Strande i Bulgarien

Strande i Bulgarien

Hvorfor ikke nyde nogle af de solrige timer på en anden strand end dit hotels nærmeste? Langs Burgaskysten er der flere fine strande, og du kan vælge mellem sand-, småsten- og klippestrande. Vi starter ved Varna i nord og fortsætter ned til Forest Beach i syd.

En dukkert i Varna

Du må bare tilbringe én af dine feriedage i Varna. Når det er tid til en kølig dukkert, ligger stranden en kort gåtur fra Sea Garden. Et besøg hertil giver også et indblik i den bulgarske hverdag - det er nemlig hovedsagelig de lokale, der kommer her!

Obzor

I den ægte lille by Obzor finder du den længste sandstrand ved kysten, som på nogle steder er omgivet af en hyggelig gangbro. Eftersom stranden er så lang, kan du selv vælge dit eget sted, hvordan du kan nyde timerne i solen - med fred og ro eller et mere livligt sted med et stort udvalg af vandsport.

Sveti Vlas

Hvis du bor i den lille by Sveti Vlas, er du altid tæt på en af de små fine strande. Foretrækker du sand, småsten eller at bade direkte fra klipperne? Her er noget for enhver smag!

Fin strand i Sunny Beach

Sunny Beach har den længste og bedste sandstrand langs hele Burgaskysten. Sandet er fint, og vandet er lavvandet, hvilket gør det til et badeparadis for familier med børn. Langs stranden er der solstole og parasoller til at leje, og leder du efter aktiviteter, så er der en bred vifte af vandsport, restauranter, barer og små butikker.

Nessebars strande

I det nye Nessebar er stranden meget fin og lavvandet. Dele af den er private, men på de offentlige områder kan du leje solstole og parasoller. Om aftenen kan du tage dit livs kærlighed med på en romantisk tur langs strandpromenaden i den gamle del af Nessebar - herfra kan du bedst se de skinnende lys fra Sunny Beach.

Strande i Sozopol

I Sozopol er der flere fine strande. Syd for byens centrum breder den populære Harmanite ud. Stranden er bred og langs strandpromenaden er der caféer og taverner.

Strande i Bulgarien

Forest Beach

Hvis du vil have dejlig afslapning og smukke dyp, anbefaler vi den fantastiske Forest Beach, som ligger ca. 20 min i bil fra Sozopol centrum. Stranden er omgivet af en smuk egeskov, og der er barer, der spiller rigtig skøn loungemusik. Læg dig til rette i en solseng eller i det finkornede sand og bare nyd livet!