Apollo Mondo Family

Velkommen til vores bedste familiehoteller med ekstra af alt! Her er dagene fuld af aktiviteter, træning og sjov. De her hoteller er udvalgt for at gøre dagene så enkle og dejlige for hele familien som muligt. Det er en frizone for leg, motion og hvile. Her kan du det hele. Vi har endda sørget for, at rejsen bliver mere komfortabel med hurtigere transfertider, der er lækker mad, masser af træning og mulighed for bare at være sammen og nyde ferien. 

Hoteller hele familien vil elske

Vores Apollo Mondo Family er skabt ud fra vores gæsters ønsker og har samtidig en lokal forankring i det land, du besøger. Hotellerne ligger smukt, oftest på eller nær stranden og tilbyder gratis wifi. Dette er hoteller, som hele familien vil elske!

Se alle Apollo Mondo Family hoteller

Apollo Mondo Family:

  • Børneklub og svømmeskole
  • Holdtræning og fitness-faciliteter
  • Barneseng, barnestol og klapvogn
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis wifi
  • Direkte transfer til og fra hotellet

Se alle Apollo Mondo-hoteller


Club Polly & Mino – Apollos egen børneklub

I løbet af sommeren kan børnene hygge sig på Club Polly & Mino – Apollos nye børneklub med uddannet, skandinavisktalende personale. Her er sjove aktiviteter i centrum, og der er mange muligheder for at lære en masse nyt – som at hilse på landets sprog eller tilberede noget fra det lokale køkken. Vores gode og krammevenlige venner Polly & Mino kommer ofte på besøg. Alle mellem 4 og 11 år er velkomne! Pris fra 320,-/uge.
Læs mere om vores børneklub

Svømmeskole

Svømmeskole på hotellet

Vores svømmeskole ledes af erfarne, uddannede svømmelærere, og den er blevet en stor succes. Det er en super måde at blive bekendt med vandet og en god måde at lære at svømme på. Efter en halv times sjov og afvekslende træning i hotelpoolen har børnene hele dagen de kan træne videre i! Husk at tilmelde dit barn på svømmekurserne til sommer nedenfor eller book privatundervisning ud fra dit barns eget behov. Fra 320,-/uge.

Læs mere om svømmeskole 

Workout with Apollo

Workout with Apollo

Vi har erfaret at flere og flere vil træne på ferien. Derfor har vi valgt at lægge et stort fokus på sport og træning på vores nye familiehotel. Vi tror, at oplevelsen bliver endnu bedre, når man kan kombinere holdtræning med dyp i poolen, sund mad og et spabesøg. 

Holdtræning for hele familien

Hver dag tilbyder vi fire forskellige træningshold. Træningen ledes af erfarne og uddannede skandinavisktalende instruktører, og der er altid et hold til hele familien. Rejser du med børn under 12 år, og vil du være med på voksenhold, så holder børneklubben Polly & Mino åben samme tider som Workout with Apollo. Her kan du læse mere om træningen på vores Apollo Mondo Family.

Mondo Coffee – kaffe- og juicebar

Mondo - godt og sundt

Kaffe- og juicebaren Mondo Café er et sted hvor hele familien kan mødes og planlægge eftermiddagens udflugter. Her kan I nyde noget lækkert og i særdeleshed en skøn kop kaffe!  En af verdens bedste barister, Johan Damgaard, fra Johan & Nyström har oplært cafépersonalet i kunsten at tilberede den perfekte latte.

Sund mad

Sammen med mesterkokken Christoffer Magnusson-Domeij har vi udviklet Mondo Food & Beverage – et helt unikt koncept med fokus på god og sund mad. Børnene har naturligvis deres egen buffet. 

Direkte transfer til hotellet

Det skal være nemt at rejse

Som gæst på et af vores Apollo Mondo Family får du altid direkte transfer til og fra lufthavnen, når du tilføjer transfer i din booking. Det betyder, at transferbussen altid gør sit første stop ved dit hotel, og ved afrejse er det altid sidste stop før lufthavnen.

Mindre pakning for børnefamilien

Rejser du med små børn? Så kan du undgå at tænke på børneseng, barnestol og klapvogn. Når du bestiller rejsen kan du tilføje det på bookingen eller efterfølgende via Din booking


Vælg dit land og destination

Klassificering

Pris

Afstand til strand

Afstand til centrum

Komplekset skal have/tilbyde

Sol & bad

Mad & drikke

Måltider

Rum/lejlighed

Wellness

Øvrige

Anbefalet hotel

Værelsestype