Hotel Riviera Strand

Velkommen til Riviera Strand - et familiehotel direkte på stranden i Båstad og med alle muligheder for både afslapning og aktiv ferie. Her er der en nybygget udendørs pool, et stort poolhus, japanske udendørs bade og et dejligt træterrasse. Restauranten byder på lækre nordiske smagsoplevelser til de voksne og kendte favoritter til de mindste, tilberedt af lokalt dyrkede produkter fra Bjärehalvøen.


Værelsestyper

Standard-værelser for 1-4 personer. Deluxe-værelser for 1-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9,5 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde og strand
Ligesom navnet afslører, ligger Hotel Riviera Strand lige ud til havet, og den fine sandstrand er Sveriges længste. Her kan du bade direkte fra stranden, men også fra bademoler, der er klargjort om sommeren.

I det store poolhus er det altid badevejr og er bygget til at passe til børn i alle aldre. Her er der blandt andet indendørs pool med klatrevæg, børnepool, sauna med panoramaudsigt over havet og afslapningsområde med liggestole. Udenfor er der to opvarmede japanske bade og et dejligt træterrasse med liggestole.

Lokalt dyrket og nordisk smag
I hotellets Riviera-restaurant er der liv i køkkenet fra morgen til aften hvor lokalt dyrkede produkter fra Bjärehalvøen forvandles til måltider, der passer til alle – eksklusive nordiske smagsoplevelser til de voksne, yndlingsretter til de mindste. Her tilbydes dagens frokost og à la carte om aftenen. Der er også en loungebar med en dejlig atmosfære, som udover drinks byder på en loungemenu med enklere retter både om dagen og om aftenen.

Fitnessrum og træning
Vil du dyrke motion i din ferie ved Riviera-stranden, er der alle muligheder, både indendørs og udendørs. Hotellets fitnessrum er veludstyret med moderne styrketræningsmaskiner, frie vægte, løbebånd, motionscykler og romaskiner. I omgivelserne er der oplyste motionsstier gennem skoven, bakkede skrænter op ad Hallandsåsen, golfbaner i topklasse og masser af afmærkede cykelruter for både begynderen og den mere øvede cyklist.

Aktive familier
For den aktive familie er der et aktivitetsrum, åbent kl. 08.00-22.00 med blandt andet minitennis og basketball. Udvalget varierer lidt afhængigt af sæsonen, kontakt receptionen for mere information. Hvis du foretrækker at være udendørs, er der en aktivitetstur i Malenskogen bag hotellet.

Bliv en tøffelhelt
Hotel Riviera Strand er certificeret af Svanen, hvilket betyder, at de har taget en helhedsorienteret tilgang til deres miljøarbejde og bestået Svanens skrappe krav. For eksempel inviterer hotellet sine gæster til at blive "tøffelhelte", og medbringe deres egne badesko i stedet for at låne på hotellet.

Omgivelserne
Det er i Båstad Havn, at det meste sker, specielt om sommeren, med butikker, cafeer, restauranter og natklubber og ligger kun ca. 2 km fra hotellet. Du kan følge stranden hele vejen dertil eller tage en dejlig cykeltur langs stierne ved havet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmad og 2-retters middag eller børnebuffet for børn op til 12 år)

For gæster der bestiller halvpension: Book bord i forbindelse med din værelsesreservation. Jo tidligere du bestiller, jo flere middagstider er der at vælge imellem. Hvis hotellet ikke har modtaget din reservation 14 dage før ankomst, vil du automatisk blive tildelt et middagstidspunkt. Du bestiller bord her.

Hotel for børnefamilier

  • Mange tilfredse gæster
  • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
  • Separat børnepool eller pool med børnesektion
  • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
  • Wifi på fællesområder