Hotel Riviera Strand

  • • Lige ved havet

Til sommer kan du bo på Hotel Riviera Strand i Båstad i Sverige. Hotellet ligger direkte ved strandkanten og byder på en blanding af afslapning og et bredt aktivitetsprogram. Restauranten anvender lokalt dyrkede produkter fra Bjäre-halvøen med menuer for både børn og voksne. På hotelområdet findes et stort poolhus, to udendørs pools og en skøn terrasse.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder superior for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Dejlig stor lejlighed med rigeligt udstyr.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde og strand
Ligesom navnet afslører, ligger Hotel Riviera Strand lige ved havet og stranden i Båstad. Det store poolhus byder hele familien velkommen og er bygget til at passe børn i alle aldre. Her er blandt andet en indendørs pool med klatrevæg, to udendørs pools, legepool, sauna og træterrasse med solstole.

Mad og drikke
Hotellets restaurant Riviera serverer retter af lokalt dyrkede produkter fra Bjäre-halvøen. Restauranten serverer a la carte og dagens frokost. I børnenes restaurant kan de små vælge mellem spaghetti, tacos og andre retter. Hotellet har også en loungebar, der byder på en dejlig atmosfære både om dagen og om aftenen.

Fitness og holdtræning
På Riviera Strand kan du træne både indendørs og udendørs. Hotellets fitnessrum er godt udstyret med moderne maskiner til styrketræning, frie vægte, løbebånd, motionscykler og romaskine. I omgivelserne er der oplyste løbespor, golfbaner i topklasse og masser af cykelruter for både begyndere og erfarne cykelryttere.

Børneklub og svømmeskole
I Apollos børneklub Club Polly & Mino får børnene mulighed for at lære den søde Polly at kende og kramme Mino. Vores uddannede personale arrangerer sjove og lærerige aktiviteter mindst en gang dagligt i løbet af sommeren for både de mindste og lidt større børn.

På Swim School by Apollo lærer børn at svømme i henhold til Det Svenske Svømmeforbunds pædagogik med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Svømmeskolen er indendørs og finder sted 5 dage om ugen.

I år er Apollo på hotellet og leverer en Mondo Experience i løbet af uge 29 (18.-24. juli 2022).

Måltider

Indgår:

  • Morgenmad

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og 2-retters middag). Drikkevarer indgår ikke

Værd at vide

Til gæster som booker pakke med middag:
VIGTIGT: BOOK BORD I GOD TID
For at du skal få et så dejligt ophold som muligt, er det vigtigt at booke bord i god tid før ankomst – og aller senest tre dage inden. Jo tidligere du booker, desto flere middagstider findes at vælge blandt. Hvis hotellet ikke har modtaget din booking af bord tre dage før ankomst, vil du automatisk blive tildelt en middagstid. Book bord her: https://hotelrivierastrand.se/boka-bord/