Tyrkiet - rejsetips

Tyrkiet er landet mellem øst og vest, hvor du aldrig behøver at lede længe efter spændende udflugtsmuligheder. Tilføj her til nogle af vores bedste All Inclusive-hoteller, billig shopping og skønt strandliv, så får du en forsmag på, hvad der venter på din rejse til Tyrkiet. For endnu mere inspiration kan du gå på opdagelse i vores rejsetips om Tyrkiet. Se vores rejser til Tyrkiet

Byer at besøge

Med sin interessante historie og fantastiske natur har Tyrkiet flere byer, der er et besøg værd. I Istanbuls storby kan du besøge en basar med over 4.000 butikker, oplev den hyggelige kystby Çirali eller slentre en tur gennem Kemers appelsinlunde.

Læs mere her

Tyrkiets smukkeste strande

Sol og bad er det bedste på ferien, og selvfølgelig har Tyrkiet masser af smukke strande til dig. Her finder du alt fra store, let tilgængelige strande såsom den berømte Kleopatra strand til mindre fjerntliggende strande, der er populære hos lokalbefolkningen.

Læs mere om vores strandtips her

Kultur & underholdning

Hvis du vil andet end at ligge på stranden, så har Tyrkiet meget at byde på. Her kan du slappe af i et ægte tyrkisk bad, gå på festival eller besøge Antalyas operahus og nyde et godt show og meget mere.

Læs om kultur og underholdning her

På hamam i Tyrkiet

Der er mange badehuse i Tyrkiet - nogle er relativt enkle, andre med lidt højere luksusfaktor. Tag et par timer ud af den første feriedag og nyd en tur i hamam, så du får et indblik i landets traditioner og skøn babyblød hud med i købet.

Læs om hamam her

Naturoplevelser

Tyrkiet er meget mere end hvide strande og strålende sol. Vi kan anbefale dig at opleve drypstenshulerne, dybe floddale, truede skildpadder og rindende vandfald i løbet af din ferie, da det kun er nogle af de smukke naturoplevelser, som Tyrkiet har at byde på.

Læs mere her

Restauranter & caféer

I løbet af ferien er det givet, at du spiser og drikker godt, og i Tyrkiet er ingen undtagelse. Is, lækker morgenmad, luksuriøse restauranter og hyggelige små caféer, Tyrkiets restaurantudbud tilbyder noget for enhver smag!

Læs vores tips til restauranter og cafeer i Tyrkiet her

En aktiv ferie

Sommerferien behøver ikke kun at indeholde afslappende solskinsdage. I Tyrkiet er der masser af spændende aktiviteter at springe ud i. Spil golf i Belek, tag en tur til Aqua Park i Alanya eller spil tennis på Kleopatrastranden. Der er helt sikkert noget for alle!

Læs vores tips til en aktiv ferie her

Det bedste shopping

I Tyrkiet er der uanede af muligheder for shoppingentusiaster, ikke mindst i basarerne - og hver by har mindst en. F.eks. kan du købe tæpper, lædervarer, tøj og guldsmykker til billige priser her.

Læs vores shoppingtips her

Historiske seværdigheder

Med sin lange og interessante historie har Tyrkiet flere historiske seværdigheder at opleve. Besøg de gamle byer Olympos, Phasiles og Termessos, eller se verdens bedst bevarede amfiteater i Aspendos. Gå ikke glip af det brændende bjerg i Yanartas for en magisk oplevelse.

Læs mere om Tyrkiets seværdigheder her

Smag på Tyrkiet

Velkommen til Tyrkiet - kebabens hjemland! Ud over denne velsmagende ret, så er der mange andre spændende ting at smage her. Hvorfor ikke prøve Tyrkiets nationaldrik, chee köfte eller gözleme?

Læs vores tips her

Find og book rejsen her