Holiday Club Sport And Spa Hotel Åre

På Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre venter oplevelser for både familier, par og vennegrupper. Hvad med at stå på ski på Åreskutan, et 800 kvadratmeter stort SATS-motionscenter, træningspas for alle aldre, pool for store og små og yoga med panoramaudsigt over den magiske sø? Derudover tilbyder hotellet den bedste placering i byen lige ved togstationen med en kort gåtur til liftsystemer, restauranter, shopping og natteliv.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

9 ud af 10
Baseret på 4 anmeldelser

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 50 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre er et centralt beliggende fitnesshotel i Åre nær byens skiløb, restauranter, underholdning og smukke natur.

Træning på hotellet
I Åre er hele bjerget faktisk et enkelt stort motionscenter, men på taget af Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre er der også et 800 kvadratmeter glaseret SATS-motionscenter, hvor du kan se ud over Åresjön. Der er en bred blanding af træning, herunder personlige trænere at booke, frivægte og holdtræning som BodyBike Connect med cykler i børnestørrelse til familietræning og en yogahal med en bred udsigt over Åresjön. For dem der kan lide padel, er der to dobbeltbaner og et enkeltbane. Banerne kan bookes hver dag mellem 06-24! I hotellets lobby er hotellets sportsbutik, hvor du kan leje ketsjere og bolde. Hvis du vil svømme, er der også en træningspool med specielle tider for børn og svømmeskole. Svømmehallen har også en eventyrpool. Som gæst på hotellet indgår SATS Åre i prisen. Børn er velkomne til at træne med en voksen fra de er 11 år. Unge fra en alder af 15 er velkomne til at træne med samme samtykke fra en voksen. Børn fra 2 år kan booke deltage i Kids LAB i den almindelige åbningstid, hvis der er plads.

Book SkiPas
Når du booker indkvartering på Holiday Club, kan du også købe SkiPas gennem hotellet. Dit SkiPas er billetten til skiløb, skibus og MySkistar-tjenesten! Book dit SkiPas lige nu på hotellets hjemmeside, så er du klar med alt ved din ankomst og kan springe køerne over og i stedet gå ud på pisterne!

Lækker mad
Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre tilbyder lækre måltider til både store og små. Hotellets nye Grow-restaurant fokuserer på næringsrig mad til aktive gæster, der tilbringer deres dage på bjergene om vinteren og sommeren. For dem der kan lide den amerikanske drøm, er der også O'Learys sportsbar med store tv-skærme, der viser sport og underholdning.

Afslapning og massage
Hotellets spa tilbyder behandlinger til både børn og voksne, individuelt og sammen. Alle anvendte produkter er økologiske og kommer fra Care of Gerd. For en ekstra god start på dagen kan du kombinere spa og morgenmad eller forkæle dig selv med en hel dag i spaen for lidt ekstra luksus. Gå heller ikke glip af hotellets populære saunaverden Sauna World, for alle saunaelskere, der ønsker en ekstra vidunderlig oplevelse.

Kids LAB for børnene
Hos Kids LAB kan alle børn samles til leg, kreative indslag, bagning og eksperimenter. De ældre børn sætter især pris på spil som billard, FIFA, Singstar og Minecraft. Kids LAB byder alle børn i alderen 2-16 år velkommen.

Oplev omgivelserne
Holiday Club Sport and Spa Hotel Åre er centralt beliggende i Åre tæt på alt det bedste, byen har at tilbyde. Restauranter, lokalt producerede produkter, trendige natklubber, hyggelige ølkroge, magiske bjergoplevelser og dejlige sandstrande. Hotellet er perfekt beliggende for dem, der ønsker at være tæt på liftsystemet og som nemt vil ud på pisterne. Om sommeren er der nærhed til masser af aktiviteter såsom kajak, cykelruter og vandreture.

Måltider

Halvpension (morgenmadsbuddet og 3-retters middag fra fast menu).