Udflugter, Zakynthos

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.
Betaling kan foretages i USD eller med VISA og Mastercard.

 

Smugglers Wreck

Dette er en skøn familieudflugt for store og små pirater!
Zakynthos har en helt fantastisk kystlinje og på denne heldagsudflugt skal du nyde havets bølger. Sammen med piratbesætningen styrer vi båden mod Smuggler’s Wreck på Navagio Beach.

Det forliste skib er Zakynthos største attraktion, og et af de mest fotograferede steder i Middelhavet. På vejen passerer vi også de blå grotter og et forfriskende dyp i det azurblå vand. Fremme ved Smuggler’s Wreck bliver vi budt på et uforglemmeligt smukt syn, som du aldrig kommer til at glemme; turkisblåt vand og kridhvidt sand! Hvis vejret tillader det lægger vi til ved stranden. Om bord på båden kan du købe drikkevarer og enkle retter så som sandwich.


Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 292 DKK
Børn (2-11 år): 150 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag
Book

Keri Kaiki – bådudflugt

En vidunderlig udflugt for hele familien! Vi sejler ud i den skønne Laganas-bugt for at se efter områdets største attraktion – de store havskildpadder ”Caretta Caretta”. Vi holder et badestop nær øen Marathonissi, mere kendt som skildpaddeøen, og standser også for at bade ved Karihalvøens grotter, med det helt klare blå vand.

Frokost om bord på båden er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 314 DKK
Børn (2-11 år): 157 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Finsk, Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Fredag
Book

Smugglers Wreck med speedbåd

Vil du opleve det smukke Smugglers Wreck? Tag med os på en lidt kortere tur til Navagio Beach og se det forliste skib. Vi tager dertil med speedbåden Stavroula. Smugglers Wreck er øens største attraktion, og et af de mest fotograferede steder i Middelhavet.

Med vinden i håret sætter vi kurs mod denne fantastiske bugt. Fremme ved Smuggler’s Wreck bliver vi budt på et uforglemmeligt smukt syn, som du aldrig kommer til at glemme; turkisblåt vand og kridhvidt sand! Hvis vejret tillader det, så ligger vi til ved stranden.

På vejen tilbage sejler vi forbi de blå grotter, og stopper for et forfriskende dyp i det azurblå vand. Om bord på båden kan du købe drikkevarer og enkle retter så som sandwich.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 366 DKK
Børn (2-11 år): 195 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Fredag, Mandag
Book

Naboøen Kefalonia

Tag med til naboøen Kefalonia, hvor du bl.a. vil opleve de fine drypstensgrotter og den underjordiske sø Melissani. Kefalonia byder på en storslået natur og overalt mødes man af en dejlig autentisk atmosfære. Vi tager bl.a. forbi "de sorte bjerge", og stopper ved Agia Efimia, hvor der er tid til at gå en tur på egen hånd. Vi tager også et fotostop ved øens fineste strand, og besøger hovedbyen Argostoli.

Ikke inkluderet: Mad, drikkevarer samt entré.
Entré til grotterne er på EUR 4 og til Melissanisøen EUR 6.

Voksne (12+ år): 441 DKK
Børn (2-11 år): 307 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Søndag
Book

Olympia

Rejs flere tusinde år tilbage i tiden og se pladsen hvor det engang storslående Zeustempel stod! Gå i olympiernes fodspor og besøg området, hvor de første olympiske lege blev afholdt. Her vil du se det oprindelige stadion, hvor den første olympiske flamme engang brændte.

Vi besøger også byen Olympia, hvor du får tid til at spise frokost og shoppe lidt inden båden igen sejler os tilbage til Zakynthos.

Ikke inkluderet: Frokost og entré.
Entré til det arkæologiske område og museum koster EUR 12. Halv pris for besøgende over 65 år og gratis for børn under 18 år.

Voksne (12+ år): 471 DKK
Børn (2-11 år): 322 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Jeepsafari

En af de bedste oplevelser man kan få på Zakynthos, er at køre med jeep! Jeeperne kan tage dig frem til næsten alt. Turen går gennem små landsbyer og vinmarker samt op til Zakynthos højeste punkt med en helt enestående udsigt. I løbet af turen fortæller chaufførren om øens historie og natur, mens du roligt kan slappe af og bare nyde det smukke landskab omkring dig. Vi holder et frokoststop i byen Kampi, og efterfølgende også et kort badestop på Makris Gialos-stranden. Max 8 personer i hver jeep.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 433 DKK
Børn (2-11 år): 299 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag, Onsdag
Book

En smag af Zakynthos

Oplev mere af smukke Zakynthos. Dagen starter med et besøg på Therianos Farm i Kalithea, som er en familiedrevet gård. Her skal vi prøvesmage de økologiske produkter, og vi får en rundvisning. Det er muligt at købe nogle af gårdens produkter.

Herefter fortsætter vi til Zante by som er øens hovedstad. Vi besøger blandt andet kirken St. Dennis. Ved Salomos Torv standser bussen og resten af aftenen er på egen hånd. Her i byen er der en dejlig græsk atmosfære med mange hyggelige gader og caféer, hvor du kan nyde en middag. Kl 22.00 kører bussen tilbage til hotellet.

Ikke inkluderet: Mad og drikkevarer.

Voksne (12+ år): 139 DKK
Børn (2-11 år): 68 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Tirsdag
Book

Zakynthos rundt – historie og natur

Lær Zakynthos bedre at kende og hør om øens historie. I løbet af denne heldagsudflugt kommer vi gennem små maleriske landsbyer og besøger en olivengård, nogle grotter samt smukke kirker og klostre. Så hvis du er interesseret i, at lære Zakynthos og øens historie bedre at kende, så er denne udflugt lige noget for dig! Historie, kultur, religion og smukke udsigter kan garanteres!

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Bådbilletter til grotterne på EUR 6 er heller ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 254 DKK
Børn (2-11 år): 127 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Mandag
Book

Vandlandet Water Village

En herlig dag for bade store og små! Vandlandet i Sarakinado er en af de største i Grækenland. Nyd parkens Lazy River eller lad adrenalinet flyve i frit fald - mulighederne er mange.

Transfer er inkluderet i prisen. Deponeringsskab, mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 210 DKK
Børn (2-11 år): 105 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Mandag, Onsdag
Book