Fart for hele familien

Sjove udflugter i Bulgarien

Bulgarien har flere udflugter for hele familien! Tilbring en dag med dejlige svømmeture og adrenalinkick i et vandland, spil minigolf eller se fantasifulde sandskulpturer på Burgas Sand Festival.

Vandland for alle

Action Aqua Park i Sunny Beach er stedet for dig, der elsker fart, sjov og spænding - men måske allermest vand. Vandparken byder på alt fra vandrutsjebaner i alle tænkelige modeller og størrelser, en over 100 meter lang Lazy River og selvfølgelig fine pools omgivet af tropiske palmer og springvand.

Når sulten skal stilles, er der flere restauranter og en isbar på området. Det letteste er at købe en entrébillet direkte af din rejseleder. Fra hovedvejen i Sunny Beach afgår der gratis busser hvert 15. minut.

Vandland for alle
Minigolf

Burgas Sand Festival

Hvert år i starten af juli er det tid til Burgas Sand Festival! Her forvandler en stor del af Sea Garden i Burgas sig til en eventyrverden fuld af smukke og imponerende sandskulpturer. Til Burgas Sand Festival kommer mange professionelle kunstnere for at skabe og fremvise deres fantasifulde sandkunstværker. Måske du kan få lidt inspiration til, når du skal bygge dit eget sandslot på stranden!

Minitog

Hvis du vil se mere af Nessebar og Sunny Beach, skal du bare hoppe på et minitog. Togene kører flere forskellige strækninger mellem de to feriesteder, og du kan hoppe af og på ved flere stop langs vejen.

Minigolf for hele familien

Hvad med at udfordre dit rejseselskab i minigolf og få en hyggelig dag sammen. Sunny Beach tilbyder flere baner med forskellige temaer og sværhedsgrader.

Fiskeri

Hvorfor ikke prøve fiskelykken på ferien? I Sunny Beach kan du fiske til havs eller fra havnen. Hvis du vil slappe helt af med en fiskestang i dine hænder, kan din rejseleder hjælpe med kontakter og vise dig, hvor du kan fiske i Sunny Beach.