Radisson Blu Waterfront, Stockholm

Radisson Blu Waterfront, Stockholm ligger kun få minutters gang fra Sergels Torg og de mest centrale dele af byen. Bo i et moderne miljø, bliv klar til dagen med den lækre morgenmad og nyd derefter alt, hvad byen har at tilbyde. Du bor tæt på shopping, restauranter, underholdning og kultur i det centrale Stockholm.

Green Key

Green Key mærkede hoteller arbejder aktivt for at minimere påvirkning af miljøet. Hotellerne skal have en miljøpolicy, og der skal laves mål og handlingsplaner for at forbedre miljøarbejdet. Hotellerne skal også på forskellig vis arbejde med socialt ansvar samt kommunikation og samarbejde med gæster og andre interessenter. Ved at vælge et miljømærket hotel, viser du at du tager ansvar og ønsker at gøre en forskel – for et bedre miljø.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer, heraf 1 barn. Superior-værelser for 1-3 personer, heraf 1 barn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

7 ud af 10
Baseret på 3 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Fra hotel Radisson Blu Waterfront, Stockholm kan du nyde en vidunderlig udsigt over vandet, som gør Stockholm så fantastisk. Her har du alle muligheder for at slappe af efter dagens aktiviteter.

Central beliggenhed
Radisson Blu Waterfront, Stockholm tilbyder komfortabel og moderne indkvartering lige ved Centralstationen og Stockholm Waterfront Congress Center. På få minutter kan du gå til de mest centrale dele af byen eller gå en tur langs vandet forbi rådhuset og måske videre med båd. Uanset hvad du vælger, kan du nå det kun få minutter fra hotellet. Og placeringen et stenkast fra Centralstationen gør det nemt at komme til hotellet, uanset om du kommer med fly, tog eller bil.

Bar og restaurant
RBG Bar & Grill, hotellets restaurant, er åben til morgenmad, frokost og middag. Morgenmad serveres som en lækker buffet, mens middagen er en Chef´s Choise med internationale, sæsonbetonede retter. I lobbyen er der en bar med cocktails og kaffe.

Vær aktiv
Hvis du vil være aktiv, findes der et fuldt udstyret fitnesscenter på hotellet. Det er åbent 24 timer i døgnet og er gratis at bruge for hotellets gæster.

Øvrigt på hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Parkering mod betaling. Receptionen er åben 24 timer i døgnet.

Måltider

Morgenmadsbuffet. Halvpension (2-retters frokost) eller halvpension extra (3-retters middag) mod tillæg. Drikkevarer til måltiderne indgår ikke.

Vær opmærksom på

  • På grund af nuværende omstændigheder lukker hotellets restauranter kl. 20.30.