Restauranter

Restauranter langs Burgaskysten

I byerne langs Burgaskysten er der masser af hyggelige og gode restauranter. Her kan du nyde lokale specialiteter, men også internationale retter.

Restauranter i Sunny Beach

Mamacitas
Hvis du får lyst til at prøve noget andet end bulgarsk mad en aften, kan du tage til den mexicanske restaurant Mamacitas i Sunny Beach. Restauranten ligger lige i centrum af Flower Street, og på menuen finder du alt fra fajitas til chili con carne og også lækre grillretter. I baren finder du også rigtig gode margaritas - især dem med grapefrugter!
Adresse: Flower Street

Chilli Peppers Wild West BBQ and Bar
Midt på Flower Street finder du restaurant Chilli Peppers. Med en menu af mexicanske, bulgarske og amerikanske retter finder alle i familien helt sikkert noget at spise. Bl.a. er der rigtig gode grillretter og tilbehør. Om aftenen spilles der livemusik.
Adresse: Flower Street

 

Restauranter langs Burgaskysten

Fat Cat Sports Bar 
Fat Cat Sports Bar ligger på strandpromenaden i Sunny Beach og serverer skøn kold øl og god mad. Baren viser de fleste store sportsbegivenheder, og den er normalt fuld af mennesker og god stemning.
Adresse: Beach Road

Obzor

Morska Perla
I enden af Obzors strandpromenade finder du den hyggelige restaurant Morska Perla. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Sortehavet, mens du spiser.
Adresse: Obzor Chernomorska 36

Sozopol

Ribari
I det gamle Sozopol havneområde ligger den hyggelige restaurant Ribari. Her kan du nyde en dejlig udsigt over havnen og velsmagende mad. Prøv nogle af havets lækkerier, som er restauranten specialitet.
Adresse: Str. Lazuren Beach, Sozopol

Nessebar

Gloria Mar
Kan du lide fisk og skaldyr? Så er Gloria Mar, der både ligger i Nessebar og Sveti Vlas, et godt alternativ. Hvis du vælger det i Sveti Vlas, kan du nyde synet ud over bådene i havnen, mens du nyder lækker sushi og havets lækkerier.
Adresse i Nessebar: Nessebar, Old Town, 9 Kraibrezhna St
Adresse i Sveti Vlas: Saint Vlas, Marina Dinevi

Old Sailor
I gamle Nessebar finder du den hyggelige lille restaurant Old Sailor. Her kan du tilbringe en god aften og nyde grillet mad i idylliske omgivelser. Du finder Old Sailor ved siden af de gamle kirkeruiner.
Adresse: Dobromir

Chevermeto
Restaurant Chevermeto finder du under Hotel Vigo, lige ved stranden i Nessebar. Restauranten er en storfavorit hos lokalbefolkningen og flere aftener om ugen tilbydes der underholdning med sang og dans.
Adresse: Nessebar, South beach