Skåne og Bjäre-halvøen/Båstad

Oplev Skåne med Apollo og besøg steder som Båstad og Helsingborg! Her mødes strand og by i en perfekt blanding af lange sandstrande, hyggelige restauranter og udflugtsmål, der lokker både familier og voksne uden børn. Det bølgende landskab omkring i Skåne er perfekt til sportsaktiviteter som cykling, tennis, vandreture og golf.

Populære hoteller Skåne og Bjäre-halvøen/Båstad


Klima oversigt

jan 1°c
feb 1°c
mar 4°c
apr 9°c
maj 14°c
jun 17°c
jul 20°c
aug 19°c
sep 15°c
okt 11°c
nov 6°c
dec 2°c
8,9 ud af 10 Skåne og Bjäre-halvøen/Båstad
Vores gæsters vurdering, Baseret på 11 anmeldelser

Andre rejsemål Sverige

Stockholm

”Nordens Venezia” er smukt beliggende, og en af byens stoltheder er skærgården. Rejs til Stockholm for opleve Gamla Stan, besøge Det Moderne Museum på Skeppsholmen, have det sjovt Gröna Lund, se Vasaskibet, danse hele natten på Stureplan og fylde kufferten efter en shoppingrunde i Norrmalm. Stockholm er en by der er let at elske.

Göteborg og Bohuslän

Oplev Göteborg og vestkysten med Apollo. Göteborg, der også kaldes Lille London, er kendt for sin indbydende atmosfære og hippe inderby. Göteborg er perfekt til en weekendtur fyldt med god mad, shopping og seværdigheder. Gå heller ikke glip af vestkystens smukke omgivelser og rolige atmosfære omkring de fine sommerbyer som Strömstad, Kungshamn og Grebbestad.