TanumStrand

Bohuslän-miljøet er som skabt til bade- og spa-oplevelser. Besøgende kommer til TanumStrand ved klipperne i Grebbestad for både afslapning, leg, strandsvømning og kulinariske oplevelser.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer. 1-værelses villa for 2-4 personer. 3-værelses villa for 4-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

6,6 ud af 10
Baseret på 7 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På TanumStrand kan du vælge mellem at bo i et dobbeltværelse i hovedbygningen eller i en hytte nær havet. Der er også en fin spa, en familiepool og flere populære restauranter. Alt i det naturskønne miljø og med mulighed for oplevelser tæt på havet.

SPA Horisont ligger i det smukke vindblæste landskab ved det salte hav og med den magiske udsigt har flere pools, sauna, dampbad, havsauna, lysrum og afslapningsrum. Der er bl.a. også fodbade og en dejlig buffet med frugt og te. SPA-afdelingen er for gæster over 16 år.

I familiebadet "Store Blå" er der en indendørs pool, en udendørs pool, en 25 meter lang rutsjebane og boblebad. Der er også en lille lavvandet pool til de små. Børn under 15 år skal være i selskab med en voksen for at bade i familiebadet. Der er ingen ansvarlige livreddere på stedet, og al badning sker på egen risiko. Der er mulighed for motionssvømning mellem kl. 07.00-09.00 inden eventyrpoolen åbner i de dage, hvor den er åben.

Restaurant Latitud 58° serverer morgenmad, brunch, frokost og middag og har en skøn udendørs terrasse langs molen ved siden af hotellets gæstehavn. Kokkene på Restaurant Latitud 58° har sammensat menuer baseret på ingredienser fra nordlige breddegrader. Menuer, der passer til både den mest kræsne kendere og den sultne familie med børn. Restaurantmiljøet byder på en inspirerende atmosfære med et åbent køkken, hvor kulinarisk håndværk bliver et skue for den besøgende.

Lidt længere væk på molen finder du Pizzeria Udden, der bager gode pizzaer, som du kan nyde både i bådehuset, på den udendørs terrasse eller som takeaway ude på klipperne eller i sommerhuset.

Om sommeren er Beach Club åben og serverer lækre cocktails, champagne, øl og streetfood i selskab med god musik af gæsteartister og DJs. Café Ponte, et spændende møde mellem Bohuslän og Italien, tilbyder kaffe.

Lobbybaren serverer gode drinks, cocktails og enkle snacks såsom nødder, praliner og kaffe. Pralinerne er lavet af hotellets egen konditor, Niclas Ekblad, der er en del af det svenske konfekture-landshold. Visse aftener fyldes rummet med afslappet stemningsmusik. Lobbybaren har flere brætspil og dæk, man kan låne, mens man er i baren.

TanumStrand tilbyder aktiviteter på havet eller ved stranden året rundt. For eksempel er der mulighed for at sejle kajak og SUP, fange krabber, vandre, gå på østersskole eller spille eventyrgolf.

TanumStrand ligger mellem Fjällbacka og Grebbestad i Bohuslän. Et par minutter med båd fra TanumStrands gæstehavn finder du også det populære Väderöarna og Tjurpannans Naturreservat.

Måltider

Dobbeltværelser: Morgenmad indgår. Villaer: Ingen måltider indgår.

Værd at vide

Åbningstider og priser for familiebadet Stora Blå

  • Lukket mandag til torsdag.
  • Fredag og lørdag kl. 10.00-14.00 og kl. 15.00-21.00.
  • Søndag kl. 10.00-14.00.

Voksen SEK 100, børn 6-15 år SEK 70 og børn 3-5 år SEK 40. Børn under 3 år bader gratis.

Spa Horisont For gæster over 16 år. Entré SEK 160. Ekstra omkostninger til eventuelle behandlinger.

Altid på vores hoteller for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng og klapvogn findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Göteborg og Bohuslän

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Gothenburg

Rejs til Göteborg i Sverige til sommer og udforsk "Lille London". Hotel Radisson Blu Scandinavia tilbyder den bedste beliggenhed, hvis du skal på opdagelse. Her har du gåafstand til shopping og restauranter og bor nær offentlig transport.