5 gode restauranter på Brac og Hvar

Har du valgt at tilbringe din ferie på en af øerne Brac og Hvar, har du mange gode restauranter at vælge imellem. Vi giver vores tips til fem af de bedste restauranter på øerne.

Luksuriøse Passarola

Restaurant Passarola på Hvar er en af de fineste på øen. Her er atmosfæren luksuriøs, og den er lidt dyrere end andre steder. Men den lækre mad og den centrale beliggenhed nær katedralen giver virkelig dét lille ekstra.. 

Restaurant Lungomare

Velkommen til en af de finere restauranter på Hvar, der har vundet adskillige priser. Placeret lidt afsides på en baggade med en rolig og behagelig atmosfære. Tel: +385 98 361 543.

Café Sidro

Midt i havnen i Hvar by ligger denne lille hyggelige familieejede café. Et perfekt sted at nyde en god kop kaffe eller en drink for dig, der synes det er sjovt at sidde og spotte lidt berømtheder. Tel: +385 915 88 39 00.

Hyggelige Ranc

Ranc er en vidunderlig familiedrevet restaurant beliggende i Bol på Brac. Her kan du nyde traditionelle specialiteter fra øen og hele regionen. Hvorfor ikke prøve buzara, hummer med grøn pasta! Andre delikatesser er fisk under peka (kroatisk specialitet), fisk grillet over åben ild, lam på spyd og meget mere. Tel: +385 216 356 35.

Ziza – en favorit på Tripadvisor

Restaurant Ziza har en velfortjent høj rangering på Tripadvisor. Med en lækker beliggenhed på en bakke får du virkelig god mad her, hvor udsigten over Split og Adriaterhavet er prikken over i’et. Her kan du smage fisk, kød, lam og kylling, og til den perfekte afslutning på aftenen kan du prøve Mama Zizas lækre chokoladekage. Du skal køre ca. 6 km fra Supetar på vej mod Bol, og når du kommer op ad bakken, ligger denne lille restaurant til højre.