rejsemål

Sunny Beach er perfekt til dig, der vil have sol og strand om dagen og fest om aftenen. Men trods det livlige natteliv byder Sunny Beach også på masser af aktiviteter for børnefamilier. Dagene flyver af sted på de lange, dejlige sandstrande, og om aftenen er der masser af restauranter at vælge melle...

Læs mere om Sunny Beach 15 hoteller fra 3.761 DKK

Syd for Sunny Beach ligger Nessebar på en halvø og tilbyder en skøn strand og et rigt forlystelsesliv. Nessebar har bevaret charmen med en ældre del, som har hyggelige brostensgader og gamle bygninger.

Læs mere om Nessebar 6 hoteller fra 4.115 DKK

Sozopol er helt sikkert en af de mest charmerende steder i Bulgarien. Byen har bevaret sin historiske arv, som synes på bygninger og mærkes i atmosfæren. Hvis du søger sol og strand, er her flere dejlige strande at vælge imellem.

Læs mere om Sozopol 1 hoteller fra 4.087 DKK

Til Sveti Vlas rejser du for at nyde stille strandliv. Området er som skabt til afslapning, men vil du have mere fart og sjov, er det tæt på forlystelser og shopping i Sunny Beach.

Læs mere om Sveti Vlas 6 hoteller fra 3.521 DKK

Bansko er Bulgariens største skisportssted og ligger i Pirin-bjergene ved siden af Mount Podorka, hvis top på 2.746 meter rejser sig stejlt over skiområdet. Faldet er imponerende 1.500 meter, og Bansko kan prale af at have en af verdens længste pister på 16 kilometer. Pisterne er af god kvalitet, og...

Læs mere om Bansko 7 hoteller