Rejser til Rhodos

Rhodos:

  • • Sol-, strand-, og storbyferie
  • • Ægte perle i det græske ø-hav
  • • Smukke strande til dovne dage

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Obs! Rhodos Lufthavn er igang med at renovere, og det betyder køer og ekstra ventetid ved ankomst og afrejse.
Ved ankomst er der kun 2 fungerende bagagebånd og derfor ekstra ventetid, og dele af parkeringspladsen er også lukket, så der ikke kan være så mange busser. Forvent køer.
Ved afrejse er det ikke altid at bussen kan komme helt frem til afgangshallen, så man kan risikere at skulle gå de sidste 100 - 200 meter med kufferten. 

Rhodos er en velkendt perle i det græske ø-hav, og det er let at forstå, hvorfor så mange vælger den som rejsemål. Øen byder på smukke strande, der frister til dovne dage i solen, unikke mindesmærker fra middelalderen og ikke mindst et hektisk natteliv i Rhodos by.

Udover vores charterrejser til Grækenland kan du også skræddersy din egen rejse til Rhodos eller Athen med vores pakkerejser med fleksibel rejselængde.

Oplev Polly & Mino på Mythos Beach Resort

På vores Mondo Family-hoteller finder du vores børneklub med Polly & Mino. Apollo TV har været på vores skønne Mythos Beach Resort og snakke med vores søde personale omkring børneklubben.

Book rejsen til Mythos Beach Resort her

Fakta om Rhodos

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag på Rhodos ekskl. drikkevarer er ca. 100-150 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til det første hotel i Ialyssos er der ca. 15 min. Til Rhodos by og Ixia tager det ca. 25. min. Til Kalithea tager det ca. 30 min. og til Faliraki ca. 40 min. Til Afandou tager det ca. 50 min. og til Lindos ca. 1 time. Til Lardos og Kiotar tager det ca. 1 time og 15 min. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen. Lang ventetid i lufthavnen må påregnes ved hjemrejse.

Til og med 31. juli 2019 er ombygning i Rhodos lufthavn, hvilket kan påvirke ventetiden på bagage ved ankomst.

Strande

Rhodos' østkyst anses for at have de bedste og mest børnevenlige sandstrande. På vestkysten kan sandet være blandet med rundslebne småsten, og her blæser den kølende Middelhavsvind. I Lardos findes gode bademuligheder med groft sand eller rullesten. Sandstranden i Kalithea er grovkornet med småsten. Omkring Lindos findes flere gode badebugter. Stranden i Afandou består af sand og sten.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 13°c
feb 13°c
mar 16°c
apr 19°c
maj 23°c
jun 28°c
jul 31°c
aug 31°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 18°c
dec 15°c

Afrejselufthavne-billund-københavn

8,4 ud af 10 Rhodos
Vores gæsters vurdering, Baseret på 14964 anmeldelser

Populære hoteller

Mythos Beach Resort

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: Dobbeltværelser, 7 nætter, 26/4 2020, Fra København/Kastrup

fra 3.102 DKK

Book

St James's

Prisen er pr. person, når min. 2 rejser sammen: 1-værelses lejlighed, 7 nætter, 3/5 2020, Fra København/Kastrup

fra 2.892 DKK

Book
Se alle hoteller