En aktiv ferie

Sommerferien behøver ikke kun at indeholde afslappende solskinsdage. I Tyrkiet er der masser af spændende aktiviteter at springe ud i. Spil golf i Belek, tag en tur til Aqua Park i Alanya eller spil tennis på Kleopatrastranden. Der er helt sikkert noget for alle!

Internationale sportsbegivenheder

Hvis du er interesseret i sport, så kan du være så heldig at din ferie falder sammen med en af de internationale sportskonkurrencer, der finder sted hvert år i Alanya. Her kan du fx se beachvolleyball i juni og triathlon i oktober. Du kan også se præsidentens cykelløb, som finder sted i Alanya den 27. april og i Istanbul den 4. maj. Så plejer de lokale at forlade hjemmet, og den skønne stemning spredes overalt i byen.

Spil tennis på ferien

Mange hoteller har deres egne tennisbaner, men der er også fire baner overfor Riviera Hotel på Kleopatrastranden i Alanya

Hold dig i form

Side Fitness Center, ved siden af "Doruk Pastanesi", er et stort og fint fitnesscenter med moderne maskiner og kyndigt engelsktalende personale. Perfekt til dig, der ønsker en aktiv ferie!

Træning på stranden

Hvis du vil holde dig i gang på ferien, så skal du vide, at der er flere steder langs stranden, hvor der er træningspladser i offentligheden. Her tage en omgang træning efter morgengåturen eller om aftenen, når det er lidt køligere. På hvert træningssted er der omkring ti forskellige maskiner, som er helt gratis at anvende.

Fart over feltet i Aqua Park

Som afveksling til stranden kan du tage din familie med til en sjov dag i Aqua Park i det centrale Alanya. Her finder du både hurtige og rolige vandrutsjebaner til både store og små samt flere forskellige pools. Når du trænger til en pause, så er der solstole og en restaurant, hvor du kan fylde på med ny energi. Åben fra maj til september. Adresse: Saray Mah. Ismet Hilmi Balci Cad. Nej: 62 07400 Alanya.

Spil golf i Belek

Hvis du er interesseret i golf, så skal du gå til Belek, som ligger ca. 30 km øst for Antalya. Der er ikke mindre end 14 golfbaner, herunder flere 18-hullers baner og en 27-hullers bane. Ekstra sjovt er det måske at spille på National Golf Club, Beleks ældste golfbane, som har en 18-hullers bane, og som er en del af PGA Tour. Adresse: National Golf Club Belek Turizm Merkezi, 07500 Serik, Antalya.

Udfordr familien i bowling

Bowling er en sjov måde at tilbringe tid sammen med familie eller venner. I Alanya er Universal Bowling der, hvor spillehumøret er i top med god musik. Der er også billard og pinballspil, hvis du foretrækker det. Adresse: Babaoğla mah. Producenter cad, Alanya.