fordel kan kombineres med et besøg i smukke Mostar. Det naturskønne område ligger ikke langt fra grænsen på vej til Mostar. Vi kan også anbefale at spise din frokost her ved foden af vandfaldet.

I det tidligere Jugoslavien var jernbanen den bedste måde at komme fra kysten til Sarajevo. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige at tage med et af de gamle tog fra Ploce til Mostar og Sarajevo.

Medugorje

Ca. 2 timer fra Makarska Riviera ligger landsbyen Medugorje. I 1981 åbenbarede jomfru Maria sig hér ifølge de troende. Siden da er millioner af kristne valfartet til stedet for at mærke den hellige magt, der findes der.

Sarajevo

Hvis du besøger Bosniens hovedstad Sarajevo, må du ikke gå glip af Tunnelmuseet. Det er en utrolig stærk oplevelse at besøge tunnelen, som indbyggerne i Sarajevo byggede under krigen i 90-tallet. Tunnelen var byens eneste link til omverdenen under den langvarige belejring, og gennem denne leverede beboerne mad og vand.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Kroatien, find og book en rejse til Kroatien eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Kroatien

Vil du vide, hvilken by der passer dig bedst, hvilke de bedste strande er eller måske få tips på restauranter og udflugter? Her har vi samlet vores bedste rejsetips før din rejse til Kroatien!

Se alle rejsetips for Kroatien

Kroatien

  • Postkortsmuk natur og krystalklart vand
  • Vidunderlige Makarska Riviera med mange hyggelige byer 
  • Spændende udflugtsmål 
Læs mere om Kroatien

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her