Hotel Riviera Strand

apollo mondo family

  • • Apollo Mondo Family
  • • Træning og børneklub indgår
  • • Lige ved havet

Til sommer finder du igen Apollos familiekoncept, Apollo Mondo Family, på Hotel Riviera Strand i Båstad i Sverige. Hotellet er placeret direkte ved strandkanten og byder på en blanding af afslapning og et bredt aktivitetsprogram. Restauranten anvender lokalt dyrkede produkter fra Bjäre-halvøen med menuer for både børn og voksne. På hotelområdet findes et stort poolhus, to udendørs pools og en skøn terrasse. Apollo har krydret hoteloplevelsen ved at inkludere Apollo Mondo Familys koncept i prisen. Holdtræning, yoga og børneklubben Club Polly & Mino indgår.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 2 børn. 3-værelses lejligheder superior for 3-6 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 100 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Poolområde og strand
Ligesom navnet afslører, ligger Hotel Riviera Strand lige ved havet og stranden i Båstad. Det store poolhus byder hele familien velkommen og er bygget til at passe børn i alle aldre. Her er blandt andet en indendørs pool med klatrevæg, to udendørs pools, legepool, sauna og træterrasse med solstole.

Børneklub og svømmeskole
I Apollos børneklub Club Polly & Mino får børnene mulighed for at lære den søde Polly at kende og kramme Mino. Vores uddannede personale arrangerer sjove og lærerige aktiviteter mindst en gang dagligt i løbet af sommeren for både de mindste og lidt større børn.

På Swim School by Apollo lærer børn at svømme i henhold til Det Svenske Svømmeforbunds pædagogik med skandinavisktalende personale og svømmelærere. Svømmeskolen er indendørs og finder sted dagligt.

Mad og drikke
Hotellets restaurant Riviera serverer retter af lokalt dyrkede produkter fra Bjäre-halvøen. Restauranten serverer a la carte og dagens frokost. I børnenes restaurant kan de små vælge mellem spaghetti, tacos og andre retter. Hotellet har også en loungebar, der byder på en dejlig atmosfære både om dagen og om aftenen.

Fitness, yoga og holdtræning
På Riviera Strand kan du træne både indendørs og udendørs. Som på alle Apollo Mondo Family-hoteller tilbydes yoga og 2-3 gratis holdtræning pr. dag. Hotellets fitnessrum er godt udstyret med moderne maskiner til styrketræning, frivægte, løbebånd, motionscykler og romaskine. I omgivelserne er der oplyste løbespor, golfbaner i topklasse og masser af cykelruter for både begyndere og erfarne cykelryttere.

Måltider

Morgenmad. Halvpension (morgenmadsbuffet og 2-retters middag) mod tillæg. Drikkevarer indgår ikke.

Værd at vide

Bemærk at Apollo Mondo Family-konceptet kun gælder i perioden 14. juni-13. august 2021.

Pga. nuværende omstændigheder har hotellet begrænsede tider i poolhuset, som kan variere afhængig af antal gæster. Pooltider tildeles på hotellet og kan ikke forudbestilles.

Til gæster som booker pakke med middag:
VIGTIGT: BOOK BORD I GOD TID
For at du skal få et så dejligt ophold som muligt, er det vigtigt at booke bord i god tid før ankomst – og aller senest tre dage inden. Jo tidligere du booker, desto flere middagstider findes at vælge blandt. Hvis hotellet ikke har modtaget din booking af bord tre dage før ankomst, vil du automatisk blive tildelt en middagstid. Book bord her: https://hotelrivierastrand.se/boka-bord/

Apollo Mondo Family Resorts
  • Børneklub og svømmeskole
  • Gratis holdtræning og fitnessfaciliteter
  • Mondo Food & Beverage
  • Gratis WiFi

Ugeskema for Hotel Riviera Strand

Her kan du se et eksempel på ugeskemaet på Hotel Riviera strand.

Klik her