Udflugter, Zakynthos

Oplev mere på ferien med vores udflugter. Her kan du forudbestille din udflugt allerede hjemmefra.

Med vores gratis rejseapp kan du booke udflugter nu eller på rejsemålet.

 

Det bedste af Zakynthos

Denne eftermiddagstur passer til alle aldre og er perfekt til dig, som vil opleve det bedste af Zakynthos. Vi starter turen med et besøg i den smukke kirke St. Dennis i Zakynthos by. Herefter fortsætter vi til en af øen økologiske gårde, hvor vi får en rundvisning og kan prøvesmage mange af gårdens produkter.

Oppe ved Bochali findes den bedste udsigt på øen, og her har du tid til at tage fine billeder inden, at vi tager ned til byen, hvor du får tid på egen hånd. Her i byen er der en dejlig græsk atmosfære med mange hyggelige gader og caféer, hvor du kan slå dig ned og ellers er der naturligvis også mulighed for lidt shopping.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 138 DKK
Børn (2-11 år): 70 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Aftenudflugt
Udflugtsdag: Fredag, Tirsdag
Book

Jeepsafari

En af de bedste oplevelser man kan få på Zakynthos, er at køre med jeep! Jeeperne kan tage dig frem til næsten alt. Turen går gennem små landsbyer og vinmarker samt op til Zakynthos højeste punkt med en helt enestående udsigt. I løbet af turen fortæller chaufførren om øens historie og natur, mens du roligt kan slappe af og bare nyde det smukke landskab omkring dig. Vi holder et frokoststop i byen Kampi, og efterfølgende også et kort badestop på Makris Gialos-stranden. Max 8 personer i hver jeep.

Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 425 DKK
Børn (2-11 år): 298 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Torsdag, Fredag, Lørdag, Søndag, Mandag, Tirsdag
Book

Keri Kaiki – bådudflugt

En vidunderlig udflugt for hele familien! Vi sejler ud i den herlige Laganasbugt for, at se efter områdets største attraktion – de store havskildpadder ”Caretta Caretta”. Vi holder et badestop på den fantastiske ø Marathonissi, mere kendt som skildpaddeøen! Hvorfor den kaldes dette kommer du til at opdage tidligt på turen. Herefter standser vi også for, at bade ved Karihalvøens grotter, men det helt klare blå vand.

Frokost om bord på båden er inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 298 DKK
Børn (2-11 år): 149 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Skandinavisk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Fredag
Book

Naboøen Kefalonia

Tag med os over og besøg naboøen Kefalonia, hvor du bl.a. vil opleve de fine drypstensgrotter og den underjordiske sø Melissani. Kefalonia byder på en storslået natur og overalt mødes man af en dejlig autentisk atmosfære. Vi tager bl.a. forbi "de sorte bjerge", og stopper ved Agia Efimia, hvor der er tid til at gå en tur på egen hånd. Vi tager også et fotostop ved øens fineste strand, og besøger hovedbyen Argostoli.

Mad, drikkevarer samt entré er ikke inkluderet i prisen. Entré til grotterne er på EUR 4 og til Melissanisøen EUR 6.

Voksne (12+ år): 425 DKK
Børn (2-11 år): 298 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Søndag
Book

Olympia

Rejs flere tusinde år tilbage i tiden og se pladsen hvor det engang storslående Zeustempel stod! Gå i olympiernes fodspor og besøg området, hvor de første olympiske lege blev afholdt. Her vil du se det oprindelige stadion, hvor den første olympiske flamme engang brændte. Vi besøger også byen Olympia, hvor du får tid til at spise frokost og shoppe lidt inden båden igen sejler os tilbage til Zakynthos.

Frokost og entré er ikke inkluderet i prisen. Entré til det arkæologiske område og museum koster EUR 12. Halvpris for besøgende over 65 år, og er gratis for børn under 18 år.

Voksne (12+ år): 462 DKK
Børn (2-11 år): 313 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag
Book

Smugglers Wreck

Zakynthos har en helt fantastisk kystlinje og den har du muligheden for, at opleve med os. Smuggler’s Wreck, det forliste skib på Navagio Beach, er øens største attraktion, og et af de mest fotograferede steder i Middelhavet. Med vinden i håret sætter vi kurs mod denne fantastiske bugt.

Fra Zakynthos by og langs med kysten for du de fineste strande at se, storslående klipper samt de blå grotter. Vi kommer naturligvis til at stoppe undervejs for et forfriskende dyp i det azurblå vand. Fremme ved Smuggler’s Wreck bliver vi budt på et uforglemmeligt smukt syn, som du aldrig kommer til at glemme; turkisblåt vand og kridhvidt sand! Hvis vejret tillader det, så ligger vi til ved stranden. Om bord på båden kan du købe drikkevarer og enkle retter så som sandwich.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 284 DKK
Børn (2-11 år): 142 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Lørdag, Tirsdag
Book

Smugglers Wreck med speedbåd

Vil du opleve det smukke Smugglers Wreck? Tag med os på en lidt kortere tur til Navagio Beach og se det forliste skib. Vi tager dertil med speedbåden Stavroula. Smugglers Wreck er øens største attraktion, og et af de mest fotograferede steder i Middelhavet.

Med vinden i håret sætter vi kurs mod denne fantastiske bugt. Fremme ved Smuggler’s Wreck bliver vi budt på et uforglemmeligt smukt syn, som du aldrig kommer til at glemme; turkisblåt vand og kridhvidt sand! Hvis vejret tillader det, så ligger vi til ved stranden.

På vejen tilbage sejler vi forbi de blå grotter, og stopper for et forfriskende dyp i det azurblå vand. Om bord på båden kan du købe drikkevarer og enkle retter så som sandwich.

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 358 DKK
Børn (2-11 år): 187 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Halvdagsudflugt - morgen
Udflugtsdag: Fredag, Mandag
Book

Vandlandet Water Village

En herlig dag for bade store og små! Vandlandet i Sarakinado er en af de største i Grækenland. Nyd parkens Lazy River eller lad adrenalinet flyve i frit fald - mulighederne er mange.

Transfer er inkluderet i prisen. Deponeringsskab, mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen.

Voksne (12+ år): 209 DKK
Børn (2-11 år): 105 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Onsdag, Fredag, Mandag
Book

Zakynthos rundt – historie og natur

Lær Zakynthos bedre at kende og hør om øens historie. I løbet af denne heldagsudflugt kommer vi gennem små maleriske landsbyer og besøger en olivengård, nogle grotter samt smukke kirker og klostre. Så hvis du er interesseret i, at lære Zakynthos og øens historie bedre at kende, så er denne udflugt lige noget for dig! Historie, kultur, religion og smukke udsigter kan garanteres!

Mad og drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Bådbilletter til grotterne på EUR 6 er heller ikke inkluderet i prisen, men kan købes på stedet.

Voksne (12+ år): 254 DKK
Børn (2-11 år): 127 DKK
Børn (0-2 år): 0 DKK
Sprog: Engelsk
Varighed: Heldagsudflugt
Udflugtsdag: Mandag
Book