Udforsk Bulgarien med Apollo

Bulgarien – rejsetips

Smukke strande, charmerende små byer, skøn shopping og fantastisk natur er nogle af de ting, der får os til at føle os så godt tilpas i Bulgarien. Uanset om du rejser sammen med familien eller en gruppe venner, har vi lige dit sted. Her anbefaler vi de bedste strande, fantasifulde familieaktiviteter, smukke seværdigheder og unikke oplevelser!

Book din rejse til Bulgarien

Sjove udflugter i Bulgarien

Sjove udflugter

Bulgarien har flere udflugter for hele familien! Tilbring en dag med dejlige svømmeture og adrenalinkick i et vandland eller spil minigolf.

Læs vores tips her
Spaforkælelse i Bulgarien

Spaforkælelse

Hvis du elsker luksus på ferien, er et spabesøg næsten et must! Besøg kurbyen Hissar oppe i bjergene og bad i de varme kilder.

Læs vores tips her
Museer for enhver smag

Museer for enhver smag

Vil du opleve lidt kultur og historie på din ferie, så kan et besøg på et museum være spændende. Du kan bl.a. lære mere om deres vinproduktion.

Læs vores tips her
Sommerbyen Varna

Sommerbyen Varna

Bulgariens sommerhovedstad Varna ligger ca. 90 km nord for Sunny Beach. Hvis du vil have lidt variation på din ferie, er denne by et must!

Læs om Varna her
Oplev Bulgariens seværdigheder

Bulgariens seværdigheder

Bulgarien er et spændende land med meget at opleve - smukke klostre, seje seværdigheder og fantastisk natur.

Læs vores tips her
Bulgariens byer

Hyggelige byer og landsbyer

I Bulgarien er der flere gamle byer. Langs Burgaskysten ligger der flere hyggelige små byer og landsbyer som Sozopol og Pomorie.

Læs om Bulgariens byer her
Bulgarske specialiteter

Bulgarske specialiteter

Gå ikke glip af at smage nogle af Bulgariens gode specialiteter. Nyd kødboller af kebab, lækker bulgarsk salat og spinatfyldte banitsa.

Læs om specialiteterne her
Restauranter langs Burgaskysten

Restauranter langs Burgaskysten

I byerne langs Burgaskysten er der masser af hyggelige og gode restauranter. Her kan du nyde lokale specialiteter, men også internationale retter.

Se vores tips til restauranter her
Strande i Bulgarien

Strande i Bulgarien

Hvorfor ikke nyde nogle af de solrige timer på en anden strand end dit hotels nærmeste? Langs Burgaskysten er der flere fine strande.

Læs mere om Bulgariens strande her
Træning på ferien

Træning på ferien

I Bulgarien er der masser af muligheder for den aktive. Pak dine vandrestøvler og gå en tur i de nærliggende bjerge eller tag familien med til gokart.

Læs mere om sport og træning