Apollo Mondo Family

Apollo Mondo Family

Velkommen til vores bedste familiehoteller med ekstra af alt! Her er dagene fuld af aktiviteter, træning og sjov. De her hoteller er udvalgt for at gøre dagene så enkle og dejlige for hele familien som muligt. Det er en frizone for leg, motion og hvile. Her kan du det hele. Vi har endda sørget for, at rejsen bliver mere komfortabel med hurtigere transfertider, der er lækker mad, masser af træning og mulighed for bare at være sammen og nyde ferien. 

Hoteller hele familien vil elske

Vores Apollo Mondo Family er skabt ud fra vores gæsters ønsker og har samtidig en lokal forankring i det land, du besøger. Hotellerne ligger smukt, oftest på eller nær stranden og tilbyder gratis wifi. Dette er hoteller, som hele familien vil elske!

Se alle Apollo Mondo Family hoteller

Apollo Mondo Family:

  • Børneklub og svømmeskole
  • Holdtræning og fitness-faciliteter
  • Barneseng, barnestol og klapvogn
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis wifi
  • Direkte transfer til og fra hotellet

Se alle Apollo Mondo-hoteller


Club Polly & Mino - Apollos egen børneklub

Til sommer kan børnene deltage i Club Polly & Mino - Apollos børneklub med specialuddannet, skandinavisk personale. Her er der fokus på sjove aktiviteter, og der er også mulighed for at lære en masse nyt - lær fx at hilse på landets sprog eller lær at lave lokale specialiteter i køkkenet. Alle mellem 4 og 11 år er velkomne i klubben. Pris fra 320,- pr. uge

Læs mere om børneklubben
Svømmeskole

Svømmeskole på hotellet

Vores svømmeskole ledes af erfarne, uddannede svømmelærere, og den er blevet en stor succes. Det er en super måde at blive bekendt med vandet og en god måde at lære at svømme på. Efter en halv times sjov og afvekslende træning i hotelpoolen har børnene hele dagen de kan træne videre i! Husk at tilmelde dit barn på svømmekurserne til sommer nedenfor eller book privatundervisning ud fra dit barns eget behov. Fra 320,- pr. uge.

Læs mere om svømmeskole 

Workout with Apollo

Workout with Apollo

Mondo Café

Mondo cafe

Det skal være let at rejse


Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype