Træning på Royal Park STHLM og Haga Health Club

Haga Health Club på hotel Royal Park STHLM er perfekt for dig, der vil have en aktiv ferie. Her findes et stort fitnessrum, udendørs træning, holdtræning og en powerbox for dig, som vil træne kampsport eller fokusere på performance-træning. 
Desuden er omgivelserne perfekte for løb, cykling, swimrun og triatlon. 

Læs mere om hotellet og book


Sport & aktiviteter

Her kan du læse mere om sports- og træningsudbuddet på Royal Park STHLM.
Bemærk! På grund af de nuværende omstændigheder er dele af Haga Health Club (fitnesscenter, sauna, relax) i øjeblikket lukket. Nedlukningen er gyldig indtil videre.

 

Fitnesscenter på Haga Health Club

Fitnesscenter


Veludstyret fitnesscenter med cardio-maskiner af høj kvalitet, styrketræningsmaskiner og frivægte. Udstyret kommer fra Eleiko, Life Fitness og Hammer strength. Det rummelige holdtrænings-rum kan gratis benyttes egen træning, når der ikke holdes klasser. Fitnesscenteret er altid bemandet. Aldersgrænse 15 år. 12 år i selskab med en forælder.

Fitnesscenterets åbningstider:

Hverdage kl. 06.00-21.00.
Weekender kl. 08.00-20.00.

Powerbox på Haga Health Club

Powerbox

600 m2 rummelig Powerbox til funktionel træning, kampsport og performance-træning. Her finder du alt fra løfteplatforme, vægtstænger og Eleiko vægtplader til stablemaskiner, romaskiner, bænke, boksering, boksesække, kettlebells, battle ropes, frivægte, medicin bolde og meget mere. Boxen skal opleves. Den er unikt!

Udendørs fitness

Udendørs fitness i forbindelse med hotellet. Perfekt for dig som vil styrketræne udendørs.

Løb i Hagaparken

Løb i Hagaparken

Hagaparken er ideel til løb, og her er der "uendelige" muligheder for løbetræning i skoven, på grusveje, på skovstier og på skråninger. Tag for eksempel en tur rundt om Brunnsviken, 11 kilometer eller et backintervallpas på Frösundakullen (Haga-bakken 75 m over havets overflade). Hvis du vil løbe lange distancer, er 30 km-runden omkring Edsviken perfekt.

SwimRun i Hagaparken/Brunnsviken

Svømning & SwimRun

Træn teknikken i hotellets 14-meters (!!!) opvarmede pool (vi ved godt, at den ikke er lang, men det fungerer stadig fint for justering af teknikken). Du kan også tage tag en svømmetur i Brunnsviken. Forudsætningerne for svømning i åbent vand er perfekte. Løb ved molen eller stranden. Våddragter fra ARK kan lejes. Svømmetræning mindst en gang om ugen i samarbejde med Aktivitus (se sports- og aktivitetsprogram).

Der er tre swimrunbaner (begynder-, mellem- og avanceret), hvor du også kan træne alene. Der er mulighed for at booke swimrun-lektioner med en erfaren personlig træner (skal forudbestilles).

Spa på Royal Park

Relax & indendørs pool

Slap af i hotellets relax og få ny energi. Her findes et bredt og nøje udvalg af behandlingsterapier. Spaen samarbejder med  leverandører, der aktivt arbejder i en økologisk og grøn retning.

Aktivitus testcenter Haga

Aktivitus testcenter

Aktivitus testcenter ligger i hotellets lokaler og er åben alle ugens dage.

I uge 26-32 tilbydes følgende pas:

Tirsdage: 17.00-18.00 Spinning (udendørs hvis vejret tillader det)

Fredage: 07.00-08.00 Open Water svømning (medbring egen våddragt). Forkundskaber: Du skal kunne svømme mindst 200 m frisvømning.

 

Om Aktivitus testcenter Haga

Velkommen til Aktivitus, testklinikken for almindelige mennesker! Vil du få mest muligt ud af din træning? Vil du vide, ved hvilken puls du skal træne, og hvor længe? Er du nybegynder og føler dig usikker på, hvordan du træner? Vil du træne bare for at føle dig godt tilpas? Vil du vide, hvordan du bruger din nye pulsmåler? Vores kunder er normalt motionister, der kommer til os, fordi de føler, at de sidder fast i deres udvikling og har brug for hjælp til at strømline deres træning og nogle gange endda lidt nytænkning. Mangel på tid på grund af en stram tidsplan med arbejde, familie og socialt liv er almindelig. Dette betyder, at hver enkelt session skal have en mening, mål og udføres på en passende måde, hvis resultaterne skal komme. Vi hjælper dig med dette.

Læs mere og book på https://www.aktivitus.se/

Aktiviteter på hotellet

Indgår
Holdtræning, aldersgrænse 15 år *
Fitnesscenter, aldersgrænse 15 år
Powerbox
Spinning*
Udendørs fitness
Løb
Cykling (på egen hånd, egen cykel)
Bordtennis
Mod betaling og skal forudbestilles
Personlig træning
Kurser i fx boksning & MMA
Swimrun-kurser
Udlejning af kajak (1. maj-30. sept.)
Udlejning af citybikes
SUP
Behandlinger i hotellets spa *

Aldersgrænse i fitnessrum og til holdtræning er 15 år. 12 år i selskab med forælder.

*) OBS! På grund af nuværende omstændigheder er udbuddet af holdtræning begrænset. Faciliteter som fitnessrum og powerbox er åbne, men udbuddet af holdtræning med instruktør er begrænset. Hotellets spa tilbyder pt. ikke nogen behandlinger.