Bedømmelse af Paradise (Alonissos)

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,7 ud af 10 baseret på 36 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,7 / 10
Rengøring
 
9,1 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
7,8 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,0 / 10
Service
 
9,0 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-09-21


8 ud af 10

+
beliggenheden
-
boede i den gamle del, som trænger til opdatering morgenmaden var skrabet og ensformig

Bekræftet køb : 2019-09-07


10 ud af 10

+
Enkelt, fredfyldt og perfekt beliggenhed
-

Bekræftet køb : 2019-08-24


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-08-03


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2019-07-13


8 ud af 10

+
Beliggenheden, udsigten, og at der altid var plads ved poolen.
-

Bekræftet køb : 2019-07-06


10 ud af 10

+
Super beliggenhed og personale
-

Bekræftet køb : 2019-06-29


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

176 bedømmelser
Meget godt
 
102
Godt
 
45
Middel
 
12
Mindre godt
 
9
Dårligt
 
8

5 nyeste bedømmelser

23-07-2016

Indlæg af SigneR645 Hillerød, Danmark

Flot beliggenhed

Vi havde en god ferie og var relativt meget ved poolen som lå med flot udsigt. Let adgang til det dejlige hav fra klipper. Poolbar behageligt i skyggen under træer ved etageterrasse. Udmærkede lunch snack. Fine aktivitetsmuligheder på øen. Vær opmærksom på at sengen er med hård boxmadras, hvilket gav mig dårlig nattesøvn hele ugen.

 
08-09-2013

Indlæg af laketown57 Svendborg

Tur retur til Paradis :-D

Det er aldrig nemt at vurdere en destination på internettet - og nogen gange bliver man skuffet. Det blev vi ikke her. Tvært imod. Vi blev meget positivt overrasket og kommer helt sikkert igen. Hotel Mutter - Bessie - er den helt rigtige i "modtagelsen". Stort smil og hjertelig velkommen. Vi havde via mail forespurgt på muligheden for at reservere værelser med havudsigt. Og svaret var "selvfølgelig kan I det - hvis I er i god tid". Vi var i god tid og fik en drøm af en udsigt. Super super dejligt. En lidt ensartet morgenmad, men det blev opvejet af at det altid var helt fiske råvarer. Himmelsk yoghurt, blød honning, frisk brød, kold mælk, müesli og rigtig god kaffe m.m. Totalt i orden start på dagen - hver dag! Og altid i følgeskab med smil fra personalet Poolen blev ordnet hver aften og var klar til en ny dag. Havet ligger for enden af trappen og indbyder til en frisk dukkert. Og så er der endda monteret en stige så det er nemt at komme op - uden at træde på søpindsvin. Rengøringen er i orden og pigerne har overskud til et lille smil. Med hensyn til betjeningen i pool-baren gælder det samme. Man føler sig velkommen, bliver godt og opmærksomt behandlet og det hele er til priser hvor alle kan være med. Så alt på Paradis Hotel er dejligt - et sted hvor man får det meste for de halve penge. Og så byen Patitiri lige om hjørnet. Max charmerende, indbydende, gode restauranter - specielt Kamaki. Den ligger ikke ud til havnefronten, men har dejlig mad og kig ind når der er levende musik. Her lagres ferie billederne i hukommelsen og der er gode minder at kigge tilbage på. Stor hilsen Anne og Kim

 
21-08-2013

Indlæg af OVaarhus Århus, Danmark

Charmerende og fantastisk udsigt

Man skal ikke bo er, hvis man forventer store og luksuriøse værelser og faciliteter, men udsigten fra poolområdet og morgenmads-bordene er formidabel! Bessie, værten, er rigtig sød, venlig og imødekommende med at hjælpe til. SMÅ værelser, man kan næsten ikke have to store kufferter, som vi havde med, og badeværelset er heller ikke det største. Bruseforhænget er i meget dårlig stand, og generelt trænger værelserne til en opfriskning. Men der var dejlig roligt på hotellet, og vi havde værelse 10, helt nede i enden, så der var ingen andre, der skulle gå forbi os, når vi sad udenfor og nød udsigten, som var vildt flot over vandet og bugten. Morgenmaden var ikke noget at råbe hurra for, men den var nok meget klassisk græsk med youghurt og brød og æg, der var kogt så hårde, at blommen næsten var helt lilla (!) Lidt forstyrrende larm fra græshopper og cikader, men sådan er det jo på de kanter :-) Det ligger i fin gåafstand til Patitiri by, og det er i det hele taget et charmerende sted!

 
06-07-2020

Indlæg af angelmanolidis

Really comfortable, with an awesome view and kind people

Stayed with my family for 4 nights and it was really nice. The beds were very comfortable and the whole room was nicely designed. The view from the balcony was outstanding while seeing the pool and the sea shining was just awesome. The people there were really helpful and kind.

 
10-10-2019

Indlæg af CountessDrac London

Perfect location, very comfortable, lovely people

Stayed with my husband and daughter for a few days in July 2019 Ideally located on a headland in Patitiri, very close to all the bars/restaurants but also peaceful with amazing views. A very nice pool and poolside bar with good snacks/lunches. It was great to have the option of the sea too, diving off the rocks just below the hotel (with a ladder to get out). The rooms are small but very comfortable, huge new beds, bathrooms very clean and functional. Good breakfast, if you book direct you get everything included. The owner and staff were all charming and we wished we could have stayed longer, will be back!